keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Kuvei


Siinäpä ois viime päivät kuvina! Nyt mä lähen pakkaa juhannuksen viettoo varten, aamulla starttaa nimittäin auto kohti Etelä-Suomea.

Hauskaa juhannusta kaikille ja palaillaan maanantaina (jos selviin hengissä takas kotiin)!

♥: Elli

10 kommenttia:

 1. Kivat kuvat! :) Hyvää juhannusta sullekki!! Pidä hauskaa:)

  VastaaPoista
 2. Sulle käy tosi hyvin toi lyhytkin tukka ja tumma myös :) Ootko ostanut uuden Lumian? Kertoisitko sit mitä olet siitä pitänyt vai oletko pitänyt ja et millanen se on käyttää? Olen miettinyt jonkin aikaa josko itsekin hankkisin sellaisen, niin olis kiva kuulla oikeita käyttökokemuksia :)Vielä en ole kuitenkaan uskaltanut sitä hankkia, kun mua mietityttää etenkin et miten kirjoittaminen sillä sujuis ja et onks se kovin sekava puhelin tällaiselle tavan talliaiselle.

  VastaaPoista
 3. Sun tukka näyttää niin ihanan paksulta ja terveeltä! :)

  VastaaPoista
 4. jenniina,
  hihi kiitos samoin :)

  Anonyymi,
  kiitti! Pidän kyllä hauskaa, pidä sieki! :>

  Anonyymi,
  paljon kiitoksia =) Joo ostettiin toi lumia 610 miulle ja siskollekin samanlainen, mut koska mulla vaihdettiin myös liittymä ni saan ton puhelimen käyttöön vasta viikon päästä! Mutta mitä oon tässä nyt sitä räplänny, niin helppo sillä on kirjoittaa ja sisko sano ihan samaa. Mun mielestä toi on yhtä helppo ku joku iPhone. Ja sit ku toi on Windows-puhelin ni tossa on ihan sikaihana noi valikot ym., ja muutenki toi on tosi simppeli käyttää. Kamera on hyvä ja aaaaaaaa ooon ihan rakastunu tuohon :D Voin kirjottaa vielä myöhemmin sit kokemuksiani kunha oon käyttäny tota hetkisen :) Mut siis ensivaikutelma on tosi hyvä mun mielestä, ja mä en tosiaan yleensä tykkää yhtään kosketusnäyttöpuhelimista.

  Emilia,
  kiitos! :) Tästä turkista tulee kyllä aika paksu, mutta haha en valita :>

  VastaaPoista
 5. vau siun tukka näyttää nii hyvältä :)

  VastaaPoista
 6. ihania kuvia! oot tosi nätti :)
  hei mietin tässä et mistä sun blogin nimi tulee? vai keksitkö sen vaan?
  IHANA BLOGI! Sait juuri ano-lukijan :)

  VastaaPoista
 7. Sori että vastaan vasta nyt kommentteihin, en oo päässy internetin ihmeelliseen maailmaan torstaiaamun jälkeen!

  Anonyymi,
  kiitti tosi paljon :) Tykkään tästä kyl semisti itekin!

  Sanssu,
  hahha se ei oo tossa ees oikee eduksee ;D Mutta kiitti!

  Anonyymi,
  itte oot ihana <3

  Anonyymi,
  thanks yoou :) Mun blogin nimihän suomennetaan "Sen piti olla vain normaali imusolmuke" ja se siis juontaa juuurensa siihen päivään, kun sain kuulla kaulallani olevan patin olevankin kasvain ja että sairastan syöpää. Elin siis siinä uskossa, että se on vain normaali villiintynyt imusolmuke jonkin flunssan jäänteenä tms. Joten se on blogini nimen tausta! Tän blogin kantava teema on siis ollut taisteleminen syöpää vastaan sekä henkisesti että fyysisesti ja nyt elämä jälleen terveiden kirjoissa :)

  Kiva että törmäsit blogiini, ja tervetuloa seurailemaan :>!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)