torstai 16. helmikuuta 2012

"Kyllä sä nyt saat kutsua jälleen itseäsi terveeksi"

Heipsulivei!

Tänään on torstai 16.2. Tänään abeilla on penkkarit. Tänään on viimeinen päivä ennen wanhojentansseja. Guess what, mitä muuta tänään on? Tänään on se päivä, kun sain terveen paperit.Mie voitin sen! Nujersin ja alistin Hodgkinia aikani, ja nyt vihdoin se lannistui ja kuoli pois. Oon vaan niin onnellinen ja olo on ihan sanaton! Ei enää ikinä sytostaatteja, ei sädehoitoa. Vain kontrollitutkimukset. Mitä ihmettä, oikeesti?


Tästä kaikki lähti. Takana on monia huonovointisia päiviä, hiuskasoja sekä itkunpurskahduksia. Takana on myös ilonhetkiä, naurua ja voitontunteita. Oikeesti oon niin hämilläni nyt, etten osaa muuta kuin kiittää kaikkia teitä ihania, jotka ootte jaksanu olla miun tukena ja seisoo miun rinnalla! Tässä se taas nähtiin, et yhessä me mennään vaikka läpi harmaan kiven. En ois mitenkään selvinny tästä yksin, joten on vain ja ainoastaan teidän kaikkien ansiota, että oon nyt terve!


Mulla on ollu tosi vauhdikas viikko, ja lupaan tulla postaamaan teille mm. potkukonvasta ja penkkareista myöhemmin. Huomenna koittaakin sitten The Day, eli wanhojenpäivä! Aion nauttii koko sydämeni eestä, mikään ei voi pilata huomista miulta. Tätä on nimittäin ootettu!

Huhhuh, nyt on pakko lähtee tekemään jotain järkevää. Saattaa kestää hetken, ennen kuin pääkoppa ylipäätänsä sisästää että mulla ei ole enää syöpää! Mut ei se haittaa, koska oon vaan niin ilonen nyt :)

♥: Syöpävapaa Elli !!


kuvat: weheartit

57 kommenttia:

 1. Oi onnnea ! :-)<3
  pidä hauska päivä huomenna!

  VastaaPoista
 2. Oon niin ilonen tästä postauksesta! :) Oot hienosti jaksanu kaikki nää kuukaudet, että pitää vaa ihailla.
  Hyvää wanhojenpäivää!

  VastaaPoista
 3. mutta hei henkine puoli viel reistailee jokseenkin reippaasti :)))<3

  VastaaPoista
 4. Valtaisat onnittelut! :-) Jatkathan bloggaamista silti vielä?

  VastaaPoista
 5. Onneeeaaa! oon niin onnellinen sun puolesta! toivottavasti jatkat blogia kuitenkin (:

  VastaaPoista
 6. voii ihanaa! :) nauti huomisesta, oot sen kyllä ansainnu <3

  VastaaPoista
 7. Onnee kauheesti! Tuolla asenteella olet ansainnut sen! Nauti nyt terveestä elämästäsi <3 (:

  VastaaPoista
 8. Mahdottoman paljon onnea! Nyt voit nauttia huomisesta vielä enemmän ja vapaammin :) Ota kaikki irti tansseista ja anna mennä täysillä. Ennen kaikkea pidä hauskaa! :)

  -H

  VastaaPoista
 9. Aivan mahtava juttu! :) Sun asenteestasi saisivat monet ottaa mallia.

  Nauti huomisesta täysillä ja pidä superhauskaa, sillä tollanen päivä on vaan kerran elämässä. Oikein kivaa wanhojenpäivää sulle! :)

  VastaaPoista
 10. onnea tu-han-nes-ti ja hyvää prinsessapäivää huomiselle<3 (kuvia odotellessa ;> )

  VastaaPoista
 11. Tosi paljon onnea! Oot todellaki ansainnu terveen paperit tuolla uskomattomalla positiivisella asenteellas!:) On ihailtavaa miten oot jaksanu elää elämääs täysillä etkä oo jääny vellomaan syövän murehtimiseen! Oot tosi vahva ja rohkee persoona! Piä loppu korkeella aina! Hyvää kevättä ja ihanaa wanhojenpäivää! Nauti huomisesta täysillä, sillä sen oot ansainnu!:)

  VastaaPoista
 12. IHAN PARAS uutinen pitkään aikaan, siis ihan huippua♥ nauti ja pidä huisinhauskaa!!♥

  VastaaPoista
 13. IHANA uutinen, onnea valtavasti ja täydellistä huomista päivää sulle. Ota kaikki ilo irti! <3 Olet niiin ansainnut tän kaiken! <3

  VastaaPoista
 14. ♥ Oot rakas ♥ Syöpävapaa Elli on paras :)

  VastaaPoista
 15. SUPER HYPER ISOT ONNITTELUT!! Ihanaa, että parannuit! Osaan kuvitella että tällasen kokemuksen jälkee tavallista elämää ja ennen kaikkee terveyttä osaa arvostaa iha uudella tavalla! Joku, joka on ollu koko ikänsä terve, ei välttämättä hihku saadessaan käteen terveen paperit;) Varmaan teet sen muistuttamattakin, mutta muistahan ottaa elämästä kaikki irti ja pitää yllä tota asennetta! Pidä ihana päivä huomenna<3

  VastaaPoista
 16. Oiii onnea hirmusesti! :----)
  Sä olet todellakin ansainnut parantumisen, sä oot ollu kauhean vahva ja sulla on ollut rohkeutta ja voimaa enemmän kuin monella muulla olisi sun tilanteessa ollut.
  Nauti huomisesta koko sydämmestäsi ja vietä aivan loistava päivä!! :)

  VastaaPoista
 17. Ihan mahtavaa, Onnea! Tuli niin onnellinen olo tästä postauksesta. Sä selvisit ja voitit!

  VastaaPoista
 18. onnea ihan hirmusesti ja nauti huomisesta sydämes kyllyydestä! <3

  VastaaPoista
 19. Onnea, onnea ja onnea! Sä oot kaunis, ihana ja vahva tyyppi! <3 Monta kertaa olen ollut happy sun puolestas, mutta kun on ollut jotain surullisempia postauksia, on tahtomattakin alkanut miettiä, kuinka pienestä tää elämä on kiinni...Ja hyvää wanhojen päivää! :) <333

  VastaaPoista
 20. Ja lisäys vielä edelliseen, toivottavasti jatkat tätä blogin pitämistä, sillä kirjoitat hyvin ja olisi mukava kuulla kuulumisia, vaikka syöpä ohi onkin! :)

  VastaaPoista
 21. Onnea, onnea ja onnea! Sä oot kaunis, ihana ja vahva tyyppi! <3 Monta kertaa olen ollut happy sun puolestas, mutta kun on ollut jotain surullisempia postauksia, on tahtomattakin alkanut miettiä, kuinka pienestä tää elämä on kiinni...Ja hyvää wanhojen päivää! :) <333

  VastaaPoista
 22. Onnea, onnea ja onnea! Sä oot kaunis, ihana ja vahva tyyppi! <3 Monta kertaa olen ollut happy sun puolestas, mutta kun on ollut jotain surullisempia postauksia, on tahtomattakin alkanut miettiä, kuinka pienestä tää elämä on kiinni...Ja hyvää wanhojen päivää! :) <333

  VastaaPoista
 23. Paljon onnea ! :) Ja hauskaa wanhojen päivää !

  VastaaPoista
 24. Oi vitsi oon tosi onnellinen sun puolesta tuli tosi tosi tosi hyvä mieli lukee tää postaus :)
  -Iitu

  VastaaPoista
 25. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 26. Onnea, mahtavaa, huippua, jee!


  Tanssi oikein sydämesi kyllyydestä ja nauti tyttö, nauti! :)


  -Blogiasi alusta asti seurannut.

  VastaaPoista
 27. Paljon, paljon onnea ja ihanaa tätä päivää! Kiva juttu oli sinusta Karjalaisessa. :)

  VastaaPoista
 28. Ihan järjettömän paljon onnea! Oot niin vahva ja itsevarma, ihana! Nauti päivästäsi, siitä tulee varmasti mahtava (varsinkin kun oot norssissa :P)!
  ¡Enhorabuena! :)

  VastaaPoista
 29. Tästä voinee jo ihan ONNITELLA! :)

  VastaaPoista
 30. Onnea terveydestä <3
  Nautiskele täysillä tästä prinsessapäivästä - terveenä!

  VastaaPoista
 31. Onnea! Ja kivaa wanhojen päivää! :]

  VastaaPoista
 32. onnea terveydestä !!:) hyvää wanhojenpäivää !!

  VastaaPoista
 33. Onnea ihana Elina !! <3 Vietä oikee hyvä tanssipäivä (:

  VastaaPoista
 34. Tuo tunne on ihan mieletön! :) Onnea ihan tuhannesti ja ihanaa wanhojen päivää!

  VastaaPoista
 35. Äskeisestä kommentista jäi allekirjoitus. ;) -Sanja-

  VastaaPoista
 36. KIIIIIIIIIIITOS kaikille!! Miulla oli tosi huippu päivä tänään, tuun varmasti laittaa tänne jotain kuvia myöhemmin:) mutta ÄH kun olette ihania! <3 Elli kiittää ja kumartaa.

  VastaaPoista
 37. voooooi paljon paljon onnea !!!! :)

  VastaaPoista
 38. Voi että, alkoi itkettää, olet ansainnut ton tunteen. Nauti!!

  Jokainen syövän voittanut ihminen, jokainen syöpäkontrolleissa hyvältä näyttänyt tilanne saa mut niin onnelliseksi! (Läheisellä siis myös ollut..)

  Huomisesta ei tiedä kukaan, meillä on vain tämä hetki ja millään muulla ei ole merkitystä <3 Onnea!


  terv. blogiasi alusta asti seurannut :))

  VastaaPoista
 39. Kiitos kaunis molemmille anonyymeille! :)

  VastaaPoista
 40. oi paljon onnee ja kaikkee hyvää, ne tunnut tosiaan ansaitsevan:)

  VastaaPoista
 41. Eksyin jostain blogien blogien kautta tänne sun blogiis, ja aloin tietysti kiinnostuneena lukea. Nostan hattua sille, että oot pystyny puhumaan noin avoimesti noin henkilökohtaisesta asiasta. Ja sille että et oo antanut syövän nujertaa sun itsetuntoa ja uskallat kulkea julkisesti jopa ilman peruukkia :) Annat varmasti tuhannesti voimaa jollekkin, joka on joutunut kokee saman kun sä. Sä oot nuori tyttö enkä voi edes kuvitella kuinka rankkaa toi koko homma on sulle ollu.. Mulla tuli kyyneleet silmiin kun luin ton, että sä oot parantunut :) Ihan miljoonasti onnea!! Nyt vaan elät täysillä ja paljon tsemppiä kun opintoihin ja kaikkeen muuhunkin! :)ONNEA!

  VastaaPoista
 42. onnea ! <3 jos tähän nyt voi sit näin sanoo XD :D kaikkea hyvää sulle, jään lukemaan sun blogia :)kai sä jatkat bloggailua ?!

  VastaaPoista
 43. Kiitos kaikille :--)! Tulee niin hyvä mieli näistä kommenteista aina. En vielä tiiä, mmiten pitkään jatkan bloggailua. Luultavasti ekoihin kontrolleihin asti ainakin! Aika näyttää, teen varmaan sillee niinku parhaalta tuntuu. Et jos huvittaa blogata ni sit bloggaan mut jos ei, ni sit en postaa enää :--)

  VastaaPoista
 44. Kävin katsomassa Norssin wanhat, kun olen itekin Norssista. Olit tosi kaunis - todellinen prinsessa. Onnea tervehtymisestä (:

  VastaaPoista
 45. Anonyymi,
  vooi kiitos! :) Norssi on paras ;>

  VastaaPoista
 46. Tulin eilen abiristeilyltä ja tänään mahdollinen tuttusi samasta koulustasi linkitti minulle blogi-osoitteesi. Tunsin ulkopuolisena aluksi vääryyttä lukea tuntemuksiasi ja kokemuksiasi, mutta luettuani kaikesta annoit minulle uuden näkemyksen elämään ja sen arvostamiseen, suruun ja toivoon.

  Puran aika ajoin itse tunteitani runojen välityksellä, kirjoittamisesta on ollut minullekin apua vaikeina ja lohduttomina hetkinä, vaikka useita kyyneleitä lauseita ja sanoja kirjoittaessa tyynyn päälle on valunutkin.

  Olen onnellinen, että voit elää taas täysin rinnoin ja kiittää kaikkia niitä ihmisiä, jotka olivat ja ovat edelleen tukena ja turvana elämässäsi. Olet varmasti vahvistunut sisältäpäin ja näet ja koet elämääsi yhä suuremmalla ilolla. Olisi hienoa tuntea kaltaisesi ihminen. Minut sait hymyilemään : )

  Antto,
  Jämsä

  VastaaPoista
 47. Anonyymi,
  just tällaisten kommenttien takia tätä blogia on niin kiva pitää yllä. En osaa muuta kuin kiittää isosti kauniista sanoistasi! Tuli ihan mielettömän hyvä olo. :)

  Kirjoittaminen tosiaan on todistetusti hyvä terapiakeino, kuten sieki oot huomannu. Sillä on lähes ihmeitätekevät vaikutukset!

  Kiitos vielä kerran kommentistasi ja jää toki seurailemaan, jos haluat! En tiiä millä tahdilla tätä päivitän jatkossa, mutta yritän ainakin yhden postauksen viikossa saada aikaiseksi. Toivottavasti teillä oli onnistunut abiristeily, itsekin ens vuotta odotellen... :)

  Aurinkoista kevään odotusta siulle!

  VastaaPoista
 48. Ihanaa kuulla , sä pystyit siihen voitit jotain mikä on vieny nii monen mut sä olit vahvempi , oon onnellinem sum puolesta toivottavasti jatkat kirjoittamista vaikka edes kengän nauhoista koska sun blogia on mukava luke :)

  VastaaPoista
 49. Ihanaa! Onneksi olkoon oon niiiini ilonen siun puolesta!<3 t. iris

  VastaaPoista
 50. Anonyymi 21:50,
  hahahaha ihanasti sanottu :) ehkäpä kirjottelen jatkossa sit niistä kengännauhoista.... noeivaa, en vielä tiiä tän blogin kohtaloa! katsellaan;)

  Anonyymi 18.09,
  hihi jee kiitos <3

  VastaaPoista
 51. Ei kestä kiittää : )
  Lähden kesällä Disneylandiin Pariisiin töihin, joten voin linkittää sinullekin blogini, jonka aion tehdä Pariisia varten, jos kiinnostaa : )

  Antto

  VastaaPoista
 52. Anonyymi,
  oi miten siistiä, ja joo ehdottomasti linkitä vaan! :) Tykkään lukea blogeja, joissa on jotain "erityistä". Tavallisia lifestyle-blogeja kun on nykyään niin paljon :/

  VastaaPoista
 53. Mhm, jep : ) sano Antto vaan, se on mun oikee nimi : )

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)