torstai 27. lokakuuta 2011

Pikapäivitys

Heissun!

Tänään oli tosi kiva päivä. Skippasin koulun kokonaan ja menin jo aamukahdeksaksi urheilutalolle. Joensuussa järjestettiin tänään "Maahanmuuttajan mahdollisuudet" -messutapahtuma, ja mie olin siellä muutaman muun partiolaisen kanssa esittelemässä partiotoimintaa :) Tapasin hurjasti ihania ja sympaattisia maahanmuuttajia, ja sain puhua kieliä. Pakko hehkuttaa teillekin, että puhuin mm. italiaa parin ihmisen kanssa! Okei, ihan jotain perusjuttuja, mutta silti wau... Tykkään kielistä.

Meidän messupiste sai paljon kehuja monipuolisuudestaan ja uskon, että saatiin ainaki muutama kävijä oikeasti kiinnostumaan partiosta. Jos joku lukijoista ei tiennyt, niin oon ite tosiaan ollu partiolainen 7-vuotiaasta saakka ja vieläkin roikun mukana - ihan mielelläni kylläkin. Yks tän harrastuksen parhaimmista puolista on, että pääsee mukaan just tollasiin kansainvälisiin tapahtumiin!

Iltapäivästä ton tapahtuman jälkeen lähdettiin isolla kaveriporukalla Deborahin luo juhlimaan sen 17v. synttäreitä. Oli hauska ilta, kiitos kamut :---) Huomenna on tiedossa tunti koulua, se pelätty espanjan koe ja illemmasta Ilonan synttärikemut. Syksy on kivaa aikaa, kun kaikki kaverit juhlii vuorotellen ja pääsee herkkupöytien ääreen! Huomenna ois koululla myös sellanen casino-ilta, mikä oli ainakin viime vuonna tosi onnistunut. Jos ehin, niin pyörähdän varmaan sielläkin jossain vaiheessa.

Anteeks tuli vähän tylsä postaus, kun ei oo kuvia eikä mitään. Nyt lähen kuitenkin unten maille! Toivotaan, etten nää samanlaista ahistavaa unta ku viime yönä, heräsin tänä aamuna nimittäin ihan tuskanhiessä ja paniikissa. Viime yön unessa siis tajusin vanhojentanssipäivää edeltävänä iltana, ettei mulla ole laukkua ja kenkiä ostettuna eikä kampaajaa varattuna. Katastrofaalista.

Elba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)