sunnuntai 16. syyskuuta 2012

And when the world is upside down and the sky is full of clouds, she always comes around


Hakusessa iso kasa opiskelumotivaatiota, anyone? Nähty viimeksi lukion ykkösluokan ekan jakson aikana. Ois niin tuhat ja sata muuta asiaa, mitä tekisin mieluummin kuin lukisin. Jännä, että nyt mulla riittäs virtaa esim. järjestellä vaatekaappi, käydä koko mun kynävarasto läpi ja karsia sieltä kuivat yksilöt pois, ja tehdä rästissä oleva matikan tilastotyö loppuun. Mutta kaikki poweri katoaa kun vilkaisenkin kirjoja. Hmmpf.Meillä on kavereitten kanssa isot suunnitelmat, mitä kaikkee tehään kunhan abivuosi on ohi. Lähdetään etelään aurinkolomalle, muutetaan toiselle paikkakunnalle ja aloitetaan opiskelijaelämä. Ei ehkä mennä mihinkään kouluun vielä, mutta käydään töissä. Tai sitten opiskellaan ja nautitaan siitä. Tällä hetkellä mua ei vois kyllä vähempää kiinnostaa opiskelu heti lukion jälkeen, mutta aika näyttää.

Nyt ei auta kuitenkaan itku markkinoilla, vaan on käytävä ensin pienellä happihyppelyllä ja tartuttava jälleen terveystiedon muistiinpanoihin. Alla vielä havainnollistava video meikäläisen opiskelutyylistä.♥: Elli

9 kommenttia:

 1. täälläkään ei oo yhtään opiskelumotivaatiota, kaikki kouluhommat vaan kasaantuu! mutta aivan ihana uusi banneri sinulla :)

  VastaaPoista
 2. oot niin hirmu kaunis että en kestä♥

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä, napero:) Vinkaise, jos haluat huulikiiltoteetä tai voileipiä. Mie tuon sitten.

  VastaaPoista
 4. Maiju,
  kiva kuulla etten oo ainut jota ei kiinnosta yhtään...! :d Kiitos paljon :)

  Anonyymi,
  höpöhöpö :--) Kiitos <3

  mama,
  kiitti äiskä!!

  VastaaPoista
 5. Oiii toi uus banneri on ihan tosi upee :) Jo jooo täälläki alkaa loppuuu motivaatio... En millään jaksais enää opiskella kampaajaks, onneks nyt on viimenen vuos.. En aio luovuttaa vaikka kuinka tekis mieli :D

  VastaaPoista
 6. Yritä jaksaa vielä vähän aikaa. Ne kirjotukset on kuule ohi nopeammin kun uskotkaan. Ite kirjotin viime keväänä ja tuntuu, että mihin hittoon se aika katos. Meijänki kaveriporuskasta oli osa lähössä Tampereelle, osa Kuopioon ja osa ties minne. Mihin kaikki päätyikään, no Joensuuhun :D yksikään ei muuttanu yhtään mihinkään. Ja nyt kun oon AMK:ssa niin voin kertoa että toivon joka toinen hetki olevani takaisin Norssissa. Mutta hirveesti stemii loppuihin kirjotuksiin! :)

  VastaaPoista
 7. eikäää mä ja mun kaveri ollaan naurettu tolle videolle (myös samaistuttu siihen) täs jokunen viikko sitte ja ajateltii ja pohdittiin juuri samoja juttuja mitä säki tässä postauksessa!! :D mutta tsemii!! ei enää kauaa nii ollaan ylioppilaita ;)

  VastaaPoista
 8. Haha, suurinpiirtein samoja asioita tää vanha täti täällä tekee, kun välttelee jotain ikävämpää hommaa :D Vaan pakkohan ne hommat on anyway joskus tehdä. Joten ehkä nyt rupean siivoamaan enkä lueskele tätä täällä.

  Tsemppiä syksyysi!

  t. Kiara-täti

  VastaaPoista
 9. Anonyymi 11.22,
  kiitos :--) Tsemppii sulleki opintoihin, enää tää vuosi jäljellä!! Kyllä sen kestää :)

  Anonyymi 18.07,
  haha Norssi vaan on paras! <3 Mun on kyllä päästävä pois Joensuusta, vaikka kaikki muut jäiskin tänne... Joensuuhun liittyy niin läheisesti toi tauti ja kaikki viime vuoden jutut, ni mä tarviin vähän raitista ilmaa jossain muualla hetken aikaa ainakin :) Kiitti tsempeistä, niitä tarvitaan!

  Anonyymi 12.39,
  toi video on loistava :DD Ihan napakymppi. Tsemppii sinne kanssa, kohta meil on lakit päässä!! Ja se jos mikä on tän raatamisen arvoista.

  Kiara,
  ounooou jatkuuko tää mun lusmuaminen siis myös myöhemminkin... Haha! Kiitos tsempeistä :--)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)