tiistai 8. toukokuuta 2012

Pää remonttiin vaiko ei?!

Heipparallaa!

Mä täällä taas vaihteeksi tuskailen tämän tukkani kanssa, joka muuten kasvaa mieletöntä vauhtia. En nimittäin osaa päättää, haluunko käydä vaalennuttamassa tätä (huom. raidoilla, ei kokopää-värillä!) vai en.


Tukkaa on nyt tämän verran, ja se on tosi tummaa. Tavallaan tykkään tästä uudesta, omasta väristä mikä tuolta puskee pintaan, mutta toisaalta se sotii kovasti mun henkistä blondiuttani vastaan (oon oikeesti ihan fiksu mut tykkään vaan enemmän vaaleista hapsuista). Olo on vähän niin kuin vieraassa kodissa tän tumman tukan kanssa. Yritin etsiä teille arkistojen uumenista parempaa kuvaa sellaisesta hiustenväristä, joka mulla on joskus ollut ja jonka haluaisin takaisin.


Kuva on otettu syksyllä, ja voi että kuinka kaipaankaan tuota pehkoa. Siinä oli varmaan kahdeksaa eri sävyä sekaisin. Tykkäsin niiiiiin paljon tuosta lukuisien värjäyksien ja auringonsäteiden vaalentamasta päästä! Se oli jotenkin luonnollinen ja pirtsakka.

En halua missään nimessä lähteä siihen värjäysrumbaan enää ikinä uudestaan, koska se kuluttaa hiusta ja päänahkaan imeytyvät kemikaalit aiheuttavat syöpää. Mulle riitti toi yksi syöpä ihan hyvin :) Raidoilla vaalentaminen ei kuitenkaan altista niille kemikaaleille niin paljon, ja tukkakin tykkää siitä enemmän kuin koko pään värjäyksestä. Joten mitä mieltä ootte ja mitä itse tekisitte tässä tilanteessa? Kaipaan mielipiteitä. Ja muistakaa se kymysyspostaus tossa alapuolella.

: Elli

24 kommenttia:

 1. Noin lyhyen tukan raidoittaminen ei taida maksaa ihan älyttömiä. Eli jos oikeasti tuntuu vaaleampi kivalta, niin antaa palaa :)

  VastaaPoista
 2. Jotain sävyä hiuksiin olis kyl kiva :)

  VastaaPoista
 3. Kesä on tulossa, joten oletettavasti aurinkokin vaalentaa hiuksiasi. Mutta jos noin kovasti kaipaat vaaleutta, niin anna palaa, pistä raitoja. :)

  T. Kiara-täti

  VastaaPoista
 4. Mun mielestä noi tummat on ainaki tosi kivat ja sopii sulle ihan sika hyvin!! Toki vaaleemmatkin sopii! :) p.s ihana ja erilainen blogi, oon aika uus lukija, mutta luin KOKO blogin alusta loppuun!

  VastaaPoista
 5. Ihan ehottomasti ota niitä raitoja! Ne on NIIN siun näkösiä :)

  VastaaPoista
 6. Hanna,
  joo tuskinpa se tulis kamalan kalliiksi! Pitää harkita vielä ;)

  Anonyymi,
  miusta kanssa!

  Kiara,
  totta, aurinkokin kyllä vaalentaa... Mutta vaalentaako tarpeeksi, that's the question! Ehkä käyn iskee niitä raitoja muutaman päähän jossain vaiheessa :)

  Sonja,
  kyllä tavallaan tykkään myös näistä tummista. Ääääh ku en osaa päättää :D Ja hei kiitos kovasti ja jää ihmeessä seurailemaan! :)

  Emilia,
  sitäkö oot mieltä ;) Pitänee sit ehkä käydä sitä vaaleutta hakemassa, niin pääsee tää blondi taas vauhtiin..!

  VastaaPoista
 7. mun mielestä sulle sopii tumma tukka ihan älyttömän hyvin. ja tosiaan kesällä aurinko varmasti muutenkin vaalentaa. joten mä sanoisin älä ota raitoja :) mutta itsehän päätät ja kaunis oot varmasti raidoillakin :D

  VastaaPoista
 8. Molemmat värit mielestäni sopivat sinulle erittäin hyvin. Olen työskennellyt hiusten parissa ja voin sanoa, että jotenkin ihailen niitä jolla on ihan iki oman värinen tukka. Nimittäin semmoista sävyä ei voi kampaamoissa tehdä. Jos maltat niin kasvata polkaksi ja laita sitten niitä raitoja, jos vielä haluat ;) Siihen ei pitäisi mennä kauan!

  VastaaPoista
 9. Ehdottomasti raitoja!! Sopii varmasti todella hyvin :)

  VastaaPoista
 10. Itse kävisin ehkä vain leikkauttamassa jonkun tosi upean mallin. Värjäys, kuten itsekin sanoit, on aika riskiä puuhaa, tosin ei niinkään syövän vaan allergisten reaktioiden takia. Hiusväreissä on vaikka mitä yliherkistäjiä ja aiheesta löytyy varsin hyvin tietoa kemikaalikimara-nimiseltä sivustolta. Minusta tumma tukkasi on upea ja varmasti kesä ja aurinko tuovat lisää sävyjä sekaan :)
  Vaalennusaineet itsessään (vetyperoksidi) ei kuitenkaan sisällä noita herkistäviä aineita ja ovat siten "turvallisia". Eli jos nyt jotain uudistusta haluaa, niin vaalennus ilman värjääviä ainesosia pitäisi olla ihan ok, joskin hiukset haurastuvat tuosta käsittelystä tottakai.
  Mutta tsemppiä hiusangstiin, oma hiustenkasvatusurakkani alkaa toivottavasti tuossa syksyllä, kunhan saan katkaistua suhteeni herra Hodgkinin kanssa... :)

  VastaaPoista
 11. Anonyymi 14.12,
  oon nyt ihan kahden vaiheilla, ääää! :D

  Anonyymi 15.57,
  kiitos! Mä itse ihailen myös niitä joilla on oman värinen tukka. Tavallaan just siks mietinki, haluunko heittää tän upean tilaisuuden saada itse sellainen hukkaan! Tuntuu hirveen vaikeelta päättää, vaikka onha tässä vaikeammastaki selvitty :D:D

  Anonyymi 17.00,
  houkuttelisi kyllä! Ja kyllä ne munkin mielestä mulle ihan hyvin sopii :) Mutta ääääää en osaa päättää

  Paula,
  totta tuokin. Ehkä mun pitäisi antaa vaan auringon tuoda luonnollinen vaaleus tähän messiin ja sit käydä kesän lopussa laittaa raitoja lisäksi, jos ei oo tarpeeksi vaalea. Siihen mennessä ois tukkakin jo vähän pidempi :) Tsemppiä Hodarin selättämiseen, you can do it!!

  VastaaPoista
 12. tummat sopii sulle ihan tosi hyvin! Ei kannata mun mielestä vielä värjätä, sillä kesä ja aurinko tulee varmaan vaalentamaan noita jo jonkin verran.

  VastaaPoista
 13. Nevaeh,
  kiitos Marianne :) Alan kallistuu nyt siihen etten ota raitoja, ainakaan vielä.

  VastaaPoista
 14. minulla olis haaste siulle miun blogissa :)

  VastaaPoista
 15. roosa,
  hahahaa joo oot neljäs joka mulle ton heittää :) sori, en aio tehdä niitä luultavasti koska mulla on tossa kysymyspostaus ym. tulossa! Mutta kovasti kiitos kuitenkin :>

  VastaaPoista
 16. Sulle on awardia! :) http://emilia-itsallaboutava.blogspot.com/2012/05/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista
 17. Älä värjää ainkaa vielä sillä toi sun tänhetkinen väri on niiin ihana ja sopii sulle huippuhyvin!! :) kesä vaalentaa noita sun hiuksia kuitenkin eli tavallaan värjäys ois turhaa ja huono sun hiuksille! syksyllä jos vielä haluut vaaleet hiukset ni kantsii vasta värjätä ku sillon aurinko ei enää auta! ps. ihana oot ♥

  VastaaPoista
 18. Emilia,
  uuu, kiitti!:)

  Anonyymi,
  joo mä en varmaan nyt käykään ottaa niitä raitoja, vaikka houkuttelisi kyllä. Otan syksyllä sitten :) Kiitos kovasti piristävästä kommentista <3

  VastaaPoista
 19. Siulle on haaste meijä blogissa, käy kattoo!:)

  http://onecarita.blogspot.com/

  VastaaPoista
 20. oone-,
  hahahaaa viides tämmöinen :--) kiitos!

  VastaaPoista
 21. Tättärää sait just haasteen:
  http://puoliksivalossa.blogspot.com/2012/05/sain-anskulta-tallaisen-haasteen-each.html

  VastaaPoista
 22. Linda,
  kuudes tällanen... Ehkä ootan vielä hetken ja isken sit kaikki kysymykset samaan postaukseen joskus :D men tackar!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)