perjantai 25. toukokuuta 2012

Mua kutsuu suo

Heipparallaa!

Tälläinen pikapostaus tähän väliin. Mulla on mielettömän hyvä fiilis! Noiden puhtaiden kontrolleiden jälkeen oon kävellyt 2 metriä maanpinnan yläpuolella, hymyillyt nonstoppina ja iloinnut sydämeni pohjasta. Tämänpäiväinen (pelätty) matikan koe meni paremmin kuin odotin, ulkona paistaa ties monennetta päivää putkeen aurinko ja löysin juuri siivotusta vaatekaapistani valkoiset kesäpöksyt, joiden olemassaoloa en edes muistanut. Eilen kävin taas viikon tauon jälkeen treeneissä, ja muistin taas miks toppi päällä pelaaminen on ärsyttävää: kesän ekat junttirusketusrajat on saatu.


Lähden illalla Lökölle, ja palaan sieltä sunnuntaina. Jos joku ei tiedä mikä Lökö on, kuvia tapahtumasta voitte käydä katsomassa TÄÄLTÄ. Lökö on siis leikkimielinen kisa, jossa joukkueet taistelevat toisiaan vastaan erilaisissa tehtävissä. Spesiaalia tässä on se, että tehtävärastit suoritetaan suossa uiden/ryömien/sukeltaen/muuten vaan riehuten. :D Mä en itse mene kisaamaan, mutta rastihenkilöksi kuten useana aiempanakin vuonna. Lökö on paras.

Nyt kiiruhdan kuitenkin Jossun luokse ottamaan aurinkoa muutamaksi tunniksi ennen lähtöä. Moikka ja hyvää viikonloppua kaikille! 

                                                                                                                                                                    
♥: Elli

6 kommenttia:

 1. heimoi, sut on haastettu!:)

  http://karamellipuro.blogspot.com/2012/05/haastuli.html

  ja onnea siitä että oot terve!!

  VastaaPoista
 2. milia,
  kiitti! Katon jos saan aikaiseksi tehtyä tuon joskus :))

  VastaaPoista
 3. Itellänikin on ollut kauhee kriisi typeristä rusketusrajoista, kun ylppärimekkossa näyttää ylityhmältä, jos on jotkut t-paita- tai toppirajat:D

  Oon tälleen "salaa" lueskellut sun blogia ja täytyy sanoa, että olen tositosi onnellinen sun puolesta, kun sait terveen paperit:)

  VastaaPoista
 4. ET,
  joo miun pitää kans lauantaina laittaa olkaimeton mekko päälle, ku oon lakkiaisten airueessa. Kieltämättä ärsyttää jos näkyy jotain rajoja siinä! Mutta jospa ne tästä hälvenisi :)

  Kiva, että seurailet blogiani ja kiitos kovasti! :) Kävin kurkkaamassa siun blogia ja taidan jäädä lukijaksi.

  VastaaPoista
 5. Miulla on siulle haaste täällä: http://iida-helmi.blogspot.com/2012/05/haaste.html
  :))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)