torstai 20. lokakuuta 2011

Näin kulutan aikaa

Moi!

Eilinen ja tää päivä on menny aikalailla huonovointisesti. En oo vieläkään joutunut oksentamaan, mutta ei oo kuulkaas kaukana ollu sekään! Tietyt hajut (esim. kala, liha, ruisleipä, yks hajuvesi) saa mut yökkimään. En yhtään tykkää tästä, en sitten yhtään... Mua ei vois vähempää kiinnostaa olla nyt vuodepotilaana, kun on loma ja keksis niin paljon kivempaakin tekemistä. Tiiän kyllä, että jos oisin oikein fiksu, niin lepäisin kunnolla nää hoitojen jälkeiset päivät, mutta kun.... Oon yrittäny vaan pitää itteni liikkeessä, etten ehtis keskittyy tohon pahaan oloon. Välillä on jo normaalimpi fiilis, mutta sit ku pitäs syödä niin kuvotuksen tunne palaa jälleen.

Helkkari, mie en aio antaa tälle syövälle ja sytostaateille periks, enkä mie en halua tai aio oksentaa!! Olo on kuitenkin tällä hetkellä aika hutera ja mulla on koko ajan se tietty painontunne rintakehässä ja kurkun alueella. Ihan kuin ois oksennus tulossa ulos millä hetkellä hyvänsä. Hyiiii, tulkaa joku ottaa tää olo multa pois! Onneks tiiän, ettei tätä kestä ku pari päivää enää, ja sit olo tasoittuu taas normaaliksi ennen seuraavia sytkyjä. Jippii..

Eilen kuuntelin kroppaani kuitenkin sen verran, että tein kavereille oharit ja pysyin kotosalla. Alottelin tätä mun huoneen remppaamista repimällä seiniltä kaiken ylimääräsen pois, tilaamalla sen uuden maisematapetin ja maalailemalla purkkeja ym. pieniä tavaroita valkoiseksi. Ei muuten oo niin helppoo tuo spray-maalilla suihkutteleminen ku kuvittelis! :D Ei meinannu taas tulla yhtään mitään siitäkään touhusta, oli nimittäin yllättävän haastavaa. Lopputulos on mun mielestä kuitenkin ihan kiva, huone näyttää jo nyt paljon valoisammalta kuin aiemmin. En malttas oottaa sitä, että tää on kokonaan valmis!

Tänään sit kolme vaihtaria, Filippa, Hako ja Irina tuli ja vallotti meidän talon/keittiön. Suunnitelmissa oli siis leipoa joulutorttuja ja pullaa (vaihtareitten mielestä parasta suomalaista ruokaa on kanelipulla). Kaikki te, jotka ootte joskus laittanu ruokaa miun kanssa, tiedätte etten oo maailman lahjakkain kokki. Filippakin totes ennen ku alettiin tehä pullataikinaa: "Hey guys, it's better that you don't let Elina do anything." Päätin itekseni, että nyt mä näytän teille kaikille ja teen elämäni ensimmäisen pullataikinan eikä se epäonnistu! Mulle annettiin tehtäväksi annostella kuivahiiva, ja nohevana tyttönä katoin vielä reseptistäki kuinka paljon sitä tulee. Muuten ihan hyvä suoritus multa, mutta sekoitin suolan ja hiivan annostuksen ja luulin, että sitä kuivahiivaa pitää laittaa 2tl. Oikee määrä ois siis ollu 4 pussillista. Eipä oikeen pullat sit kohonnu... Sain osakseni vähemmän kiitollisia katseita, koska pilasin litran pullataikinan. Mua myöskin kiellettiin enää tekemästä mitään. Höh.

Illemmasta kävin vielä sitten keskustassa kahvittelemassa toisen kaverin kanssa. Mulla oli tänään siis huonosta voinnista huolimatta kiva päivä. Oli paljon ystäviä, naurua, juttelua, ääntä ja elämää! Tykkään teistä.

Elina

Loppuun on vielä pakko jakaa teidän kanssa kuva, joka saa mut hymyilemään. Filippa vaan on niin aurinkoinen<3 Kattokaa nyt ku toi pimee iltaki oikee valaistuu, kun toi tyttö hymyilee. Ihana.


6 kommenttia:

 1. Hei vitsi oikeesti tää blogi on ihan huippu ja oot ihana ku kerrot aina rehellisesti mitä tunnet ja ajattelet. Lueskelin tässä just jonku 2h siun blogia, aina pikkutaukojen kera tosin mutta pakko sanoo, että tää on tosi koukuttava. (: Ja näin btw, jännää että ollaan samas koulus mut en oo viel oppinu tuntee sinuu mutta tuntuu, että opin pikkuhiljaa :D

  VastaaPoista
 2. Hanna,

  kiitos! Oon ihan otettu siitä että oot kuluttanu 2 tuntia elämästäs lukemalla miun blogia ja vielä tykkäät siitä, huhhuh! Hassua :) Mutta ehottomasti saaapi jutella koulussaki, en oo niin pelottava miltä näytän (;

  VastaaPoista
 3. Iskä, joka vastaa puhelimeen &quot;Isi&quot;27. lokakuuta 2011 klo 0.25

  Huoh... Jopa mie oon parempi leipoo ku sie! Vaikkakin taikinan alustus näytti enemmän pahoinpitelyltä, ku leivonnalta.

  VastaaPoista
 4. "Iskä" eli Aleksi,

  NO ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ ei aina voi onnistua :D asd

  VastaaPoista
 5. Luin siun näitä tekstejä ja itkuhan siinä tuli! On nii ihana lukee miten taistelet ja miten oikeesti pystyt kirjottaa kaikesta! Paljon voimia! <3

  VastaaPoista
 6. Larre,

  awwww kiitos!<3 Kommenttis piristi miun iltaa hurjasti:) hihi.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)