lauantai 1. lokakuuta 2011

Crazy Stupid Love

Moi!

Viikonloppu on tuntunu tosi pitkältä, koska torstaina eikä perjantaina ei ollu koetta. Oon vaan höntyilly kotona ja kavereitten kanssa, tästä mä tykkään! Eilen kävin kyllä koululla vähän tutorkokoustamassa ja on pakko todeta, että vitsi tuosta Ykköstenyöstä tulee huippu, samoin Nahkakonvasta. Ens viikon perjantaita ootellessa ;)

Eilen mua kismitti, että myin sen mun Renegade-lipun pois. Joensuun Areenalla oli siis eilen esiintymässä Pendulumin DJ-setti ja muita tanssittajia, ja oli vissiin ollu ihan kiva ilta... Kun kuulin tuosta keikasta joskus elokuussa, niin ryntäsin heti intona ostamaan sinne lipun. Sillon en kuitenkaan ollut vielä tietoinen tästä taudista, ja sit ku selvis että mulla on sytostaatit päivää ennen tota keikkaa, niin päätin myydä sen lipun pois. Ei voinu kato tietää, millanen happi mulla on noitten hoitojen takia, että oksennanko pari päivää vai oisko mun vointi kestäny koko yön hyppimisen Areenalla. Nooo, onneks ei varmaan ollu mikään viimenen hyvä keikka Joensuussa, enköhän mie ehdi muille keikoille reivailee myöhemminkin :)

Koska mua ei kuitenkaan huvittanu kököttää koko eilisiltaa kotona, niin päätettiin sitten Ilonan kanssa käydä vuokraa leffa ja ostaa vähän hedelmiä evääksi. Mentiin siis Ilonalle kattoo toi 500 Days Of Summer -leffa, ja myös Filippa, Janika ja Irina liitty meidän seuraan. Oli kiva ilta, ja tuo elokuvaki oli ihan hyvä, vaikka multa meniki n. puolet ohi siitä :D Tajusin sitä paitsi jossain vaiheessa leffaa, että oon nähny sen jo aiemmin. Great.



Mun piti tänään kolmelta laittaa ekaa kertaa se valkosolupiikki, ja tajusin joskus kahelta etten ees oo hakenu koko lääkettä apteekista vielä! Kiirehä siinä sitte tuli, ja loppujen lopuks tilanne kehitty niin, että mun piti piikittää itteeni (kuulostan ihan narkkarilta tai joltain, hah) yhen vaateliikkeen pukukopissa :D Karua. Meillä oli tarkotus mennä meijän koulun vaihtareiden ja parin muun kaverin kanssa elokuviin kattoo se Crazy Stupid Love -leffa, joka alko 15:45. Toinen probleema ilmenikin siinä sitten, että tuota valkosolujuttua ois pitäny säilyttää koko ajan kylmässä (apteekkarin mukaan tunti on maksimiaika pitää sitä huoneenlämmössä). En millään ois ehtiny viedä sitä lääkettä kotiin, joten mun oli pakko kysyä sieltä leffateatterilta, että oisko niillä mitään viileetä paikkaa tolle lääkkeelle sen elokuvan ajaksi. Siellä se sitten oli kylmäkaapissa keskellä limppapulloja sen puoltoista tuntia :---D Että moi vaan, jos joku teistä on Jaffa-pulloa ottaessaan kiinnittäny huomiota Yliopiston Apteekin muovikassiin, se oli meikäläisen!

Ite leffa oli kuitenkin törkeen hyvä. En oo pitkään aikaan nauranu elokuvissa noin paljoo :D Suosittelen lämpimästi tota elokuvaa kaikille! Juoni kyl kuulostaa ihan kliseiselle amerikkalaisleffalle, mistä arvaa ekan minuutin aikana, ketkä rakastuu ja päätyy lopulta yhteen. Toi leffa oli kuitenki toteutettu miusta hyvin, ja se oli oikeesti hauska :--D Tapiosta jatkettiin sit vielä Coffariin juoruilemaan, ja treffasin myös Sannaa pitkästä aikaa, jee<3 Oikein onnistunut ilta oli siis, kiitoksia kaikille!



Huomenna luvassa serkkutytön 18-vuotisjuhlat ja ruotsin kertailua. Toivotaan, että tää mun ruokahalu tästä taas kasvas, harmittas jättää kaikki herkut huomenna syömättä ;) Okei en oikeesti oo nii possu ku mitä annan teidän täällä blogissa ymmärtää. (Ansku tiiän että naurat nyt ku luet tätä, shut up..)

Öitä!

Elppa

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi, voin kertoo että nauroin tolle pukukoppi-piikittelylle ja tolle, että siun piikkis vaan hengaili siellä limppapullojen keskellä. :D ps. mie vähä jälessä tätä blogia luen, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan ;)
    -Hanna

    VastaaPoista
  2. Hanna,

    haha! :D:D Kieltämättä minuuki nauratti se pukukoppi-episodi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)