keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

The funeral


Herra Hodgkin on nyt haudattu.

♥: Elli

6 kommenttia:

 1. Oot älyttömän kaunis <3 Toivottavasti oli kivat hautajaiset !! ;)

  VastaaPoista
 2. Lotta,
  kiitos samoin! <3 Oli kivat hautajaiset kyllä, hahaa ;)

  VastaaPoista
 3. Komia lähtö hra Hodgkinilla. Pysykööt poissa!

  VastaaPoista
 4. Moi! Täytyy sanoa että oot ihan mielettömän ihana tyyppi! Oot tosi kaunis sisäisesti ja ulkoisesti. Kiitos paljon tästä blogista, siitä on ollut mulle hirveesti apua. Mä taistelen tällä hetkellä Hodgkinin lymfoomaa vastaan ja ens viikolla on neljäs tiputuskerta eli puolet enää jäljellä, jei!
  Tuli tippa linssiin kun luin sun blogii ja sain tietää että oot terve! Ihanaa!! Nauti nyt vaan elämästä ihan täysillä!! (vaikka näyttää siltä että oot pystyny nauttimaan siitä ja olla positiivinen aina, sairaudesta huolimatta, mahtavaa!)
  Haleja ja kiitos vielä kerran :)

  VastaaPoista
 5. Kiara,
  noniinpä, ei oo takas tulemista!

  Anonyymi,
  ihana kuulla, että blogistani on ollut sulle apua! :) Se on tosi palkitsevaa. Kiitän sua kauniista kommentistasi ja kehuista, tuli hyvä mieli! Ihan mieletöntä, että siekin oot jo hoitojesi puolivälissä. Loppu meneeki sit jo aika hujauksella, tai ainaki mulla meni. Onks sulla ne puolivälikuvaukset nyt sit neljännen sytotiputuksen jälkeen? :) Tsemppiä hirveesti, kyllä se siitä! <3 Oot jo lähellä tervettä elämää - ja usko pois, siitä nauttiminen käy helpommin nyt kuin ennen syöpää. Jos haluut jutella ni meilii saa laittaa elppa-@hotmail.com :) Hyvää ja aurinkoista kesää siulle!

  VastaaPoista
 6. Voii, toivon että mullakin menee loppu hujauksella, sillä tähän asti aika on menny liian hitaasti.. :( Kiitos kun sain meilata sulle! oot ihana <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)