keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Sitä mä vaan, että...


...ymmärrättekö nyt, miksi marmatan teille joskus näistä luonnonkiharoista?

Mä kohtaan ylläolevan KATASTROOFIN joka ikinen aamu. Osaako joku selittää mulle ihan biologisella tasolla, miten ne sytostaatit vaikuttaa tohon hiusten kiharuuteen? Siis kyllä mä tiedän, että ne pistää kaikki hormonit ym. ihan sikinsokin, mutta en ois ihan uskonut tällasta permanenttia saavani. Arvostan luonnonkiharuutta varmasti sitten, kun hiukset on pidemmät, mutta tässä lyhyehkön tukan vaiheessa noitten kanssa tappeleminen käy vaan oikeestaan työstä :--)

Mulla on hyllyt täynnä hiustenmuotoilumömmöjä, jotka lupaa paljon muttei tee mitään.
Haluisin kovasti pitää hiuksia auki, mutta musta tuntuu että mun ulkonäössä on silloin pieni mummo-vivahde, joten jätän välistä. Luultavasti mä siis jatkossakin turvaudun toimivaksi todettuun luottocombooni: 20 pinniä ja ponnari.

Ei muuta. Öitä.

♥: Elli

24 kommenttia:

 1. I-H-A-N-A-T KIHARAT!! :D Mäkin niin toivon että mulla ois luonnonkihara tukka. Hermoja raastavaa ku tukka kuivaa aina piikkisuoraksi ja näyttää niin lässähtäneeltä. Ah oo iloinen! :D

  VastaaPoista
 2. Itse sairastan alopeciaa ja joku juttu tossa uusissa hiuksissa on... Itse olen nimittäin vaaleahiuksinen, mutta kaljuista kohdistani kasvaa tällä hetkellä täysin mustaa hiusta. Jännityksellä odotan mitä näytän kun ne ovat pitkiä! Toivon todella että ne eivät ala kihartumaan tai mitään, se tästä vielä puuttuisikin :D

  VastaaPoista
 3. Käy aamulla suihkussa ja kuivaa föönillä heti perään niin ovat silosemmat=)!

  VastaaPoista
 4. Mie niin tiedän tunteen! :D Omat hiukseni ovat ihan samanlaiset ja aamuisin en jaksa todeta muuta kuin että onneksi on sentään hiukset. :D

  VastaaPoista
 5. Mulla on pitkät luonnonkiharat hiukset, ja voin kertoo, et hyvä hiuspäivä on mulle täysin vieras käsite :DDDD

  VastaaPoista
 6. panta päähän ja menoks :) kyllä ne viel iloks muuttuu kun hieman kasvavat (mikä tuntuu ikuisuudelta koska kiharoiden kasvua ei meinaa huomata...)

  VastaaPoista
 7. Hih, minä kohtaan saman joka aamu. :D Tosin pesen hiukset aamuisin, eli se ei ole kauaa ongelma - ja kiharat pysyvät hallinnassa kun tukka on tarpeeksi lyhyt, väri tarpeeksi uusi jne.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi,
  joo kyllä mä oon ilonen, mieluummin otan nää ku piikkisuorat hiukset tosiaan. Se hyvä puoli näissä nimittäin on, että ainaki kaikkien juhlakampausten tekeminen on jatkossa helpompaa, ku hius on taipuvaista sorttia :--)

  Anonyymi,
  haha vähä hassu juttu! :D Ehkä se väri tasottus siitä ajan myötä?

  Anonyymi,
  oon niin aamu-uninen ettei toivookaan suihkusta aamuisin :--D Pakko käydä siks aina iltaisin. Mutta pidän vinkkisi mielessä, jos tulee joskus joku spesiaali keissi ni osaan varautua :)

  Anonyymi,
  hahah kiitos<3 :D

  Anonyymi,
  ahh mulla on siis sielunsisko! Todellakin pitää vaan olla ilonen, että ne hiukset löytyy. Parempi kiharan tukan kanssa ku kokonaan ilman =)

  Anonyymi,
  onkohan toi mullakin edessäni sitten, kun tukka kasvaa... :--D No, onneks on pipot keksitty ni voi aina kiskasta sellasen päähän ku iskee bad hair day (eli suunnilleen jokatoinen päivä)!

  Ewyn,
  :DD kiitos!

  anma,
  tosi söpö joo.. :--D kiitti!

  Anonyymi,
  pakko kai se on sitä pantaa käyttää edelleen, tai sit pinnejä =) No mut onneks tää mun fleda näyttää kasvavan aika nopeeta, ni ehkä mä voin kohta alkaa pitää tukkaa auki pitkästä aikaa!

  Anonyymi,
  joo mulla ei toimi toi aamusuihku, musta tuntuu että nukahan jos meen niin aikasin pesulle :--D Mieluummin jatkan unia sen 15 min pidempään ku raahaudun koomassa suihkuun.. Mä en aio värjätä mun hiuksia enää ollenkaan (raitoja lukuunottamatta), mutta ehkä mä keksin vielä jonku vippaskonstin millä pitää nää kikkuratkakkukat kuosissaan.

  VastaaPoista
 9. Heii, täällä vielä yks sielunsisko kirjoittelee :D siis miun tukka on kiharuus asteikolla 1-10 sellanen kiva 9, 5 !!! Minuun verrattuna näytät aamuisin mega hyvälle :) suosittelen lämpimästi suihkun jälkeen föönäystä!!! Ja toisiaan kaikki tuotteet lupaa apua mut ehkä 10 % niistä toimii, pitää vaan löytää ne !

  Et kyllä se siitä, mut jos oot niinku mie tukka on ihan yhtä kihara pituudesta riippumatta.... siks nuttura on meikän vakio kampaus, mut siunauksen pinni/ponnari viritelmä kuulostaa hyvälle :))

  VastaaPoista
 10. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDrölli

  VastaaPoista
 11. Tiedän myös tunteen :D..se on aina yhtä jännää katsoa peilistä miltä tänään näyttää ja aina se on se sama järkytys : D...pahinta on se kun oot aamulla kovalla vaivalla ja sillä, että on jaksanut nousta suoristamaan niitä..eiköhän sinä päivänä sit sada ja hiukset näyttää taas ihanan luonteensa : D

  VastaaPoista
 12. Hauska pörröpää :D
  Sinulla näyttäisi vanhoissa kuvissa hiusten latvat hieman kääntyilevän, eli kai sulla muttenkin on jotain taipuisuutta tukassa. Nyt lyhyemmällä pituudella tuo taipuisuus varmaan tulee näkyviin enemmänkin kiharoina, kun hiukset ovat kevyemmät (lyhyemmät) ja kiharoita ei ns. vedetä auki.
  Toki sytostaatitkin vaikuttavat asiaan suuntaan tai toiseen. Seuraukset kun ainakin oman hoitohenkilökuntani mukaan voivat olla todella (siis uskomattoma) arvaamattoamia :)
  Itse toistaiseksi saanut ihan entisen oloista karvaa, maantienharmaata ja suoraa. Hiusrajan pyörteet onneksi tuovat jotain mielenkiintoa. Yhä enemmän ja enemmän kuitenkin olen miettinyt värjäämistä. Joko hennaan tai vedän blondiksi Suvi-Anne Siimeksen, tuon lyhyttukkaisen powerwomanin, tapaan.
  Mutta onnea tuon pehkon kanssa, eiköhän se pituuden mukana ala hieman talttua :)

  VastaaPoista
 13. älä nyt hyvä neiti marmata kun kerran on noin paljon tukkaa päässä ;)
  ei vaan siis aivan ihanat hiukset! suoratukkaisena oon aina kadehtinut kaikkia, joilla on kiharat luonnostaan. mun mielestä näyttäsit hyvältä jos vielä korostaisit noita kiharoita, älä suorista! sit jotain lettikampausta eteen, pantoja tai jotain muuta sinne sekaan niin ei oo mikään mummolookki.

  VastaaPoista
 14. Hei, mun blogissa olis sulle haaste! :)

  VastaaPoista
 15. Anonyymi 23.51,
  kiitti lohduttavista sanoista! :D ja hei osaisitko heittää jotain hyviä vinkkejä, mitkä hiustenmuotoilutuotteet toimisi?! :) Apua tarvitaan kipeästi...

  Anonyymi 15.26,
  kiitti Antti!

  Sanna,
  ihanaa että mulla on kohtalontovereita tässä asiassa... :--D Tiiän tismalleen miltä susta tuntuu. No mutta onpahan hiukset kuitenki!

  Paula,
  oli mulla luonnontaipuisa tukka aiemminkin, oikeassa olet. Mutta tosiaan sillon se ei erottunut näin paljon kuin nykyään :D Luultavasti johtuu juurikin hiusten lyhkäisyydestä. Ja hei värjää ihmeessä tukka, jos siltä tuntuu! Se piristää :)

  Anonyymi,
  en valita, en ;D Välillä vaan, haha. Mä todella harvoin jaksan suoristaa tätä (koska tiiän että se on ihan yhtä tyhjän kanssa, 5min ni tukka on samannäkönen ku aiemmi), joten siks yleensä vaa turvaudun tohon ponnariin. Ehkä mun pitäisi opetella tekemään just noita lettejä tai jotain, vois olla ihan kiva kyllä! =)

  Hantta,
  kiitti, mä käyn kattomassa ja teen seuraavaan postaukseen! (:

  VastaaPoista
 16. Helmiina Humppi,
  hahahah kiitos paljon :--D!!

  VastaaPoista
 17. mä tiiän ton sun tuntees tosi hyvin ! mulla on siis luonnonkiharat ja siis mullahan oli nelivuotiaaks saakka aivan korkkiruuvit ja sit siihen niiku niin vaaleet hiukset ku pystyy ikinä olemaa ! mut sit ne alko suoristuu ja sit ne oli jonku pari vuotta poois, mut sit huomasin kutosen lopussa ku leikkasin hiukseni lyhyiks kuinka ne alko taas kihartuu.. tällä hetkellä on sit vähä olkapäiden hiukset ja nyt huomaan kuinka se luonnonkihara alkaa tulee entistä enemmän näkyville.. äitin tutulla oli käyny samalla lailla ja sillä oli aikuisiällä tullu takas ne luonnokiharat semmosena korkkiruuvina :D sitä siis odotellessa !

  VastaaPoista
 18. noiha on just ihanat!(:

  VastaaPoista
 19. Hmmm hankala suositella mitään kun en tiiä millasii tuotteita etit...? Lämpösuojaa, hoitoainetta etc...? :D voin sit vinkata sulle muutamaa :)

  VastaaPoista
 20. katja,
  hahahha eikä :--D no mut korkkiruuvit on aika sähäkät! :D Ainaki vähä enemmä persoonallisuutta ku piikkusuorat ;) Ajatellaan asioiden valoisia puolia!

  Anonyymi,
  kiva että tykkäät =) Kiitti!

  Anonyymi,
  siis ihan laidasta laitaan :DD Joku semmonen millä sais tota karheutta tai siis semmosta pörrösyyttä pois?! Ja ylipäätään siis heitä vaan kaikkia parhaita tuotteita mitä tulee mieleen, otan kaikki vinkit avosylin vastaan :)) Kiitti jo etukäteen jos viitit jelppii!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)