lauantai 14. heinäkuuta 2012

Ilo, saari ja rock!







Mulla on keltainen ranneke, jemmassa sadetakki ja hyvä fiilis. Onnellistun ulos koloistaan ryömineistä joensuulaisista, kaupan kassan iloisista naamoista ja henkiin heränneestä kaupungista. Tykkään uusista tuttavuuksista, hulvattomista naurukohtauksista, hyvästä tai vähemmän hyvästä musiikista ja alemyynneistä bongatuista vaaleanpunaisista tennareista. Huomenna meitä festaroiduttaa PMMP ja monta muuta, mutta nyt mä lähden nukkumaan. Muistakaa ystävät tanssia villisti, sillä Ilosaarirock on vaan kerran vuodessa.

♥: Elli

14 kommenttia:

  1. Upeita kuvia, toi pitsitoppi on ihana ja sinä oot tosi kaunis !:)

    VastaaPoista
  2. Lotta,
    oot ihana ku jaksat aina piristää kommentillasi! :) Kiitos paljon ♥

    VastaaPoista
  3. sä oot niin kaunis ! vaikutat aina niin positiiviselta vaikka oot kokenut paljon, itse en voi tietää läheskään miltä kaikki on tuntunut, mutta mun äidillä oli juuri silloin syöpä kun synnyin ... mutta onneksi hänkin parantui :) aivan ihana blogi ja tämä tuli vähän myöhässä nytten mutta tulipahan sanottua (:

    VastaaPoista
  4. Voi nättimys, näytät upealta!

    VastaaPoista
  5. Anonyymi,
    voooi kiitos!! :) Oon tosi onnellinen, että myös äitisi parantui syövästä. Ei oo varmaan ollu helppoo olla yhtäaikaa raskaana ja sairastaa syöpää... :o Ja hei kommentit ei voi ikinä olla myöhässä ;)

    A,
    tänkjyy veriveri mats! :))

    Anonyymi,
    kiitos♥ Itse olet!

    VastaaPoista
  6. Festivaalitunnelma <3
    Itselläni oli tänään eka sädetys \o/ Oli aika outo prosessi kun kesti niin vähän aikaa ja ei tuntunut missään. Melkein tuntui turhalta hääräämiseltä, kun on tottunut sytostaattien sivuvaikutuksiin :D Mutta hyvä vaan ettei säteet tunnu missään sen neljän kuukauden kidutuksen jälkeen.
    Ja tussimerkit sekä tarrat kestivät saunomisen varsin mallikkaasti :)

    VastaaPoista
  7. Paula,
    voi vitsi, onpa kiva kuulla että eka sädetys meni hyvin! :) Haha, muistan iteki miten helpolta tuntu vaan maata siinä pöydällä ja oli outoa, kun ei tullut mitään sivuvaikutuksia. Oli jotenkin niin tottunut siihen sytkyjen jälkeiseen pahoinvointiin... Mutta parempi tietysti niin päin ettei oo huono olo ;) Kuinka monta kertaa saat sädetystä? Tsemppiä ihan sikana siulle!!! Ja tuu taas kertoo kuulumisia, joohan :)

    VastaaPoista
  8. Siis miten hurjan kaaunis oot tossa viimesessä kuvassa! Todella upea :)

    VastaaPoista
  9. Säteilyä tulee yhteensä 17 kertaa vahvuus oli joskus suunnitelmissa ainakin 40Gy (yksikkö?) ja 8.8. pitäs olla lääkärikäynti, jossa mut toivottavasti todetaan terveeks (en ainakaan keksi muutakaan syytä kyseiselle miitille).
    Kovasti jo odottelen, että päiviä saa suunnitella ihan vapaasti ilman pahoinvointivarausta tai nyt tuota jokapäiväistä säteilyslottia. Ovelasti tosin anoin perjantaiksi aina mahdollisimman aikasen ja maanantaiksi mahdollisimman myöhäsen ajan, niin voin viikonloppuisin vaikka hipsiä mökille höperöitymään vanhempien seuraksi :)

    VastaaPoista
  10. Paula,
    en muista enää, mikä mulla oli toi yksikköjuttu, mutta 17 kertaa mieki sain sädetystä. Ei siinä vikassa lääkärin tapaamisessa mulla ainakaan ollut mitään jännää, lääkäri sanoi vaan että voin nyt kutsua itseäni terveeksi jälleen. Se oli kyllä hieno hetki, en varmaan koskaan unohda sitä... :) Mie en saanu oikein ite vaikuttaa noihin sädetysaikoihin, mutta ei se kyllä haitannutkaan. Koitahan rentoutua (ja höperöityä, heh) mökillä, pian on sullaki nimittäin suuuuuuren juhlan paikka, kun sut kruunataan terveeksi!

    VastaaPoista
  11. Linda,
    kiitti muru :) Laitan sulle niitä rokkikuvia vaikka säpoon huomenna.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)