torstai 13. lokakuuta 2011

Damn it

Heipparallaa!

Oon unohtanu mainita noista pateista mitä mulle ilmesty kainaloihin muutama päivä sitten. Ne on muuten aika pieniä ja ihon alla, mutta yks on vissiin pahasti tulehtunu ja se on tosi kipeä. Aina kättä nostaessa tekee mieli vinkasta, ku vihloo. No, tänään sit raahauduin aamukahdeksaksi sairaalalle henkisesti valmistautuneena päivän kestävään tiputukseen, ja näytin lääkärille ennen tippaan laittoa noita patteja. Tää sit päättiki, ettei mulle anneta myrkkyjä tänään ollenkaan! :C Mulle määrättiin antibioottikuuri ja sen pitäs kuulemma tepsiä noihin patteihin. Niinpä siis keräsin kamani ja lähin vähän apeana kohti apteekkia.

Harmittaa hurjasti, että hoidot lykkääntyy muutamalla päivällä. Sytot siirrettiin ens tiistaille, eli oikein pahoinvoivaa loppulomaa vaan sinulle, Elina! Ihan aikuisten oikeesti tää ei oo yhtään kivaa. Jatkossa mulla on sit kahen viikon välein tiistaisin hoidot eli poissaolopäivä koulusta. Mulla menee viikon ainoo opon tunti ohi, ja se kismittää, koska haluisin olla kuuntelemassa kaikkia niitä yliopisto- ja ammattikorkeakouluesittelyjä. Hitto!

Menin sit kuitenki purkamaan tätä turhautumisen tunnettani koulunpenkille. Onneks kaverit ja niitten urpot jutut saa mut aina hymyilemään! :) Kiitos, että ootte olemassa.









Bilsan ja hissan tuntien jälkeen suunnattiin Deborahin ja Anskun kanssa keskustaan, ja löysin (taas) alennuksista pientä kivaa. Pari paitaa ja kynsilakka löysivät siis tiensä meikäläisen hellään huomaan!


Toinen on siis musta, läpinäkyvä (vaatii alle topin, ellei halua vilautella) ja aika juhlava. Kiva asukokonaisuus syntyy, jos käyttää tota esim. tummien farkkujen kanssa :) Tykkään. Toinen paita on tollanen punavihreevalkee verkkatakki, mikä on tosi rento ja hyväntuntunen päällä! Värikkyys tuo pienen piristysruiskeen tän kaamoksen keskelle. Tykkään tästäkin.



Metallinhopeainen (oon mestari keksimään uusia sanoja!) kynsilakka. Vaihtelua vaaleille kynsille :)

Postilaatikkoon oli tullu ilmoitus, että mun tilaama saksan kielioppikirja ja iso luentolehtiö ovat saapuneet Joensuuhun. Oon tosi tyytyväinen Lukiolaisten Kirjakaupan toimitusaikoihin! Tilasin nää toissayönä ja nyt olivat tänä aamuna täällä, aika nopeeta toimintaa. Pitänee huomenna hakea tuo paketti postista ni pääsee lomalla pänttäämään<3



Päivän posti toi myös toisen kivan yllätyksen, nimittäin muutama päivä sitten Ifolorilta tilaamani valokuvat! Ifolorilla oli siis sellanen -50% tarjous kuvien teetättämisestä. Teetätin 20 kuvaa ja postikuluineen koko setti tuli maksamaan reilu 4 euroa. Vaikka mulla on mieletön määrä kuvia digitaalisena koneella, tykkään teetättää niistä paperiversioita. Niissä on ihan erilainen fiilis ku koneella olevissa kuvissa! Jääpähän ainaki jotain muistoja, jos kone sattuu vaikka tekemään tenät.



Eilen käytiin muuten maman kanssa keskustassa tilaamassa mulle uudet silmälasit ja lisää piilareita. Mulla on ollu lasit 7-luokasta asti, mutta en tykkää käyttää niitä, ja harva uusi tuttavuus niistä siksi tietääkään :D On kolme syytä, miks en oo käyttäny lasejani. 1) Niissä on liian vähän vahvuuksia mulle, koska ne ostettiin monta vuotta sitten ja mun näkö on huonontunu tässä ajassa. En siis näe niillä hyvin. 2) Olin sillon seiskalla joku ihme hevari, ja valitsin nykyiseen tyyliini sopimattomat lasit. Niitten muoto ei miellytä mua enää :D Oon diiva, I know. 3) Ne on epäkäytännöllisemmät ku piilarit. Esim. urheillessa lasit on vaan tiellä.

No, nyt sitten tilattiin miun (ja äitin) mielestä oikein passelit uudet lasit miulle! Luultavasti tuun käyttämään niitä enemmän ku edellisiäni, ihan vaan jo siistäkin syystä, että sytostaatit kuivattaa limakalvoja ja se tekee piilareiden käyttämisestä epämukavampaa. Sitäpaitsi näytän fiksummalta rillit päässä, joten tervehtikää uutta einstein-Elinaa! :)

Poikettiin myös Lindexin kautta ja kassalla myytiin Roosa-rannekoruja ja -nauhoja. Ostettiin mulle tollanen ranneke (8e), vaikka mulla ei olekaan RINTAsyöpää. Tuolla korulla on kuitenkin jo nyt tunnearvoa miulle, ja se on kädessä tälläkin hetkellä. Tää on myös miusta sievä! Vaaleanpunainen, jossa on hopeanvärinen solkisysteemi. Käykää ihmeessä ostamassa, jos haluatte tukea syöpäjärjestöjen toimintaa! Joensuussa noita saa tosiaan ainakin Lindexin alakerran kassalta.



Mulla alko tänään siis syysloma, koska huomenna on taksvärkkipäivä eli ei koulua lainkaan! Pitää jotenkin tienata se 10 euroa sinne taksvärkkikeräykseen. Sitä ennen pitää kuitenkin käydä vähän höpöttelemässä mummon kanssa ja luonnollisesti tyhjentämässä sen ruokakomerot. Hyvää syyslomaa kaikille ja tsemppiä teille, joilla on vielä ens viikko koulua! :)

Elina

PS. Unohtu kertoa, että mun verikokeiden tulokset oli mainiot! Valkosoluarvotkin oli kohillaan :) Jee!
PPS. ILONA en vieläkään osaa käyttää tota Flickriä!! Yritin, mutta en vaan saa niitä kuvia ladattua sieltä tänne. Tämä on avunhuuto. Lähetä savumerkkejä, jos se saapui perille.
PPPS. On ihan okei ostaa lokakuussa joulukalenteri. Ai mitenniin ootan joulua...? Mut kattokaa miten söpö se on, tollanen postikortin kokonen. Taijan olla tulossa vanhaksi, koska pentuna tollanen pieni ja simppeli kuvakalenteri ois ollu mun mielestä lähinnä huono vitsi.

2 kommenttia:

  1. lähetin savumerkeillä kirjaimet
    O-L-E-T-U-R-P-O
    D:D::D: Miten et saa sitä toimimaan? >:( En ymmärrä. Voidaan kattoo taas joku päivä yhessä sitä.

    Ihana tuo verkkatakki! Ja no on tuo toinenkin paita toosi söpö :3 Ihana postaus, tulinpas taas hyvälle mielelle. Muistahan laittaa sit uusista laseista kuvaa kun ne tulee!

    VastaaPoista
  2. Ilpukki,

    NO EN TIIÄ miks oon nii juusto etten osaa käyttää tota Flickriä!! Du måste hjälpa mig.

    Spasiiiba, ja vooois kyllä laittaa kuvaa niistä uusista laseista sitten ku saan ne. Pitäs tänään kuulemma saada! Hihi jänskättää.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)