lauantai 11. helmikuuta 2012

YkköstenYö vol. 2

Hej på alla!Eilisilta/-yö sisälsi muun muassa yhteisleikkejä, lauluskabaa, aliasta, tanssimista, amorin postipalvelua, ihania ykkösiä ja vielä ihanampia tutor-kollegoja, poikien tekemiä tortilloja, hyvää musiikkia, jäätävää väsymystä, hysteeristä naurua, äänen menettämistä ja erittäin huonoja vitsejä. Kyllä, kuulostaa vähän siltä, että on ollut YkköstenYö jälleen! Oli huippuhauska tapahtuma, kiitos kaikille! Alla muutamia fiilistelykuvia :)

On ihan okei eläytyä Singstariin :) t. Elina 17v.

Ilona ♥

Pete & Osku ♥

Linda ♥

Saana & Ilona ♥

Kaikki kuvat siis (c) ilonaanniina

Että semmosta! Kotiuduin aamulla puol 7 aikaan, ja naaman pestyäni kaaduin sänkyyn. Tiiättekö mikä on muuten maailman ärsyttävintä? Se, että näissä uusissa Nokian puhelimissa näytetään herätyskelloo asetettaessa valmiiksi se aika, mikä hälytykseen on eli käytännössä kuinka pitkään saat nukkua. Mikään ei oo masentavampaa kuin se, että naputtelet herätysajaksi 11:00 ja näyttöön tulee ilmoitus: "Aikaa herätykseen 4h 3min". Tulee just sellanen kiroamisfiilis, varsinkin jos unet jää vähäisiksi.

Eli muutaman tunnin koisimisen jälkeen kurvailin ystäväni Jossun kanssa keskustaan hakemaan kiinalaista ja mentiin sit niille mässyttämään :) Oli ihana vaan nauttii hyvästä ruuasta ja lörpötellä! Mietittiin myös, että vitsi miten siistiä ois osata ite tehä noin maukasta ruokaa. En varmaan ikinä kävis enää syömässä missään ulkona, jos mulle ois suotu yhtään kokkaajan geenejä... Mut ei niin ei, onneks pussinuudelit ja purkkihernekeitto on keksitty!


Illemmasta käväsin vielä keskustassa ostamassa uuden lompakon itelleni, koska edellinen irtisanoi itsensä. Löyty sopivan vaaleenpunainen ja edullinen, en tartte mitään merkkituotteita :) Loppuilta menikin sitten kavereitten kanssa löhöillessä, katottiin leffaa ja Putousta! Tosi kiva päivä siis takana, vaikkakin väsymys painaa päälle nyt entistä kovempana.


Palailen huomenna taas sellasen spesiaali-postauksen muodossa. Siihen asti heihei ja kauniita unia! :)

: Elli

8 kommenttia:

 1. Kuulostipa kivalta toi YkköstenYö! :DD

  VastaaPoista
 2. Helmi,
  joo se on iha tosikiva tapahtuma:)! Muodostunu perinteeksi meidän koulussa.

  VastaaPoista
 3. mistä löysit tuon lompakon? tsi nätin näköinen:)

  VastaaPoista
 4. talvitytti,
  se on Sokkarilta ja ei maksanu ku vaan 14 euroa:) Toi on tosi kiva kyllä!

  VastaaPoista
 5. Siis tuo kuva meistä on vähintäänkin......... hurmaava :):)

  VastaaPoista
 6. ilonaanniina,
  NO NIINPÄ siis ollaan absolutely norssin seksikkäimmät neitoset!!

  VastaaPoista
 7. Hei! Mistä otit pinkin lompakkosi? Ja paljon sillä oli hintaa? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)