tiistai 5. helmikuuta 2013

NYA SKOR

Oon sinnitelly viimeisen puolen vuoden ajan vanhoilla kuluneilla tenniskengilläni. Ne on maailman mukavimmat jalassa, täydellisen muotoiset ja väriset eli ylivoimaisesti parhaat tenniskengät, mitä oon tähän asti omistanut - ainakin siihen asti, kunnes niistä kului pohjat puhki. En uskalla edes laskea, kuinka moniin sukkiin mulla on lähiaikoina tullu reiät treeneissä... Äiti ei tykkäis siitä. Mutta pelaan kuitenkin tennistä sen 4-5 kertaa viikossa, joten on aika hyvä suoritus että noi kengät kesti mun käytössä reilu pari vuotta.


Jep, niistä oikeesti tulee varpaat ulos. Karhea ja kova pleksipintainen tenniskenttä tekee nannaa iholle

Mutta NYT mulla on uudet tuliterät tenniskengät!!! Oon niin supersuperhappy. Koska Joensuu on pieni kylä, täällä ei missään myydä naisten tenniskenkiä. Ihan totta, kiersin kaikki mahdolliset kaupat läpi aina Intersportista Tokmanniin asti, täysin tuloksetta. Okei ymmärrän, että meitä aktiivisia naispelaajia on täällä yhden käden sormien verran, mutta silti arghhhhh. Joten vaikka oon tähän asti kovasti vastustanut kenkien tilaamista netistä, päädyin kuitenkin hankkimaan itelleni uudet popot Sportamoresta.


Ja siinä ne nyt on!! Rakkautta, mutta ei ihan ensisilmäyksellä. Jouduin nimittäin lähettämään kengät kertaalleen takaisin Ruotsiin, koska ne oli mulle liian isot :( Mutta tänään sain ilosanoman kännykkääni, että voin noutaa paria numeroa pienemmät kenkulit postista. Suosin yleensä Niken kenkiä, ne sopii parhaiten mun räpylöiden muotoon.

Ei enää haavoja ukkovarpaassa, ei heikentynyttä tasapainoa kuluneiden pohjien takia. Kyllä nyt kelpaa mäiskiä sitä palloa. ;)

♥: Elli

7 kommenttia:

 1. Hienot on popot,ei muuta kun hyviä pelejä.

  VastaaPoista
 2. Cool! Mitä muuten vedät ylle penkkareissa?:)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi,
  kiitos! :)

  Anonyymi,
  esitän lumilautailijaa ;>

  VastaaPoista
 4. jollaki o astetta groovimmat bootsit jou!!

  VastaaPoista
 5. Ano,
  tiiiän;) Ois vielä se menoki siellä kentällä vähä groovimpaa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)