lauantai 17. maaliskuuta 2012

Uusia tuulia

Heipparallaa!

Sain vihdoin aikaiseksi muutettua blogin ulkoasua. Mielestäni tämä uusi on paljon edellistä valoisampi sekä selkeämpi, tykkään siis.

Tuosta bannerista pitää kertoa muutama lause. Kuten huomaatte, siinä on kolme kuvaa, joista jokainen on eri "aikakaudelta". Ensimmäinen on otettu vuosi sitten, ja olen siinä autuaan tietämätön koko syövästä. Keskimmäinen kuva kertoo taudin myötä muuttuneesta ulkoisesta olemuksestani - hetken aikaa arkeeni kuului kaljuuntuminen sekä pahoinvointi. Kolmannessa otoksessa olen jo virallisesti terveiden kirjoissa, eli se kuvaa elämääni syövän jälkeen. Vaikka nuo kuvien värit ei nyt natsaakaan erityisen hyvin yhteen, olen banneriin tyytyväinen. Sillä on tarina kerrottavanaan.

Viime päivinä olen tehnyt vaikka mitä! Opiskellut, löytänyt uusia hyviä biisejä, käynyt spinningissä, tilannut liput Weekend-festivaaliin elokuulle, harrastanut ankaraa letin kasvatusta biotiinitablettien avulla, päässyt Picture Puzzle-pelin vaikeimman asteen LÄPI (!!) ja herännyt todellisuuteen että Kanarian-matkaan on enää kaksi ja puoli viikkoa. Sen kunniaksi kaivoin vaatekaapista lempparibikinini ja -kesäkenkäni. En malta odottaa, että pääsen reissuun!




Keskiviikkona tapahtui myös yksi tositosi kiva juttu, nimittäin miut äänestettiin meidän lukion oppilaskunnan hallitukseen! Kiitos kovin kaikille norssilaisille, jotka kirjoittivat siihen äänestyslappuun miun nimen. Lupaan olla hyvä ja aikaansaava hallituksen jäsen! :)

Tänään totesin jälleen, etten oikeesti ole mikään velho näissä tietokonejutuissa. Samalla kun muokkailin tätä ulkoasua, silmiini osui ohjauspaneelissa tuollainen tilastot-kohta. En ole aiemmin huomannut tuota ollenkaan, vaan oon luullu ettei mulla ole käytössä minkäänlaista kävijälaskuria. Voitte kenties kuvitella ilmeeni, kun luin tämän: "Sivun katselujen koko historia: 85 204".

En osaa sanoa muuta kuin KIITOS. 240 lukijaa ja noin huima määrä vierailuja on tosi suuri juttu. Tää blogi oli alunperin suljettu, minun ja läheisteni välinen, enkä olisi ikinä voinut uskoa tästä tulevan näin suosittu julkaistuani tämän. Olen saanut monia upeita kommentteja, jotka on tsempanneet minua jaksamaan huonoina hetkinä. Kiitos, että olette jaksaneet seurata ja tukea.

Ei miulla oikeastaan tällä kertaa muuta. Taidan kirjoittaa seuraavaksi tuon äidinkielen tekstitaitovastauksen loppuun, ja sen jälkeen piipahdan ehkä ihmisten ilmoilla. Hyvää viikonloppua kaikille ja kommentoikaahan, mitä pidätte uudistuneesta blogin ulkoasusta!

♥: Elli

28 kommenttia:

  1. Ulkoasu on muchos kiva (etenkin banneri, wautsi!) ja sinä olet jättekaunis!

    VastaaPoista
  2. Bannerissa tosiaankin on sanomansa, hyvin sopiivat kuvat toisiinsa(:

    VastaaPoista
  3. Hei, sä käytät biotiinia. Ostat tota varmaan Suomesta? Jos halvat hinnat kiinnostaa, suosittelen iHerbiä. http://www.iherb.com/Now-Foods-Biotin-5-000-mcg-120-Vcaps/3319?at=0 esim. tommosen putilon hinnaksi tulee 8,2e, hyvin imeytyvässä muodossa ja laadukas tuote. Tolla annostelulla riittää neljäksi kuukaudeksi. iHerbissä muutenkin tosi halpaa ja laadukkaita lisäravinteita. Suosittelen!

    VastaaPoista
  4. mä ehkä tykkäsin siitä vanhasta ulkoasusta enemmän, mutta ihan jees tämäkin on :--) mä jo meinasin hätääntyä että mihin sä oot kadonnut ku viimeks tiistaina kirjoittelit! oon joka päivä käyny kyyläämäs et ooks kirjottanu ja voi tätä ilon päivää ku vihdoin uus päivitys :--)♥

    VastaaPoista
  5. Tää on kyllä nyt todella paljon raikkaampi. Mutta ite kyllä toisin persoonallisuutta tähän vielä sileen, että otsikoiden ja noiden ala juttujen (2kommenttia mys) juttujen värit muuttaisin joksikin muuksi, kuin mustaksi.

    VastaaPoista
  6. Niin ja ehkä vähän sirommaksi otsikoiden yms fontit. Olisi enemmän sitten bannerissa olevan tekstin ja postauksissa olevan tekstin näköiset.

    Mutta tästä tuli kyllä tosi hyvä. Se entinen oli vähän synkkä.

    VastaaPoista
  7. Tykkään tästä ulkoasusta kovasti, tosi kiva! Tiesitkö että oot OIKEESTI kaunein tyttö minkä oon nähny.:)

    VastaaPoista
  8. Uus ulkoasu oli ihan huippu juttu, tuli semmonen 'vau'-elämys :--D

    Sitten noista biotiineista, mistä ostat niitä, ja ootko huomannu niiden avun?

    VastaaPoista
  9. ilonaanniina,
    kiitos kamuli! U'r the most beautiful :)

    Marjut,
    kyllä siinä on joo sanoma :--) ja kiva kuulla että kuvat siun mielestä sopii toisiinsa, itse vähän epäilin... :D

    tinpe,
    jooo käytän biotiinii, mut toi purkki on vielä lähes täysi joten käytän tuon nyt ainakin ensin loppuun. Kiitos vinkeistä kuitenkin! :)

    Anonyymi 17.25,
    vaihtelu virkistää ;) Ja hhahhaaa, ihana olet! <3 Yritän postailla aktiivisemmin jatkossa :--)

    Kardemumma,
    kiitos vinkeistä, katsellaan josko muuttelisin noita jossain vaiheessa!

    Anonyymi eka 18.09,
    kiva kuulla! Ja voooi kiitos hirmuisesti, omasta mielestäni oon ihan perusnätti mutta tämä kyllä nyt piristi iltaani kovin, hihi <3

    Anonyymi toka 18.09,
    hyvä että pidät! :--) Söin noita biotiinitabuja jo puol vuotta ennen syöpää ja KYLLÄ ne toimii, siis miun kynnet ja hiukset kasvo ihan silmissä :D Ainoo vaan et siinä meni joku kuukausi-kaksi kuukautta ennenku niiden vaikutus alkoi näkyä. Mutta voin suositella kyllä! Noita saa ihan apteekeista tai Prismastakin ym. :) Eikä miun mielestä oo kamalan hintavakaan.

    VastaaPoista
  10. joka kuvassa bannerissa oot uskomattoman kaunis, ja toi kuvaa niin sun blogia tai silleen, sun elämää:--) toi viimeinen kuva, oot yks nättimys! ♥

    VastaaPoista
  11. Ouuutttss ei mikään silmiä hivelevä banneri kyllä mut nojoo... :------D

    VastaaPoista
  12. Anonyymi,
    harmi ettei banneri miellytä sinuu :--) Itse tykkään.

    VastaaPoista
  13. Tuo on hirmu kiva tuo uus banneri! :) kertoo sun tarinan, ja kyllä mun mielestä kuvat sopii yhteen hyvin. En kyllä nää että mikä tossa olis "ei-silmiähivelevää"... =D Kaunis tyttö ja merkityksellinen banneri!

    VastaaPoista
  14. Anonyymi,
    voooi kiitoksia tosi paljon! :) Tuli hyvä mieli!

    VastaaPoista
  15. hotsipeibe toi uus kuva grrmau<3

    VastaaPoista
  16. Anonyymi,
    ....Antti olet läpinäkyvä.

    VastaaPoista
  17. Aivan ihuna tuo sun banneri !! :-) ja onko tuo biotiini tepsiny oikeesti ? Ku mietin, että itelle ostaisin nuita kun on kynnet niin huonona..:-D
    ja ku ei kehtaa turhaa ostaa jos tietää että ne ei toimi yhtää..

    VastaaPoista
  18. Jessi,
    kiitän!! :> Mulla ainakin biotiini on toiminu tositositosi hyvin! Viime keväänä kun kyllästyin nysiin ja rumiin kynsiini niin aloin syödä noita Piimaxeja 3 per päivä ja nää kasvo muutamassa kuukaudessa ihan mielettömän vahvoiksi ja pitkiksi! Kaverit kyseli vuorotellen että missä oon käyny laitattaa rakennekynnet... :D Mut sitku alko syöpähoidot ni ne rapistu pois :( Nyt ne kasvaa jo nätisti taas! Tuossa puhelinkuvassa näkyy vähäsen kynsiä, eli niistä tulee tollaset vahvat jälleen:) Kyl noi Piimaxit saa siis mun täyden siunaukseni, kannattaa ehottomasti ees kokeilla!

    VastaaPoista
  19. Hei! Tykkään blogistasi kovasti ja olen seurannut sitä jo tosi kauan, onnittelut paranemisestasi :) Olet vahva tyttö.

    Uuden bannerin myötä ajattelin tehdä pienen parannusehdotuksen blogin nimeä koskien, mutta voit luonnollisesti jättää sen täysin omaan arvoonsa:

    "It supposed to be just a normal lymph node" ei ole ihan kieliopillisesti oikea muoto. To suppose on verbi ja tarkoittaa olettamista tai uskomista. "Is it raining outside?" "I suppose it is." tai "He supposed I would come".

    To suppose to be something puolestaan tarkoittaa sitä, että jonkun pitäisi olla/oli tarkoitus olla jotakin. Esim "It was supposed to be a beautiful day" (Sen piti olla kaunis päivä).

    Eli "it supposed to be" muotoa ei ole olemassa. Joko "it supposed something" (se oletti/uskoi jotakin) tai "It is/was supposed to be something" (sen on/oli tarkoitus olla jotakin).

    Oletan, että blogisi nimen pitäisi tarkoittaa "Sen piti olla vain normaali imusolmuke". Mikäli näin on, olisi kieliopillisesti oikea muoto "It was supposed to be just a normal lymph node".

    Tämän kommentin tarkoitus ei todellakaan ole olla mitään ärsyttävää pilkun viilausta ja tosiaan voit jättää sen huomiotta jos haluat, mutta ihan pienellä muutoksella saat blogisi nimen korrektiin muotoon. :) Aurinkoista päivää!

    - Kukka

    VastaaPoista
  20. ihana tuo banneri!

    http://inka-neverendingdream.blogspot.com/

    VastaaPoista
  21. Anonyymi,
    kiitos korjauksesta! Itseasiassa äitikin on tuosta miulle jo joskus maininnut, mutta enpä tietenkään muistanut sitä eilen uutta banneria väsätessäni. Jos nyt vaan saan aikaiseksi niin vaihdan toki jossain vaiheessa tuon blogin nimen oikein! Huomaa kyllä, ettei englanti oo kielistä se kaikista vahvin miulla... :) Mutta tosiaan, kommenttisi ei missään nimessä ollut pilkuviilausta! Kiitos siis ja aurinkoista päivää myös sinulle :)

    inka,
    hihiii kiitoksii :--)!

    VastaaPoista
  22. Tosi kiva tämä uusi asu.niin kolme kuvaa kertoo kaiken.ihana oot.

    VastaaPoista
  23. Viime banneri oli paljon kivempiii! Tuo on vähän tuollainen värioksennus :S

    VastaaPoista
  24. Anonyymi 19.20,
    kiitos paljon!:)

    Anonyymi 20.42,
    aijaa, miun mielestä se edellinen oli ihan pliisu ku se oli mustavalkonen ja muutenki sellanen harmaa. Kevään ja lähestyvän kesän kunniaksi iskin tohon uuteen vähä enemmän värejä ;) Ja kuten selitin tossa tekstissä, en valinnu kuvia värien perusteella vaan kuvanoton ajankohdan perusteella.

    VastaaPoista
  25. ihana banneri ja ihana uus ulkoasu! tykkään ihan sikana!! :) hei sellanen kysymys et (en tiiä osaatko ees vastata mut) oon ite syönyt toisenlaisia hiustenkasvatus tabuja nyt 6kk putkeen ja haluisin vaihtaa noihin piimaxeihin koska oon kuullut että ne on paljon parempia. niin tiedätkö et pystynkö vaan vaihtaa tota merkkiä ihan lennosta vai onks siinä joku varoaika mikä pitäs ootella ennen kuin alkaa toista merkkiä popsia? kiitti hirveesti jos viitit vastata :))

    VastaaPoista
  26. Kiva on tämäkin ulkoasu. Selkeä lukea ja tällainen "vanhuskin" saa selvän. Mutta pääasiahan on sisältö ja tuottamasi teksti.

    Bannerin kuvat ovat puhuttelevia. Ihania.

    VastaaPoista
  27. Anonyymi,
    kiitti hei! :) En oo mikään asiantuntija mutta kuvittelisin ettei siinä ois mitään vaaraa. Mie ite söin paketillisen niitä Evonia-ravintoainelisiä ja vaihdoin niiden loputtua suoraan seuraavana päivänä Piimaxiin, ja en oo ainakaan huomannu mitään "haittavaikutuksia"! Periaatteessahan nää on vaan ihmisen kehon normaalin vitamiinitason lisäksi otettavia tuotteita, enkä mie uskos että niitä ois markkinoilla jos niistä ois jotain terveydellistä vaaraa. =)Jos haluut niin varmista asia vaikka kouluterkkarilta tai joltain, joka tietää näistä jutuista enemmän :)

    Kiara,
    suurkiitos! =) Kuvien olikin tarkoitus olla vähän puhuttelevia.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)