sunnuntai 6. toukokuuta 2012

SUNday & kysymyspostaushässäkkää

Juhuuuu!

Tehtiin tänään Filipan ja Lean kanssa extempore-päiväretki Utransaareen. Syötiin nuotion äärellä eväitä, naurettiin liian kovaäänisesti ja puhalleltiin saippuakuplia. Mulla oli hirveen hyvä olla.


Tällaisia päiviä lisää, kiitos. Oon niin täynnä sellaista onnentunnetta nyt, että tekee mieli vaan hymyillä nonstoppina.

Te olette toivoneet kovasti, että tekisin videopostauksen. En ole idealle vielä tähän mennessä syttynyt, mutta NYT teillä on mahdollisuus saada minut vihdoin tekemään se! Nimittäin pistän pystyyn kysymyspostauksen, ja lupaan vastata kaikkiin kysymyksiin videomuodossa. Joten jos te haluatte meikäläisen nassun videolla nähdä, niin ei muuta kuin kommenttiboxiin kysymystä kehiin. Kysyä saa syövän lisäksi kaikesta muustakin, mikä mieltä kutkuttaa. Aikaa kysyä on kaksi viikkoa, eli 20.5. klo 24 asti! Jos kyssäreitä ei tule, niin luonnollisesti jätän koko videopostauksen tekemättä, koska ajatus itsestäni höpöttämässä kameralle kaikesta turhasta ei tunnu oikein luontevalta.

Nyt siis klikkaa kommenttiloota auki, ja kysy ihan mitä vaan!

: Elli

15 kommenttia:

 1. Ketä sun perheeseen kuuluu? Onko sulla hyvät välit perheenjäsenten kaa? Tuntuuko susta et ne on jopa parantunu/vahvistunu syövän myötä? :)

  VastaaPoista
 2. Mikä on sun lempimaa? Arvostatko perusterveyttä uudella tavalla syövän jälkeen? Mikä on sun lempielokuva? Mitä ominaisuutta arvostat ihmisissä? Uskotko Jumalaan tai johonkin yliluonnolliseen? Onko sun kanta siihen muuttunu jotenki syövän jälkeen? Haluatko tulevaisuudessa lapsia? Luetko blogeja? Mikä tekee sut onnelliseksi? Mitä kieliä osaat puhua ja kuinka hyvin? Kuinka tärkeä asia raha on sun mielestä elämässä? Ketä ihailet? Mitä mieltä oot nykyajan kauneusihanteista? Luetko paljon? Kirjotatko joskus jotain runoja tai tarinoita? Haluaisitko joskus asua ulkomailla? Tapasitko paljon muita syöpää sairastavia ihmisiä hoitojes aikana? Jos tapasit, millasia kokemuksia siitä jäi mieleen? Koetko olevasi onnellinen ja tyytyväinen elämääsi tällä hetkellä?
  Siinä ainakin jotain :) toivottavasti teet videon!!

  VastaaPoista
 3. Mitä sun ystävät tuumasivat kun kuulivat että sinulla on syöpä? Jättikö joku kaveruuden tämän takia?

  VastaaPoista
 4. Sinulla on kyllä jo upean paljon tuota hiusta! :)

  VastaaPoista
 5. :) ihanaa, superia.

  t. kiara-täti

  VastaaPoista
 6. tuntuko susta missään vaiheessa, että et selviä syövästä ? Mitkä/mikä asia saa sut jaksamaan kaiken keskellä ? Mitä haaveita sulla on tulevaisuudelle ? Pidätkö lapsista ? Osaatko syövän jälkeen arvostaa enemmän terveyttä ja pieniäkin asoita, jotka ennen syöpää tuntui itsestään selvyyksiltä ? Millasia ajatuksia sulla on jääny just niistä syöpähoidoista mieleen ? Onko sun kaverit pysynyt samana, ootko saanut lisää kavereita ? Mitä suunnitelmia sulla on kesälomalle ?

  Tuossahan nuita nyt sitten muutama olikin :) video ois tosi jees ! =)

  VastaaPoista
 7. Mitä suunnitelmia siulla on lukion jälkeen?

  Näyttääkö tulevaisuus tällä hetkellä valoisalta?

  Mitä kesäsuunnitelmia siulla on?

  Mikä tekee siut eniten onnelliseks tällä hetkellä?

  Oon iloinen siun puolesta :-)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi 14.07,
  hihiii eikö ookin jo paljon! Sieltä se pehko tulee pikkuhiljaa takaisin :)

  VastaaPoista
 9. Haastoin siut! :) Käy kattomassa
  http://villasukat.blogspot.com/2012/05/kaksi-haastetta-yhdella-iskulla.html

  VastaaPoista
 10. ihanaihanaihana nähdä sut videolla! mun pää on tyhjä enkä keksi kysymyksiä nyt mutta yritän kyllä keksiä jotain!♥

  VastaaPoista
 11. hei tää ei nyt välttämättä tarvii kuulua siihen kysymyspostaukseen, vaan kysyn ihan ohimennen että mistä oot ostanu tuon takkisi? :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi 20.41,
  se on ostettu MicMacista joskus viime kesän lopussa :)

  VastaaPoista
 13. Haastoin sut, niin tais ilonaanniinakin :D mut käy kattoo!

  http://aurinkosateenjalkeen.blogspot.com/2012/05/tagged.html

  VastaaPoista
 14. Roosa,
  hahaha joo itseasiassa oon saanu ton saman haasteen nyt kolmelta bloggaajalta :D No, onpahan ainaki kysymyksiä! Kiitos :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)