tiistai 27. maaliskuuta 2012

I'm bulletproof, nothing to lose

Heippa blogi!

Tämän pienen hiljaiselon aikana olen tehnyt päätöksen. Ei, en aio lopettaa bloggaamista, vaan aion aloittaa taas elämäni.

Arki terveen papereiden saamisen jälkeen on ollut kaikkea muuta kuin sitä normaalia arkea. En häpeä myöntää, että olen ollut todella itkuherkkä ja saattanut purskahtaa kyyneliin keskellä ihmisjoukkoa, ihan ilman mitään syytä. Olen vihannut peilikuvaani ja meinannut sylkeä itseni päälle pelkästä inhosta. Olen hyvistä yöunista huolimatta ollut väsyneempi kuin koskaan. Tänään kysäisin puhelimitse lääkäriltä, olisiko syytä ottaa verikokeet, jotta saataisiin väsymyksen syy selville. Hänen mielestään se ei ollut ajankohtaista, koska edelliset veriarvot olivat olleet erinomaiset.


Nyt olen totaalisen kyllästynyt. Reilun kuukauden olen vain pyöritellyt kaikkea päässäni ja voivotellut tekemättä asioille yhtään mitään. Olen ollut tosi epäelinamainen, koska huomaan jääneeni siihen itsesääliin vellomaan. "Yhyy, mun tukka on lyhyt ja näytän pojalta", "yhyy, kukaan ei enää tykkää musta, koska vyötäröllä on pari kiloa enemmän kuin ennen" ja "yhyy, pakko laittaa joka aamu eyelineriä, jotta silmät saa vähän puhtia, koska noita ripsiä ei voi vielä edes kutsua ripsiksi" -tyyppiset valitukset saa luvan olla loppu nyt. Ei ensi viikolla, ei huomenna, ei tunnin päästä, vaan NYT.


Lopetan valittamisen ja alan taas luottaa itteeni. Mitä helvetin väliä sillä on, että hiukset on nyt lyhyet? Jos näytän jonkun mielestä pojalta niin OK, ei kiinnosta. Tiedän kyllä itse olevani nainen. Tästä eteenpäin jätän peruukin kotiin ja opettelen elämään ilman sitä. Sori vaan Brooke, en tarvitse enää sun apuasi, koska musta tulee independent woman.

Alan taas hymyillä. Olen ollut vakavampi kuin koskaan aiemmin, elämä on mennyt kuin sumussa. Jotkut hyvät, ihanat hetket ovat tuoneet niitä auringonpilkahduksia mukaan, mutta niitä hetkiä on ollut aivan liian vähän. Nyt alan tietoisesti hankkia itselleni juuri niitä hyvänolontunteita: teen asioita, joista minulle tulee hyvä mieli. En enää koulun jälkeen hautaudu kotiin koulukirjojen keskelle ja koneen ääreen, vaan lähden ulos tapaamaan ihmisiä. Muista ihmisistä saan aina hirveästi energiaa.


Päätän myös, että aion oppia pitämään jälleen itsestäni. Huonon itsetunnon takia murehtiminen vie liikaa aikaa, jonka voisin viettää paljon paremminkin. Jatkossa teen ihan kaikkeni, jotta tämä ikävä mielentila väistyy iloisuuden ja sen oikean elinamaisuuden tieltä. Konkreettiseksi tavoitteeksi otan kehua itseäni kerran päivässä. Sen ei tarvitse olla mitään suurta. Voin vaan vaikka todeta hiljaa mielessäni: tämänpäiväisen paitasi sävy sopii kauniisti silmiesi väriin. Se siitä. Uskon, että pienillä askelilla edistyy paremmin kuin suurin harppauksin.


Lainatakseni vielä Tommy Tabermannin sanoja:

Ehjimmät meistä on sirpaleista tehty.

Ja noita sirpaleita mä alan nyt kerätä ja liimata erikeepperillä kokoon.

♥: Elli

23 kommenttia:

  1. ihana postaus! :) Tosiaankin, ei kukaan meistä välitä siitä että millanen sun tukka on tai onko siulla ripsiä yhtään päässä, me halutaan nähdä vaan se maailman hurmaavin hymy siun huulilla ♥

    VastaaPoista
  2. tsihi söpööö ;) ei vuan ässä meno jatkaa samaa malliii!! <3 ps. hauiksenne on hyvin muodostunut!

    VastaaPoista
  3. Tiedätkö, mä tykkään sun asenteesta :) Ja ei tarvii ees huolehtia et miltä ne hiukset näyttää. Oot niitä harvoja, jotka mun mielestä EI näytä pahalta noin lyhyellä tukalla vaan näytät oikeestaan varsin söpöltä! :D Eli mitä turhaa niitä peruukkeja on päähän laittaa ku näytät hyvältä ilmanki :D

    VastaaPoista
  4. erika alexandra,
    kiitos tosi paljon! :))

    ilonaanniina,
    sie oot koko tyttö hurmaava ♥

    Anonyymi,
    thääänks Antti! Tiiän et oot kade mun hauberille.

    Sabina Jakupovic,
    kiitti kovin, tuli hyvä mieli! :>> Mulla on vähä epävarma olo näissä lyhyissä hiuksissa, koko ajan jotenki sellanen ruma fiilis. Mutta aion oppia pitämään näistä!

    VastaaPoista
  5. vauutsi mitä tekstiä!! :)

    VastaaPoista
  6. Sulle on haaste mun blogissa :)

    VastaaPoista
  7. Ihana postaus, tuli jotenki tosi hyvä mieli tästä!

    VastaaPoista
  8. Ihana postaus! Noinhan meidän kaikkien tulis tehdä! :p Siun postaukset piristää aina kovin ja ne saa ittensäki uskomaa itteensä paremmin, et mitä järkeä o jäädä vellomaa huonossa fiiliksessä ;o ! Siusta tulee huippu journalisti!

    VastaaPoista
  9. enma,
    kiitos, käyn tsekkaa:)

    salla,
    hihihii kiitti Salla!

    Runotyttö,
    kiitos paljon kauniista sanoista :> Miusta tuskin journalistia tulee, mutta kiva kuulla että mielestäsi pärjäisin sillä alalla :)!

    VastaaPoista
  10. Paljon tsemppiä suuren tunnemyrskyn lomassa :-) Oot kyl ihailtava ihminen, ei voi muuta sanoa. :)

    Mihin päin Kanariaa oot menossa tuollon 4.4? :) Oon sun blogin vannoutunu lukija (tosin anonyymisti koska oon laiska kirjautumaan bloggeriin) ja oon kans lähössä Kanarialle, Puerto Ricoon. :) Tosin me saavutaan sinne vasta la 7.4 ! Huikeeta jos törmättäis ;-D

    VastaaPoista
  11. Anonyymi 15.43,
    kiitos kehuista ja tsempeistä! :)

    Me lähdetään Playa del Inglesiin, tosin meidän hotelli on joku 5km siitä johonkin suuntaan. Eli ei oo kauheen kaukana Puerto Ricosta! Mihin asti ootte siellä? :)
    Tottakai ois kiva törmäillä, jos vaan satutaan samalle suunnalle!

    Anonyymi 15.57,
    ihana olet itse! ♥

    VastaaPoista
  12. Oon Anonyymi 15.43. Me ollaan viikko siellä, eli palataan Suomeen 14.4-15.4 välisenä yönä :) Eihän sitä tiedä vaikka ihme tapahtuis ja törmättäis ;D oon sua vuotta nuorempi lukiolaistyttö ettei kannata miettiä minkä ikänen yksinäinen hullu täällä kirjottelee :DD

    VastaaPoista
  13. Anonyymi,
    haha okei ;) hei pistä mulle säpoa elppa-@hotmail.com, jutskataan sitä kautta!

    VastaaPoista
  14. Huippu mimmi! toi asenne on niin oikea :)

    VastaaPoista
  15. Oih.. Sie oot Lellu vaan niin upee! <3 Osaispa kaikki (mukaan lukien mie ite!) olla noin myönteisiä ja kun kaikki opettelis tykkämään itestään semmosena ku on! P.S Siusta ei ees huomaa että oisit lihonu Kuisman takii..

    VastaaPoista
  16. Aivan ihana kirjotus ja toi Tabermannin runo kertoo kaiken.Niin taipuu,taipuu mutta ei katkea.Iloita kevään jatkoa.

    VastaaPoista
  17. Heidi,
    kiitos! =)

    Emiliiä,
    kiitti emppuli<3 Itte oot upee!

    Anonyymi,
    kiitos paljon :) Tuo runo kyllä on ihan 100% totta.. Hyvää kevättä myös siulle! :)

    VastaaPoista
  18. mun mielestä oot tosi kaunis lyhyessä tukassa. nätti ja söpö! Älä turhia murehdi kaunokainen

    VastaaPoista
  19. Anonyymi,
    höpöhöpö mutta kiitos paljon:)! Hyvä mieli tuli.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)