tiistai 26. kesäkuuta 2012

Ja taas mennään

Tulin vaan ilmottaa, että lähen huomenna 10 päiväksi leirille keittiötädiksi (god bless vaa niitä leiriläisiä, toivottavasti ne on tajunneet ottaa reilusti sitä omaa evästä mukaan). Mä en tosiaan ole mikään jauhopeukalo, kaikki mun ruokia syöneet tietää sen. No mutta ehkä mä tuolla opin.

Tuun takaisin 7.7. eli nähdään silloin taas :) Mulla meinaa tulla nyt vähän kiirus ku pitäs hoitaa noin tuhatyks asiaa ennen huomista, kuten esim. purkaa edellisen reissun laukut ja pakata uudet, joten en jää jaarittelemaan vaan lähen tekee jotain hyödyllistä. Adios!

♥: Elli

PS. teitä on kohta Bloggerin kautta 300, mitä ihmettä?! Kiitoshalipusut kaikille <3

15 kommenttia:

 1. hyvää matkaa ja pidä kivaa siellä!! :) haleja

  VastaaPoista
 2. Ano,
  kiitti paljon! Mä yritän pitää hauskaa, jos ruuanlaitolta ehin :>

  VastaaPoista
 3. Hyviä leirejä vaan.

  VastaaPoista
 4. Hyvää leiriä!!! :) onk se iha palkallista työtä vai ootko vapaaehtoinen ruokapalkalla?

  VastaaPoista
 5. Anonyymi,
  kiitos! :)

  Anonyymi,
  kiitti (: kyllä mä saan tästä palkkaa, vaikka tähän mennessä on ollu niin kivaa että voisin tehä tätä vapaaehtoisestikin!

  VastaaPoista
 6. Hei tuli näin mieleen, että osaisitkohan auttaa mua koska harrastat tennistä... :) Oon siis jo 18v, mutta nyt haluaisin alottaa tenniksen mietittyäni sitä jo ainakin nelisen vuotta. Mistä mun kannattais lähteä liikkeelle? Tenniksen alkeiskurssitkin on vissiin aika hintavia eikä mulla ole ketään tenniksestä kiinnostunutta kaveria. Suurin ongelma on nimenomaan toi pelikaverin puute, mistä ihmeestä sellasen voin saada?

  VastaaPoista
 7. Anonyymi,
  kommentistasi ei käynyt ilmi, missä kaupungissa asut. Jos asut Joensuussa, suosittelen ottamaan yhteyttä Karjalan Tennis ry:n päävalmentajaan Jaakko Immoseen. Tai vaikka asuisitkin eri kaupungissa niin selvitä tennisseuran nimi ja soita jollekin yhteyshenkilölle, nettisivuilta löytyy varmasti puhelinnumeroita ja kivoja tyyppejä jotka osaavat auttaa :) onks sulla ketään tuttua, sukulaista tai jotain muuta jos kavereista ei löydy, joka osaa pelata? Jos on niin käy edes vähän kokeilemassa lyömistä. Jotkut seurat antaa käydä kerran tai pari osallistumassa treeneihin ilmaiseksi, mutta siitä kannattaa kysyä erikseen seuran pääävalmentajalta. Joskus esim Joensuussa on Kuntokeitaan ilmoitustaululla ollut ilmoituksia, joissa etsitään pelikaveria :) sit jos haluut ni hyvä keino päästä alkuun on ottaa maila ja pehmopallo ja mennä lyömään jotakin seinää vasten. Seinä on paras treenikaveri, koska se ei väsy milloinkaan (: ja muista että koskaan ei ole liian myöhäistä alottaa tennistä, sen voi oppia hyvin vanhempanakin! Jos asut täälläpäin ni kyllä miekin voin lähteä joskus pallottelemaan :)

  VastaaPoista
 8. ^ Kiitos vinkeistä :) Tosiaan asun Vantaalla, vähän turhan kaukana Joensuusta :D En kyllä todellakaan tiedä yhtään ketään tennistaitoista, mutta enköhän löydä peliseuraa jotakin kautta!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  ole hyvä vain, vaikka ei niistä nii varmaa kamalasti apua ollutkaan, koska et asu täällä :(

  VastaaPoista
 10. moooi! ootko menos piirileirille tänä kesänä, ja jos oot, mille? :)

  t. toinen partiolainen

  VastaaPoista
 11. heij elina:)
  ihan turhaan olit paniikissa etukäteen siitä ruoka-asiasta, en oo varmaan ainut jonka mielestä se oli hyvää! oli kans tosi ihana kuulla siun kertovan ite siitä siun sairaudesta, ja nyt kun mie luin melki koko siun blogin, mie voin vaan ihmetellä miten sie pystyit ja pystyt.
  hyvää loppukesää;)

  t: tuleva o-boxi

  VastaaPoista
 12. hei ootkos kuullut mitään Vergion-blogin Veerasta? Ei ole blogin puolella näkynyt aikoihin, onkohan jotain käynyt? :(

  VastaaPoista
 13. Anonyymi,
  mulla on vielä vähän auki, meenkö Suunnalle vai en :D Ku siis sehän alkaa vissiin 25.7. (?) ja mulla on 27. pvä sweet eighteen -päivä, niin haluisin olla kotosalla... Mutta jos pääsen yhen kaverin kyydillä sinne viikonloppuna niin tuun kyllä ainaki pariksi päiväksi! :) Ja tosiaan mä en tiedä mihin savuun mut laitetaan sit, ja ylipäätänsä mitä duunii siellä teen sit.. :D Katellaan! Tuu moikkaa jos siellä nähdään :)

  Anonyymi,
  haha voooi kiitos paljon ihanasta kommentista! :)) Mulla oli kiva leiri, toivottavasti sulla myös. Ja muista osallistua jatkikselle;)

  sofiaa,
  Veera on kuollut 30.6. :(

  VastaaPoista
 14. Kesää ja vauhdilla! Aurinkoista sellaista toivotan!!

  t. Kiara-täti

  VastaaPoista
 15. Kiara,
  noniinpä sais tuo aurinko tulla esiin! Täällä on pilvistä. Kaunista kesää myös sinulle :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)