torstai 8. joulukuuta 2011

8.12.2011

Tsau!

Tänään tapahtunutta: minä + Ilona ja haasteena saada aikaan 50 joulutorttua sekä munavoi = almost disaster. Muun muassa pirautettiin mummolle kaupasta, että mitä aineksia tarttee. Laitettiin taikinalevyt sulamaan ja niistä tuli muussia. Voi härskiintyi, kun unohdettiin se alati kuumentuvalle liedelle. Mummo soitti uudelleen tarkistaakseen, että ollaanhan me nyt ihan varmoja mitä ollaan tekemässä. Sit alettiin miettiä, miten kananmuna keitetään. Googlattiin ja löydettiin tällainen sivusto, ja ongelma oli ratkaistu.

Nenän eessä oli loppujen lopuks iso läjä torttuja valmiina huomiseen puurojuhlaan, tosin keittiökin oli sit sen näköinen, että siellä ois kävässy isompikin trombi. Mut ei se mitään, pääasia että on nyt pikkupartiolaisilla ja niitten vanhemmilla mussutettavaa! Laatutakuuta ei ole, mutta saapi nyt kelvata.

Huomenna luvassa GAALA (!!!!!!!!), jippii! Ei malttas oottaa ;) Törmäillään taas viikonloppuna!

♥: Elli

Ja koitan pitää jutut positiivisina,
sillä negatiivisuus on huono mielentila.
(stepa - kaikki hyvin)

5 kommenttia:

 1. Moikka! löysin sun blogin ihan sattumalta kun googletin vanhojentanssikampauksia :) sait uuden lukijan! jäin ihan heti koukkuun ja oli pakko lukee kaikki postaukset alusta loppuun!:) oon lukenu tätä kyyneleet poskilla, välillä surusta, välillä ilosta. oot ihan törkeen kaunis ja henkisesti vahva ihminen.tiesin samantien kun aloin lukeen tätä, että sä tuut selviämään syövästä! varmasti sun positiivinen elämänasenne on edesauttanut sun parantumista!:)

  ps. mulla on samanlainen vanhojentanssimekko kun sulla, mutta viininpunainen :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi,
  voi apua, kiitos ihan kamalasti!! Ihanaa, että tykkäät miun blogista, lämmittää aina mieltä kuulla kehuja! Laittaudun tässä parhaillaan tota gaalaa varten, ja mulla ei äsken oikeen ollut yhtään fiilistä lähteä koko tapahtumaan koska tunnen itseni tosi rumaksi tällä hetkellä, mutta ku luin kommenttisi ni heti nous hymy korviin ja tuli paljon itsevarmempi olo! Nyt täällä kuuntelen musiikkii ja oon ihan intona lähdössä juhliin(: Kiitos siis siulle kauniista sanoistasi! Apua mulle tuli melkein tippa linssiin :D

  Ja hei sulla on hyvä vaatemaku sit, jos oot samanlaisen mekon valinnu ku mie (;!

  VastaaPoista
 3. Jee, ne tortut oli nameja, kaikki meni ja munavoiki melkein kokonaan ((: Myö ollaan loistavia kyökkeilijöitä!

  -Ilona

  VastaaPoista
 4. Ihana,Ettiä netistä kananmunan keitto ohje.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi 20.23,
  hyvä et ne kaikki meni!! Todiste siitä että ollaan mainioita kokkaajia. (:

  Anonyymi 14:54,
  joo no me ei muistettu et pitääkö kananmuna laittaa vasta kiehuvaan veteen vai jo sinne kylmään veteen lillumaan :D Piti tarkistaa.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)