perjantai 14. syyskuuta 2012

I'll keep on going until my heart says "don't"



Kirjotuksiin on enää 4 päivää. A-p-u-a? Mä varmaan unohdan hengittää siellä koetilanteessa. Toivon todella et siellä on joku elvytystaitoinen. Mut saa pelastaa sit ku alan muuttuu siniseksi, kiitos.

Positiivista on se, etten oo enää kipee ja pystyn keskittymään muuhunkin kuin niistämiseen ja yskimiseen. Mulla oli eilen autokoulun viimeinen teoriatunti, ja ajotunnit alkaa tässä lähipäivinä. En esim. tiiä missä järjestyksessä kytkin, kaasu ja jarru on, enkä myöskään tunnista liikennemerkkejä vielä, mutta onneks tässä on aikaa  treenata. Keskiviikon jälkeen sit panostan koulukirjojen sijasta teoriakokeen läpipääsemiseen. Haastetta haasteen perään!

Eilen kävin kaverin luona vitamiiniteellä, tänään tein superhyvää hedelmäsalaattia ja vaihdoin mun lempihedelmän kiivistä nektariiniin. Nektariinit on parasta. Täällä on ollut ihan mielettömän nättejä päiviä ja niiden kunniaks tehtiin siskon kanssa pitkä lenkki rantaan. Istuttiin kivillä juttelemassa ja  muistin taas miten kiitollinen saan olla siitä, että mua on siunattu sisaruksilla. Vaikka välillä ne on kyllä ihan urpoja.











Oon luukuttanu parin päivän ajan sellaisia voimabiisejä, joista saa energiaa juosta vaikka maratonin. PMMP:n vanha setti toimii mulla aina ja ikuisesti, samoin Pink. Noissa naisissa vaan on sitä jotain, mikä saa mut hymyilemään ja jaksamaan tän stressin keskellä. Lupasin muuten itselleni varata ajan urheiluhierojalle heti kirjoitusten jälkeen!! Musta tuntuu et mulla on sellanen kokovartalolukko päällä tällä hetkellä, johtuen kirjan ääressä kököttämisestä ja tenniksestä. Mä suurinpiirtein kiljun kun joku pikkuisenkin tökkää mua hartioihin...

Tässä muutama mun lemppareimmista voimabiiseistä, jos joku muukin kokee tarvitsevansa näitä. Ja koska Blogger jumii niin laitan ne tolleen linkkinä, en YouTube-palkkina.









Nyt jatkan ton yllä olevan kuvan KAAOKSEN siivoamista. En tajuu miten tästä huoneesta tulee aina nanosekunnissa tämän näköinen. Mun on pakko siivota tää vähintään kerran viikossa lattiasta kattoon, että mahdun ylipäätään kulkemaan. Oon kotona tosi vähän aikaa arkisin, joten on suuri mysteeri miks kaikki mun kamat ehtii aina levitä hujan hajan. Alan olla varma, että meillä asuu joku hobitti joka käy aina huvikseen sotkemassa mun kämpän. Asuuks teilläki tällasia hobitteja?!

♥: Elli 

24 kommenttia:

  1. Vitsi siun pitää tehä enemmän videopostauksia, ainakin miun mielestä (: Oot niin ihanan positiivinen ja ilonen kaikesta tapahtuneesta huolimatta, ja on ihana kuunnella kun puhut videolla niinkun puhusit normaalisti jollekkin kaverille tms. eli murteella (:

    VastaaPoista
  2. Oot niiin ihana tyttönen, kiitos mille tahansa voimalle (varmaan eniten itelles) että oot vielä olemassa ♥

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana video! Sait niin hyvälle tuulelle, eikä suupielet voinu olla nousematta korviin sun juttelua kuunnellessa. Tsemppiä syksyyn! Ei ne kirjotukset, eikä autokoulukaan mikään mahdoton paikka ole. Selvität ne varmasti hienosti! :)

    VastaaPoista
  4. Olet ihanan sympaattinen persoona! Tuli hassu fiilis videosta, ihan kun olisit puhunut lukijoilles niin kuin ystävälle. Kaiken kaikkiaan susta on saanut ihmisenä näin blogin kautta vahvan, ystävällisen, fiksun ja ennen kaikkea aidon oman itsesi kuvan. Ei sulle voi toivoa muuta kuin parasta mahdollista jatkoa <3 vaikka elämä ottaa paljon, se myös antaa hirveästi jos vaan osaa vastaanottaa kaiken hyvän! Oot uskomaton :))

    -Laura

    VastaaPoista
  5. oot niin ihanan olonen ihminen! :)

    VastaaPoista
  6. Voi itku teijän kanssa! Tuun niiiiin hyvälle mielelle teidän kommenteista, kiitos jokaselle ihanista sanoista!! <3 Nyt mun on hyvä mennä iloisin mielin nukkumaan :--)

    VastaaPoista
  7. hei meillä asuu salee sata hobittia. kämppis aina ihan helisemässä ku mun tavaroita on ympäri 75 neliöist kämppää ja en ite edes muista sotkeneeni :D kauheen mysteeristä kuinka just mun sukat on jossai olkkarin lattialla...

    VastaaPoista
  8. Ida,
    hahahaha tuttu tunne siis! Kiva kuulla etten oo ainoa hobittien uhri :) Mitenhä nää hobitit sais pois pyörimästä nurkista, meinaa helpottus elämä aika paljon ku ei tarviis olla koko ajan siivoomassa :D!

    VastaaPoista
  9. Tosi kiva kun päätit laittaa tällasen videon tänne!
    Ja hei ihanaa että oot terve! Ja tuut varmasti olemaan koko loppuelämäs, no more Hodgkin! :)
    Mullakin on ensimmäiset kontrollit tammikuussa, joku tietokonetomografia kai.. pelottavaa!

    VastaaPoista
  10. Anonyymi,
    kiva että tykkäsit videosta :) Pitää tosiaan toivoo että Hodgkin ei haluu ottaa revanssia... Toivossa on hyvä elää:) Ja hei oon maailman paskin sanomaan että "älä stressaa kontrolleja" koska ite aina hermoilen niitä, mutta oikeesti ei se oo kauheeta! TT-kuvissa joudut vaa juomaa sitä varjoainetta. Sie selviit kyllä:) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  11. Ihana tuo sinun murre ja ehdottomasti lisää videopostauksia. Oli tosi piristävä postaus :)

    VastaaPoista
  12. Olet ihana <3 Tsemppiä kirjotuksiin ja autokouluun ja muutenki hyvää syksyä siulle !:)

    VastaaPoista
  13. Sanssu,
    pitää ruveta tekemään enemmän sit näitä videoita :)! Kiitos kivasta kommentista:>

    Lotta,
    sie oot <3 Kiitos paljon ja hurjan hyvää syksyä myös sinnepäin! :)

    VastaaPoista
  14. Ihana toi sun uus banneris! Oot tosi vahva, ihailen sua.

    VastaaPoista
  15. Anonyymi,
    kiitos kovin :) Tulipa hyvä mieli!

    VastaaPoista
  16. oi että aivan ihanan syksyinen tuo uus banneri! paljonpaljonpaljon tsemppiä kokeisiin♥

    VastaaPoista
  17. Moi taasen; kerran tuossa kirjottelinkin aiemmin- eli olen lukenut tietty edelleen kuulumisiasi:) Tää video oli loistojuttu- olet just niin ihana tapaus kun jo kirjotuksistakin tulee ilmi! Jos joskus vähääkään on "down" olo, ei tarvitse kun lukea näitä sun mielettömiä tarinoitasi- terapeuttista!! Hyvää syksyn jatkoa, pari kivaa videota lisää taas kun jaksat- megatsempit kirjotuksiin & autokouluun- vedät molemmat vaan läpi omalla tutulla tyylilläsi, niin hyvä tulee!! Aurinkoiset terveiset täältä etelästä toivoo leijona"täti"26.7- "ihan muutaman vuoden vanhempi" kuin sinä ;D

    VastaaPoista
  18. Anonyymi 18.01,
    joo ajattelin päivittää bannerinkin vähän syksyisempään, ku ei ulkona oo enää niin vihreetä ku siinä edellisessä bannerissa (valitettavasti)! Kiva kuulla, että tykkäät ja kiitti tsempeistä! <3

    Anonyymi 18.14,
    kyllähän mie siut muistan! :) Huippuu, jos saat energiaa miun höpötyksistä - oon siis onnistunut yhdessä tän blogin tavoitteista. Lupaan tehdä jatkossa lisää videoita, ne on ihan oiva pelastus sillon ku en oo jaksanu ottaa valokuvia... =) Kiitos tsempeistä, eiköhän ne kirjotukset ja autokoulukin mee läpi ihan kohtalaisesti ainakin! Kaunista syksyä sinne Etelä-Suomeen leijonakaimalle :)

    VastaaPoista
  19. Blogin uusi ulkoasu on tosi hieno. Tykkään kovasti :)
    Ihanaa, että sulla menee kaikki edelleen hyvin, ja kiitos videosta - sua ja sun murretta on tosi mukava kuunnella ;D
    Omat kontrollit edessä jo puolentoista kuukauden kuluttua. Hieman toki jännittää niiden tulos, kun kuvaavat nyt ekaa kertaa hoitojen loputtua. Lisäks joudun ekaa kertaa juomaan sen varjoaineen, eikä se litku ole saanut mitään hirvittävän hyvää mainetta blogeissa :) Eikä yhtään nappais, että joku tulee taas tökkimään neuloilla, hoitojen aikaan oli ihan neulatyynyfiilis.

    Mutta uah, pakko nyt sulle valittaa hiuksistani, kun varmaan ymmärrät. Yliopiston ainejärjestöni vuosijuhlat ovat kuukauden kuluttua ja uusi särmikkäämpi look ei sovi yhteenkään naisellisista iltapuvuistani! Näytän poikatytöltä, joka on vastentahtoisesti ängetty naisellisiin rimpsuihin :/
    Yritin katsoa, miten Natalie Portman selvisi punaisella matolla oman siilinsä kanssa, mutten ollut vakuuttunut. Onneksi nämäkin haivenet ehtivät hieman kasvaa ennen pippaloita ja en ehkä sitten näytä enää punkkarilta. Ärsytys, kun on varmaan vikat vuosijuhlat, joihin osallistun, kun valmistuminen uhkaa.

    VastaaPoista
  20. Paula,
    tsemppiä kontrolleihin! Varjoaine on täyttä kakkaa (edessä mullaki tammikuussa...oh no), mutta onneks se kirpasee vaan sen yhen tutkimuksen verran :D Teen jatkossa enemmän videoita, ku näistä on tunnuttu tykkäävän :)

    Hmmm, vähän paha tilanne toi hiusjuttu kyllä. En tiiä mitä ite tekisin :--D Ootko miettiny jos kuitenki laittasit sellasen perusnaisellisen mekon, sit jotkut isot, näyttävät korvikset tai jonkun huivin/pannan? Ja korostaisit meikillä esim. silmiä. Kun naama hehkuu ja loistaa, niin kukaan ei huomaakaan että sulla on lyhyempi tukka :) Ymmärrän kyllä tasan tarkkaan ton sun ahdistuksen... Entäs jos laittasit peruukin vielä päähän? Siihen sais varmaan jonku kampauksen tehtyä. Mä uskon että näytät kauniilta ihan millä hiustyylillä tahansa! Ja lyhyt tukkahan nimenomaan kertoo taistelijaluonteesta - vaikka se ei aina siltä tuntuisikaan, koska ei tunne uutta lyhyttä tukkaa vielä omakseen. Kyllä sä jonkun patenttiratkaisun siihen keksit! :)

    VastaaPoista
  21. wäää rakastan sun murretta<3 ja oot muutenki kyl ihailtava ihminen! kaikkee hyvää sulle!:)

    VastaaPoista
  22. Auriina,
    haha kiitos! :--D Mie tätä savon murretta väännän.. Ja höpöhöpö, kaikki meistä on ihailtavia ihmisiä :) Kaunista syksyä siulle!

    VastaaPoista
  23. Kiitos tukkatsempistä. Oma peruukki on lyhyt, niin siihen ei mitään kampauksia lähdetä vääntämään. Lisäksi tunnen oloni jo aika vieraaksi tekotukka päässäni, sen verran paha hylkimisreaktio kehitttyi siihen ;)
    Päädyin sitten tekemään (ompelen paljon) uuden mekon 30-luvun tyyliin, jolloin lyhyempikään tukka ei haittaa. Kiire tulee ompelun kanssa, mutta niin on tullut aina ennenkin.
    Eilen oli tosin suuri juhlapäivä, kun heräsin tukka sotkussa! Asian tosin korjasi kevyt sukiminen käsin, mutta merkkipaalu se tuokin :D

    VastaaPoista
  24. Paula,
    joo mä ymmärrän täysin ton sun hylkimisreaktion peruukkia kohtaan... :) Mulla ois varmaan vähän sama juttu jos laittasin ton oman peruukkini nytten päähän. No, onneks ei tarvii laittaa.

    Toi sun suunnitelma kuulostaa tosi hyvältä! Oon aina mielessäni salaa vähän kateellinen ihmisille, jotka on niin näppäriä käsistään että voivat tehdä itselleen vaatteita... Mäkin haluan :D Mutta kun ei osaa, niin ei vaan osaa.

    Ja hahahaha ihana merkkipaalu! Tuo pysyy varmasti mielessä. Oon tosi ilonen sun puolesta, että tukka on kasvanut jo tuon verran :) Siitä se kasvutahti kuule vaan kiihtyy!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)