torstai 27. helmikuuta 2014

Ilmeeni, kun 2v-kontrollit olivat täysin puhtaat...




... JEE! Koska minut kuvattiin syksyllä, niin tällä kertaa otettiin pelkät verikokeet ja käytiin ne läpi lääkärin kanssa. Kaikki reilassa eikä mitään hämminkiä missään arvoissa. Hymyilyttää taas enemmän kuin Naantalin aurinkoa. Töissäkin sanottiin tänään, että sädehdin. Elämä on hyvä.

Pusuja!

♥: Elli

44 kommenttia:

  1. Ihanaa! Hyvää kevättä ♥

    VastaaPoista
  2. Voi ihanaa! ♥ Tulin superiloiseksi sun puolesta, vaikka en sua tunnekaan :)

    Pakko muuten sanoa, että mulla on ikävä sun postauksia. En juurikaan ole kommentoinut sulle mitään ikinä (enkä todellakaan tiedä miksi), mutta jokatapauksessa jo vuodesta 2012 oon säännöllisesti lukenut sun blogia. Ja monesti kaiken lisäks miettinyt, että voi vitsi miten vaikutat ihanalta ihmiseltä, johon olis tosi kiva päästä tutustumaan blogin ulkopuolella! Mä en tiedä mikä sussa saa ajattelemaan noin, mutta niin se vaan on :)

    Erika

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Erika! Onpa kivaa, että rohkaistuit kommentoimaan :) Kiitos tosi paljon kauniista sanoista, te ihanat ihmiset saatte miut kaipaamaan bloggailua niin paljon.. Ja hei mie tutustun mielelläni uusiin ihmisiin, kavereita tuskin voi koskaan olla liikaa :)

      Poista
    2. Oi, kiva kuulla :) Mitähän kautta suhun vois sitten tutustua, kenties laittamalla vaikka sähköpostia tohon sivussa näkyvään osotteeseen? :)

      Erika

      Poista
    3. Juu sähköposti on hyvä väylä! :)

      Poista
  3. Näin susta tehdyn jutun lehdessä, mahtava oli!

    VastaaPoista
  4. niiin pirtiä postaus, oot ihanan positiivinen ^.^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Vaikee olla allapäin ku tuli noin huippuja uutisia.. :)

      Poista
  5. Ihana kuulla! Upeat hiukset :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Värjäsin tukan juurikasvun mukaiseksi viime viikolla ja tykkään näistä itsekin ihan, vaikka onhan nää tummat entisiin verrattuna.. Mutta nyt on ihan ikioma väri, jee :)

      Poista
  6. Ihanaa, että tuli puhtaat kontrollit! :) Eilen jostain syystä eksyin pitkän ajan jälkeen sun blogia kattomaan ja sitten päivititkin heti sen jälkeen.. mitä ihmettä!!?? :D :) ..Mut ihanaa kuulla taas susta ja aurinkoista kevättä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo uskoin ettei tähänkään postaukseen tulisi yhen yhtä kommenttia, koska blogi on ollut hiljainen... Mutta ihanaa että eksyit! Kiitos ja aurinkoista kevättä sinne myös :)

      Poista
  7. Jeee \o/ Mahtavaa!

    t. Kiara-täti

    VastaaPoista
  8. Aivan mahtava uutinen, ihanaa! Vitsit tuli hyvä mieli tästä :-)

    VastaaPoista
  9. Onneksi olkoon! Minullakin oli juuri 5kk kontrollit puhtaat. Tässä oma ilmeeni http://facepalm.naurunappula.com/screen/41/4d/414d34a43c86355a/0/1117615.png

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha nauroin tolle kuvalle! :D Kiitos samoin onnea sinnekin! Huippua että sait puhtaat paperit :)

      Poista
  10. Upeaa! :) Ihanaa kevättä!

    - Eeva-Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eeva-Maija! :) Sinulle myös hyvää kevättä!

      Poista
  11. Heyyy brownie! Mahtava juttu, kiitos kun ilmoitit meille kaikille että asiat on hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Brownie on tullut taloon ;) Ei kuule mitään, ilo oli minun puolellani ja tottakai infoon aina kun tulee jotain uutta syöpään liittyvää :) Kiitos kommentista<3

      Poista
  12. moikka! onneks olkoon mahtavista tuloksista! :)

    pakko kiittää sua tästä blogista, oon kahlannu tätä läpi nyt helmikuusta lähtien, kun itselläni todettiin hodgkinin lymfooma tammikuun puolessä välissä 2014. mua alko kiinnostaa perusturhamaiset jutut, kuten miten mun hiukset alkaa tippua ja googlailin ja löysin sitä kautta sun blogin. ihan huippuja kirjotuksia, oon itkeny lähes joka kerta ku jotain täältä oon lukenu, ihan siks, et oon ollu ni ilonen sun puolesta ja siks ku on oppinu tajuamaan omaakin tilannetta paremmin sun kirjotusten kautta. helpottavaa on ollu lukee kuinka samanlaisia ajatuksia ja tilanteita sulla on ollu ku mullaki ja tajuta ettei oo ainut tän asian kanssa painiva, vaikka sulla onneks on jo painit painittu! aivan mahtavaa ku sulla on ihan mieletön asenne elämään ja tätä tautia kohtaa, jotkut blogit syövistä on niin murheen murtamia ja myrskypilvien alla, et ite lähinnä masennun niist, mut täst blogista (aiheesta huolimatta :D) tulee vaa iloseks!

    nii että kiitos paljon ja paaljon tsemppii sulle ja aurinkoa päiviin! :)

    t. emmi (sytoi torstaina takana 2/8) ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. plää juksasin, mullaha onkii sytoi takana torstaina 4/16. saan kans sitä avbd joku plaasytoi, mut mulle on sanottu et yks hoito annetaan niin sanotusti kahessa osassa et on niiku 1a ja 1b hoidot ja ne yhteensä on 1/8. oliks sulla tällein vai tosiaan yhteensä 8 kertaa? mulla on ens viikolla joku kuvausjuttu (oon niin perillä näistä :D) ja sillo katotaa et onko tapahtunu mitää (alussa halkasija oli 17 cm eli aika iso kaveri). olis kivaa jos ne sanois sillo et 8 kertaa riittää :D
      -emmi

      Poista
    2. Moikka Emmi! Kiitos kun jaoit tarinasi :) Oon tosi iloinen ja onnellinen siitä, että voit saada iloa, voimia ja tukea blogistani, vaikken tätä enää päivitäkään aktiivisesti. Juuri tämän takia haluan jättää myös vanhat tekstini näkyviin, vaikka jotkut niistä tuntuvat itsestäni nyt niin kaukailta ja vierailta - jotkut jopa nolottavat. Mitäs sanoisit, jos tekisin lähiaikoina postauksen hiusteni kasvusta? Päivittäisin vähän niitä edellisiä kollaaseja? Nää on nyt nimittäin pidemmät kuin tippuessaan. Ja triplasti paksummat (enkä huijaa, mamma voi todistaa, ne todellakin kasvaa upeina takaisin!).

      Moni syöpään sairastunut pyörittelee yllättävän paljon samanlaisia ajatuksia päässään. Siksi mun mielestä on tärkeää puhua niistä, koska muuten ei tajua kuinka paljon sielunsisaria omistaakaan. Pelko kaljuudesta, pahoinvoinnista, lapsettomuudesta ja muista haittavaikutuksista (kuolemasta puhumattakaan), ne kaikki yhdistää meitä. Jos haluat jutella niin laita sähköpostia, osoite löytyy tuosta blogin sivusta :)

      Jos sulle annetaan tolla tahdilla noita sytoja, niin 2/8 ja 4/16 on siis sama asia, ainakin mun mielestä. Mie sain yhteensä 4 hoitoa eli 8 kertaa sytostaatteja. Eli juurikin ne 1a ja 1b hoidot. Mulla kasvaimet oli hieman pienempiä, pääkasvain taisi olla halkaisijaltaan vajaa 10cm joten ehkä siksi sytoja ei tarvittu niin paljoa. Ensi viikolla lääkärit varmaan tsekkaa, että onko sulle aloitettu hoito tepsinyt odotetusti vai onko sitä syytä muuttaa :) Pidän peukut ja ukkovarpaat pystyssä että sieltä tulee pelkästään hyviä uutisia!!

      Haleja ja tsemppiä, sie selviit kyllä<3 Aika menee nopeemmin kuin uskotkaan.

      Poista
  13. Hei Elina:) Haluan vaan sanoa, että blogisi on auttanut mua ajattelemaan positiivisesti, kun mulla löydettiin rintasyöpä pari viikkoa sitten. Sen jälkeen olin ihan epätoivoinen ja itsesääli otti valtaa. Sitten luin jotain vanhaa Kauneus ja terveys lehteä, missä sä olit. Katoin sitten sun blogin, ja olen nyt lukenut kaikki postaukset. Antaa toivoa. Plus olet ihan älyttömän nätti, vaikken tiedäkään paljoa sinusta, olet nyt vähän niinkuin roolimalli mulle. Kiitos :*
    16-vuotias Mari, joka jaksaa taas toivoa parasta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Mari, olipas koskettava kommentti! Apua mulla kohoaa kyyneleet melkein silmiin. Jotenkin sitä olettas, että näin itse syövän sairastaneena osaisi sanoa ne oikeat sanat ihmiselle, joka on juuri saanut diagnoosin, mutta välillä tuntuu etten vain osaa. Nytkin oon lähes sanaton.. Sekä sinun että edellisen kommentoijan Emmin tarinat saivat minut taas miettimään, että MIKSI tällaista tapahtuu. MIKSI nuoret, elinvoimaiset ja kauniit saavat näin ikäviä uutisia. Mutta ehkä maailma tarvitsee vahvoja persoonia - ja vahvaksi tullaan vain vastoinkäymisten kautta.

      Mä niin haluaisin sanoa, että koita pysyä positiivisena. Koita ajatella tämä yhtenä elämänvaiheena, joka ei ole pysyvä. Mua helpotti ajatella, että se kaikki menee ohi ennemmin tai myöhemmin. En tiedä, mitä hoitoja saat (leikkaus, sytot, sädetys?), mutta sen tiedän, että löydät sen taistelutahdon vielä jostain, ellet ole jo sitä löytänytkin. Taistelutahto ei tarkoita sitä, että koko ajan pitää olla hymy korvissa saakka ja esittää jaksavansa, vaan sitä, että huolimatta niistä huonoista fiiliksistä, oloista ja ajatuksista jaksaa uskoa paranemiseen. Jaksaa uskoa siihen, että elämä jatkuu syövän aikana ja sen jälkeen.

      Mulle syöpä antoi enemmän kuin otti enkä vaihtaisi sitä kokemuksena pois. Kannan mukanani kokemusta, jota kaikki eivät (onneksi) tule saamaan kontolleen. Mutta kierolla tavalla olen siitä ylpeä. Toivon, että löydät tietynlaisen tasapainon syövän ja normaalin elämän välillä, vaikkei se tosiaan ole helppoa. Inhottaa kuunnella omia sanojani juuri nyt kun tiedän miten tyhjältä ja tyhmiltä ne voivat sairastavan korviin kuulostaa, mutta niin se vain on. Life goes on.

      Kiitos kehuista ja kommentistasi. Hassua ajatella, että voisin olla roolimalli jollekin kaikkien näiden mokailujeni ja toilailujeni kanssa. Toisaalta ihanaa, että joku saa teksteistäni itselleen henkistä vahvuutta. Mä välitän teistä kommentoijista paljon ja tuun kantamaan sinunkin tarinaani sydämelläni! Jos vain haluat, niin kerro mulle joskus miten sulla menee ja miten jakselet, joko s-postiin tai tänne :) Olisin siitä kiitollinen. Hirveesti voimia!<3

      Poista
  14. Onnittelut.Olen niin iloinen puolestasi.Rakkauden täyttämää kevättä.Tv Syöpäläinen vm 2004.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti, ihanaa että myötäelätte miun kanssa! Rakkautta on tällä hetkellä rinnassa oikein mukavasti, olen onnellinen. Hyvää kevättä myös sinne :)

      Poista
  15. Työskenteletkö sattumoisin puksussa? Tai sitten sulla on kaksoisolento! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mulla on kakkosduuni siellä ton tennishallin lisäksi :) ja olin kyl eilen just iltavuorossa että jos kävit syömässä niin mie se olin :D toivottavasti oli hyvää ruokaa!!

      Poista
  16. Jep eka luukku ja nopea palvelu! Itseasiassa näin sut siellä joskus viime kesänä edellisen kerran, kun lähdin pärrällä reissuun. Silloinkin mietin, että kovin on saman näköinen, mutta en kuitenkaan ollut varma eikä ihan ensimmäisenä tullut mieleen kysyä, että pidätkö muuten sellaista syöpäblogia? :) ABVD:t tais mulla potkia silloin just eniten eli perus syöpälookki (lähes kulmakarvaton kaljupää). Nyt en yhtään ihmettele sitä sun vakavaa katsetta. Kyllähän sitä tais olla aika haudasta nousseen näköinen ilmestys... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huikee tuuri kyllä käynyt, koska en oo tehny juuri ollenkaan vuoroja nyt puksussa ja satuit just käymään eilen! :) oon pahoillani jos sössötin siinä luukulla tai oon ollut vakavana, joskus siinä on kauheen stressaavaa olla ku autoja puskee joka nurkan takaa ja samaan aikaan pitäs rahastaa asiakkaat :/ oisit vaan sanonu jotain jo sillon aiemmin ja eilenkin! Kolmannen kerran jos satutaan samaan aikaan puksuun ni vannotan sua avaamaan suusi, haha.

      Poista
  17. Joo ei varmaan mikään ihan unelmaduuni kiireisenä aikana. Tuo puksun mesta tuntuu olevan vielä aika suosittu. Monesti himaan ajaessani kehää pitkin katsonut, että voi elämä mitkä jonot. Täytyy avata suu, jos vielä törmätään. Ekat kontrollit oli tosiaan tammikuussa ja ihan hyvältä näytti. Kaulalla ja kainalossa pienenemistä näkyi vielä ja välikarsina oli stabiili, mutta ei ollut enempää pienentynyt. Siellä sitä moskaa varmaan majailee koko loppuelämän, jos siis remissiossa pysyy. Toukokuussa onkin sitten vain verikokeet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kieltämättä silloin tällöin hieman haastavaa kun on kiire, mutta toisaalta aika menee nopeesti kun riittää tekemistä :) ihana kuulla, että siun kontrollitulokset on ollu noin hyviä! Mulla tulee myös näkymään välikarsinassa aina se jäännöstuumori, esimerkiksi jos joskus alan odottaa vauvaa niin pitää muistaa sanoa ultraäänitutkimuksissa hoitajille etteivät säikähdä sitä kovin pahasti. Tavallaan inhottaa ajatus siitä, että siellä edelleen on jotain, mutta toisaalta se ei ole nyt kahteen vuoteen lähtenyt uusiutumaan niin täytyy uskoa ettei se villiinny jatkossakaan. Kiva kun kerroit kuulumisia ja tosi hyvää kevättä myös siulle! :)

      Poista
  18. Niin ja oikein hyvää kevättä! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)