tiistai 4. lokakuuta 2011

Missä otsikko

Postissa oli tullu tän vuoden koulukuvat, ja mun mielestä ne onnistu ihan semihyvin. Kerranki oon koulukuvassa itteni näkönen! Tuossa näkyy kyllä aika hyvin se arpi, mikä jäi siitä koepalan otosta. Toisaalta se arpiki on nyt osa minuu, joten saa se näkyäkin.Marssin kokeen jälkeen tänään sinne Festinoon ja tapasin ensimmäistä kertaa mun uuden parhaan kaverin, peruukkini nimeltä Brooke<3 Se on ihana. Jännitin vähän, miten se vaalee sopii mulle, mutta miun mielestä noi ei oo lainkaan hassummat! Okei, kieltämättä mietin siellä liikkeessä sovitellessani tota, että miksi se peruukki näyttää vähän harmahtavalle, mutta ehkä se johtu vaan siitä valosta. Tilattiin siis alunperin semmonen vähän enemmän kullanvaalea (onks se sana, kullanvaalea...?) peruukki, mutta jälleenmyyjällä ei kuulemma ollu sitä varastossa joten jouduttiin ottaa toi. Oon kuitenkin ihan tyytyväinen! Ois voinu olla paljon kamalampikin.

Tältä Brooke näyttää siis ilman minua:Ja tältä miun kanssa!


Tuosta salamalla otetusta kuvasta tuli vähän kökkö, koska tuo peruukki kiiltää niin paljon. Mun pää näyttää muutenki noissa kuvissa normaalia isommalle, koska alla olevat omat hiukset nostaa peruukkia. Alan käyttää tota varmaan aika piakkoin, koska nää mun omat hiukset tippuu hurjaa vauhtia. Jännä kyllä, mua ei oikeastaan enää edes sureta. Mitäs tykkäätte peruukista? Kommenttia saa laittaa :)

Elppa

11 kommenttia:

 1. Oi, aivan ihana tuo peruukki! :) Kyllä vaan vaalee sopii sulle ehkä paremmin kun tumma :D Tosi kaunis oot noissa viimosissa kuvissa ♥

  VastaaPoista
 2. Ihana peruukki ja sopii sulle tosi hyvin!!!

  päivi

  VastaaPoista
 3. Huippunätti hiuspehko! :) Kyllä se blondi siulle tosiaan käypi ja pitkä tukka kanssa. Very nice! Näytät vähä enkeliltä tai jottai?

  VastaaPoista
 4. Ilpu,

  kiitos kamu<3! Joo oon kans samaa mieltä että nuo vaaleet sopii mun ihonväriin (ja äo:n tasoon) paremmin ku tummat ... =)

  Päivi,

  kiitti! Miustaki nuo on kivat :)

  Kiira,

  haha joo, mie vaa oon tällanen enkeli, hih... oisinki :DD mut kiitos!

  VastaaPoista
 5. Brooke on todella aidon näköinen!
  Tämä on muuten aivan mahtava blogi. Kiitos siitä että jaksat jakaa näinkin vakavan asian.

  Tuuli

  VastaaPoista
 6. Tuuli,

  kiitos paljon! Tän blogin kirjottaminen auttaa mua itteäni käsittelemään asioita, mutta kiva kuulla että myös muut tykkää :)

  VastaaPoista
 7. Aivan sinun näköinen .ihana.

  VastaaPoista
 8. Upee peruukki, sopii tosi hyvin sulle! Nyt harmittaa etten itse aikoinaan tilannut peruukkia :/

  Yksi tuttu kävi jossain vaiheessa kampaajalla leikkauttamassa ja värjäyttämässä peruukkinsa (saattoi tosin olla oikeaa hiusta). Eli jos kyllästyt pituuteen tai malliin niin käyt sitten kampaajalla!

  t. Anna

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,

  kiitos kovasti! Tykkään kyllä itekin tuosta, mutta aijon vielä ennen sen käyttöönottoa (mikäli tarvetta edes tulee) käydä leikkuuttamassa siihen otsiksen ja vähän keventämässä tuolta takaa, se tuntuu niin paksulta. Oon kyllä muuten ihan tosi tyytyväinen tuohon peruukkiin, kannatti tilata kun ilmaiseksi sai;)!

  VastaaPoista
 10. AAH KU HOTTI KOULUKUVA!!!!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)