maanantai 17. lokakuuta 2011

Maailma näyttää huomattavasti selkeemmältä, kun laitat lasit päähän

10 kommenttia:

 1. Löysin ihan vasta blogisi ja piti lukea joka ikinen posti samantien, sait minusta sitten yhden uuden lukijan.

  Lähettelen sulle karhun voimia ja positiivisia ajatuksia täältä Skotlannista!

  Mai
  Ps: Ihanat lasit!

  VastaaPoista
 2. Ooo onpa tosi ihanat lasit! Sopii siulle ku nenä päähän:)

  VastaaPoista
 3. EEHEHEEEEHHEEEEE :DDDDDD NÄYTÄT ÄLYKÖLLE:)))) *virhe havaittu lauseessa* perustelut: E=mc2 joten johtamalla lauseesta Elina+älykkö=ei mahdollinen :))))))<3

  VastaaPoista
 4. Mai,

  ihanaa, tervetuloa lukijaksi! :) Lämmittää mieltä, kun lukee tällasia kivoja kommentteja ja huomaa, että ihmiset oikeesti välittää. Kiitos siis :)

  Ilpukki,

  kiitos!! Mieki tykkään. :) Muista tuoda mulle tuliaisia Berliinistä!!

  AR eli Antti,

  mee pois :D::D urpo

  VastaaPoista
 5. Elina!

  Oletpa ihana tyttönen! Upea, positiivinen asenne elämään ja sen mukanaan tuomiin vastoinkäymisiin. Mutta tiedäthän, että sinä selviät tästä?! Entistä vahvempana elät aikuisena elämääsi unelmiesi miehen ja lastesi kanssa siinä omakotitalossa perheautoineen ja puuaitoineen:).
  Itse olen hoitaja ja minulla on lähes sinun ikäisesi tytär. Lähetän ajatusten siivin monen monta lämmintä halausta sinulle ja vanhemmillesi, muistathan että olet aivan ainutlaatuinen sisupussi!

  Terkuin Hirviömama (itselleni antama lempinimi, kun motkotan murkuilleni enemmän ja vähemmän)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi,

  ihana kommentti! En muuta osaa sanoa kuin että hurrrrjasti kiitoksia. Tässähän melkein liikuttuu, kun saa noin paljon kehuja! :)

  Ja kyllä mie uskon, että selviän tästä. En niinkään pelkää kuoleman mahdollisuutta, vaan sitä että tää tauti kroonistuu ja pitkittyy. Mua pelottaa se, että mulle ehditään jo kerran sanoa että oon terve, ja sitten kontrollikäynneillä löytyykin jotain uusia pesäkkeitä ja koko systeemi on koettava uudestaan, aloitettava jälleen alusta. Se ois kova paikka.

  Toisaalta oon sitä mieltä, ettei mun pitäisi ajatella tuollaisia asioita nyt, vaan keskittyä paranemiseen. Jos syöpä aikanaan sitten päättää uusia, niin sille ei voi mitään. Nyt pitää kuitenkin vaan keskittyä tähän hetkeen! Siksipä lähenki nyt vielä tankkaamaan vähän vettä ja sitten keräämään voimia huomisia sytostaatteja varten. Tuntuu, ettei mun rakko vedä enää pisaraakaan vettä, mutta pakko vaan juoda. Sisupussit kato kun ei anna periksi ;)

  Kiitos vielä kerran kommentista!

  VastaaPoista
 7. Hei Elina!

  Löysin ihan sattumalta toisen blogin kautta sun blogin ja luin heti kaikki postaukset... Ehin jo odottaa tosi surullista tekstiä ja kyyneleitä ja sit yllättäen huomaanki lukevani mitä energisimmmän ja elämänilosimman tytön juttuja! Ihan uskomatonta miten oot noin positiivinen ja rohkee, voin sanoo et tollasen elämänasenteen toivoisin kaikille! Sun kaltanen tyttö kyllä selättää sairaiden ku sairauden!! Pidä vaa tulevaisuudessaki lippu korkeella ja nauti elämästä, seurailen täältä eteläsuomesta päin miten pärjäilet ja toivon kaikkee hyvää sulle!<3

  VastaaPoista
 8. Auriina,

  kiitos! <3 Oon oikeesti ihan häkeltyny tästä ihmisten ystävällisyydestä :D! Siun kommentissa oli ihania sanoja toinen toisensa jälkeen enkä mie oikein voi kiittää niistä muuten ku taistelemalla nyt voittoon tästä taudista. Vitsit, tuli ihan hirmu hyvä mieli tuosta siun kommentista, eikä yhtään harmita lähtee saikulle nyt :D hihi.

  VastaaPoista
 9. ANTILLE KOMPSIT!!! tuo oli hienosti sanottu, kiitos tästä, ettei miun tarttee vaan aina mollata sitä :c mut elina oot söps<3

  VastaaPoista
 10. Ansku,

  silleen ihan kiva että mulla on näin mukavia kavereita :):):):) ootte kaikki pebasta. mut kiitos pöhlöpää ite oot <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)