sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Ufoja ja äiti

Heipsanssaa pitkästä aikaa!

Mä olen kiireinen nainen. Oikeesti mun koko viikko on kulunut juostessa paikasta x paikkaan y, mutta ette arvaakaan kuinka nautin siitä. Mä niin rakastan tätä jaksamisen tunnetta. Onneksi mun viikot (ja viikonloput) on lähes täyteen buukattu tonne kesäloman alkuun asti, tästä mä tykkään! Saan jotenki hirveesti energiaa siitä, että heilun pää kolmantena jalkana siellä sun täällä. Tällänen mä vaan oon.

Eilen osallistuin yhteen partiotapahtumaan, joka on suunnattu pienimmille partiolaisille eli 6-9-vuotiaille sudenpennuille. Henkinen ikäni, hehehee. No ei vaineskaan! Olin kiertämässä rasteja yhden lauman mukana, lähinnä kattomassa ettei ne telo itseään ja vähän suunnistamassa. Ne on niin pieniä. Vettä tuli taivaalta koko ajan enemmän tai vähemmän, mutta onneks me ei olla sokerista tehtyjä. Tapahtuman teemana oli avaruus, sen takia kuvissa näkyy hassuja päähineitä. Täs me vaan Jannen kans sudareiden päähineiden kera. Oon tosi katu-uskottava


Tähän väliin on pakko toivottaa maailman parasta äitienpäivää mun maailman parhaimmalle mamalleni!!! Olet hirvittävän rakas. Kiitos, että saan olla juuri sinun lapsesi

Mua kauhistuttaa ajatellakin, miten raskas mun sairastamisjakso ois ollu ilman äitiä. Äiti on se, jonka kainaloon syöksyn silloin, kun koko maailma tuntuu romahtavan niskaan. Äitin kanssa leikattiin mun tukka lyhyeksi. Äiti pitää mua kädestä, kun tutkimukset pelottavat. Äiti silittää niskaa, suukottaa päälaelle ja toteaa: olet hyvä juuri tuollaisena kuin olet. Äiti laittaa hyvänyönviestin vaikka olisin samassa talossa, mutta eri kerroksessa. Äiti tietää sanoa ne oikeat sanat oikeaan aikaan. Äiti tukee, auttaa ja välittää.

Sairastettuaan jonkin vakavan taudin alkaa arvostaa ympärillään olevia ihmisiä enemmän kuin ennen. Äiti on ollut korvaamaton, ilman sitä en varmasti ois enää tässä. Mä olen saanut tuntea yhtäaikaa itseni sekä itsenäistyväksi nuoreksi että pieneksi lapseksi silloin kun siltä on tuntunut. Äidin syli on aina ollut mulle avoin. Kiitos.

 


                                                                                     weheartit.com
 
Mä tuun vielä illemmalla postaamaan uudelleen, mutta nyt lähen sulattelemaan tän päivän herkkuja lenkille siskoseni kanssa!
♥: Elli8 kommenttia:

 1. Osaat sitten olla söpö ja ihana! Kiva, että tulit just meille. Pässiäiti sai pässilapsen:)

  VastaaPoista
 2. Ihana olet. Ihan pakko muistuttaa, että onhan sinulla noiden lasten vanhempien lupa julkaista noin tunnistettavia kuvia. Itse hermostuisin aikalailla, jos joku julkaisisi blogissaan minusta tai lapsestani vastaavia kuvia. Kaikella hyvällä sanon, ettei vaan tulisi ongelmia. :)

  VastaaPoista
 3. mama,
  hihihiii!

  Anonyymi,
  kiitos! Mä en usko että tosta olisi koitunut ongelmia, tuntien lasten vanhemmat. Otin kuitenkin pari kuvaa pois, ja noista jäljelle jääneistä heitä ei voi tunnistaa. Toivotaan ettei tule äkäisiä yhteydenottoja :)

  VastaaPoista
 4. Joo, nuo hyväksyisin itsekin ilman muuta. :)

  VastaaPoista
 5. mistä lpksta oot? kun oon ite myös js-pn alueelta mutta en oo ennen nähny punaisia huiveja :)

  VastaaPoista
 6. Mande,
  oon JES/KaTyistä :) meillä on puna-mustat huivit! Mistäs lippukunnasta sie oot?

  VastaaPoista
 7. toi ufo pukee sua xDDDDDD<3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)