sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Huikeeta
Päivät menee ihan tajutonta tahtia eteenpäin! Casinoiltakin oli ja meni, samoiten syysloman eka viikonloppu. Oon nähnyt kavereita, treenannut ja huomenna lähden taas yhelle leirille töihin. Tällä kertaa en mee kokkaamaan, vaan ohjaamaan pieniä lapsosia :--) Mua on purassu taas hirvee tenniskärpänen, ja jos saisin päättää niin en tekis mitään muuta ku pelais! Mieletön fiilis. Treenaan tällä hetkellä 4 kertaa viikossa ja musta on aina yhtä kiva lähtee hallille ja jaksan vetää koko harkat ihan täysillä. Jee, tästä tää loppumaton kesäkuntoprojekti etenee ;)

Mutta hei mitä teille kuuluu? Onko teilläkin syysloma? :--) Mä en ainakaan hirveesti oota tota räntäkeliä, mitä loppuviikolle on lupailtu, mutta kuten aika moni muukin asia elämässä niin siihenkin suhtautuminen on asennekysymys. Ja hei kesään ei oo enää ku 8 kuukautta.

♥: Elli

Joku muuten pyysi kuvan miusta lasit päässä, ja saamanne pitää! Kuva on viime syksyltä, juuri diagnoosin jälkeen otettu.


10 kommenttia:

 1. noi lasit passaa sulle tosi hyvin! :>

  VastaaPoista
 2. Voinko kysyä sulta semmosta, että sillon kun sulla tutkittiin sitä syöpää niin huomattiinko sulla jotain poikkeamaa verikokeissa tai missän? vai oliko ainut tapa saada tietää se koepalan ottaminen?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi 22.57,
  kiitti tosi paljon!:)

  Anonyymi 0.34,
  mä kävin keväällä 2011 pitkään jatkuneen kutinayskän takia lääkärissä ja verikokeissa, missä multa testattiin kaikki mykoplasmat ym, että johtuisiko yskä siitä. No, verikokeista ei löytynyt mitään poikkeavaa, vaikka syöpä on takuuvarmasti ollut jo silloin mun elimistössä (koska se pääkasvainhan painoi mun henkitorvea --> järjetön kutinayskä). Mutta tosiaan tämä ei näkynyt veriarvoissa lainkaan. Patti tuli toukokuun lopussa, ja elokuussa pääsin koepalan ottoon ja verikokeisiin taas. Tällä kertaa koepalan tuloksia tukivat myös verikokeet: mun tulehdusarvot oli todella korkeella eli ihan selkeesti mun kropassa oli tulehdusreaktio päällä sen syövän takia. Mutta silti mun olo oli mainioin pitkään aikaan, emmä tuntenu itteäni kipeeksi tai mitään :D Siks oliki nii outoa että joka puolelta hoettiin mun olevan vakavasti sairas, vaikka itse tunsin olevani terveempi kuin koskaan.

  Eli periaatteessa verikokeet sillon keväällä oli turhat, koska tuloksia saatiin vasta sitten kun patti oli jo pulpahtanut pinnalle. Mutta sillon syksyn verikokeissa näky kyllä häikkää. En osaa sanoa miksei mun senkka ollu jo keväällä korkeempi, mutta ehkä syöpä ei ollu tarpeeks levinny vielä siihen mennessä? Mene ja tiedä, sitä ei koskaan kukaan saa selville vaikka ois ihan mielenkiintoista tietä. Toivottavasti vastasin kysymykseesi, tarkenna ihmeessä jos jäi jotain epäselväksi :)

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näytät lasit päässä!!

  wow LISÄÄ NÄITÄ KUVIA

  VastaaPoista
 5. okei, eli siis ei kai saa siis verikokeista ainakaan tommosta sitten selville... :) kysyisin vielä semmosta että oliko se patti sulla näkyvä vai vaan tunnusteltavissa? tai kipeä tai mitään? anteeksi kun kyselen tämmössiä, mutta itselle tullut kaulalle patti ja ollut siinä jonku vuoden ei näy mutta tuntuu ja käynyt lääkärissä näyttämässä, mutta ei tee sille mitään muuta kun vaan nauraa ja sanoo että ei sille mitään aleta tekeemään. Niin ajatellin kysyä sulta kun sulta löytyy kokemusta tommoisesta :)) Kiitos jo etukäteen!

  VastaaPoista
 6. Hei mä oon leirillä ni vastaan kommentteihin torstaina ku oon taas koneen ääressä :) tällä puhelimella on tosi kökkö alkaa naputtamaan.. :S

  VastaaPoista
 7. Sä olet niin elämäniloinen, terve ja kaunis nuori nainen (mut hei tällasiahan me Elinat ollaan, eikö(köhköh)?), että enhän mä voi muuta kuin kytätä koko ajan sun uusia postauksia:) Ihana nähdä, miten sun hiukset on vahvistunut ja kasvanut!
  Ja hei noi lasit oikeesti sopii sulle, tulee sellanen "seksikäs sihteerikkö" vaikutelma;D

  VastaaPoista
 8. kui sä voit olla noin mielettömän kaunis!!♥

  VastaaPoista
 9. Elina,
  voi kiitos ihan hirveen ihanasta kommentista! Tuli hymy huulille ku tuolla leirillä luin tämän :) Tsekkasin sunkin blogin ja tykkäsin siitä, taidan liittyä lukijaksi :> Kiitti vielä! <3

  Anonyymi,
  höpöhöpö ihan tavis mä olen! :--) mutta kiitos hurjasti <3

  VastaaPoista
 10. JA APUA SINÄ ANONYYMI JOKA SELITIT PATISTA, sori mä oon unohtanu kokonaan vastata sulle!! Toivottavasti satut lukemaan tämän vielä :(

  Mun patti oli aluksi vain tunnusteltavissa, mutta kesän aikana se tuli myös näkyviin. Se oli halkaisijaltaan kuitenkin aika iso, 8cm. Patti ei ollut kipeä, niin kuin suurin osa syöpäkasvaimista ei olekaan. Nyt sun kannattaa vielä kerran mennä sinne lääkärille, todeta että sua pelottaa ja haluat selvyyden siitä, mitä patti on. Kannattaa mennä ehkä yksityiselle, koska siellä ne saattaa ottaa sut enemmän tosissaan kuin julkisella. Yritä päästä ohutneulanäytteen ottoon: sitä kautta saadaan ainakin selvyys onko patti vain imusolmuke vai jotain muuta. On tosi törkeetä, ettei sua oteta tosissaan vaan huolellesi nauretaan. Kyllä mun mielestä jos patti on ollut jo vuoden päivät kaulalla, niin siitä saa nostaa ätäkän jos sitä ei tutkita. Toki ihmiskehossa on paljon patteja, jotka ei tuu näkyviin ja niitä ei koskaan huomata eikä ne ole vaarallisia, joten siinä mielessä lääkärit ehkä haluavat luottaa siihen. Onko sulla mitään muita oireita? Kuumetta, yöhikoilua, yskää? Jos on, niin kerro kaikista noista lääkärille ja pyydä tosissasi päästä jatkotutkimuksiin.

  Sori vielä, etten hoksannut heti vastata sulle. Meni jotenkin silmissä sekaisin noi kommentit! Kysy lisää jos jokin askarruttaa, ja jos tutkimuksista löytyy jotain ni tuu kertoo mulle kuulumisia, jooko?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)