lauantai 23. helmikuuta 2013

OBS

Joudun valitettavasti lisäämään tänne blogiin ton sanavahvistuksen kommentoidessa! Syynä on joku hemmetin rasittava haittaohjelma tms, joka floodaa kolmen minuutin välein roskapostikommentteja postauksiini. Oon skannannu koneen virusten varalta jo ties kuinka monta kertaa, ja ainakaan ton viruksentorjuntaohjelman mukaan mitään pöpöjä ei pitäs koneessa olla.

Toivotaan siis, että tällä sanavahvistuksella saadaan toi ärsyttävä ongelma pois päiväjärjestyksestä! Aikani jaksoin niitä kommentteja poistella, mutta kun niitä alko tulla 50 päivässä ni hermo menee.

♥: Elli

5 kommenttia:

 1. Tämä on täysin ymmärrettävää ja lisäksi kuulostaa aika ärsyttävältä, ku näyttää, että on tullu kasa kommentteja ja sitte ne onkin jotain roskapostijuttuja.

  VastaaPoista
 2. Jep, mulla pyörii noi täysin samat roskaposti kommentit tällä hetkellä, eikä viruksista kyllä pitäis olla tietoakaan. Toivon että lähtisivät pian! (joskus niitä tuntuu nimittäin tulevan enemmän ja joskus ei taas ollenkaan)

  VastaaPoista
 3. Niin hermojaraastavaa oikeesti!! Ja just ku ainaki mulla niitä tuli alussa vaan muutama päivässä, mut nyt jo ihan sikana. Pläääh ehkä ne tuosta rauhottuu jos vähän aikaa pidän tossa sen sanavahvistuksen päällä ja ne vaikka luovuttas tai jotain :d arrggh

  VastaaPoista
 4. mun lempiblogi!! miten meni sun tekstitaidon koe? :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  jeee ihana kuulla että tykkäät blogista! :) Tekstitaito meni ihan ookooo, sain 4, 4 ja 4 pistettä :--D Toivottavasti ei laske ihan kauheesti YTL:ssä ni voisin saaha vielä helposti E:n äikästä =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)