perjantai 15. helmikuuta 2013

Penkkarikuvia

Eilinen penkkariasuni yritti siis kovasti esittää lumilautailijaa, mutta viime viikkojen kiireen (ja inspiraation puutteen) vuoksi mulla jäi ton toteuttaminen vähän vaiheeseen, ja siksi se oli ehkä vähän tylsä. No mutta, pääasia että mulla oli kivaa ja eipähä ainakaan paleltanu rekkalavalla nuo snoukkahousut jalassa!! Karkkia heittelin pinkistä laskettelukypärästä :--)

KOULULTA


Näin käy kun ei tottele abien sääntöjä, voi joutua vaikkapa sidotuksi tuoliin tai jalkapuuhun

 Pikkusisko sai kunnian kantaa miut pois koulusta!

REKASTA


Siitä sitten lähettiin kodin kautta etkoille ja jatkoille :) Abiturientti vuosimallia 2013 kiittää ja lähtee kohtaamaan tuon järkyttävän kirjakasan, joka on jo hetken odotellut lukijaansa!

♥: Elli

3 kommenttia:

 1. Pakko sanoa, että mun mielestä tuo asu on tosi kiva. :) Ei mitenkään yliampuva, mutta kuitenkin penkkareihin hyvin sopiva.

  VastaaPoista
 2. Ihan mahtavia kuvia ja hurjan hauskoja juttuja olitte keksineet, toi Alko-lakana rekassa on just hyvä:D

  Ja mun mielestä sun asu on myös hieno, ei sen asun aina tarvitse olla joku yliampuva karvakasa tai vastaava:) Mä vietin kahtena vuotena ystäväni kanssa penkkareita, kun käytiin neljään vuoteen lukio. Tuli niin muistot mieleen, kun katselin kuviasi! Nauti sun abikeväästä!

  VastaaPoista
 3. Nik,
  voi kiitos paljon!:)

  Elina,
  kiitos, kaima! Munkin mielestä nuo meijän lakanat oli kaikissa autoissa tosi hauskat, en tajuu miten porukka on keksiny niin nasevia =D Miulleki jäi tosi hyvät muistot penkkareista, voisin ihan mielelläni huristella rekalla ensi vuonnakin uudelleen, haha :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)