keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Tämä on otsikko

Heipparallaa!

Miulle ja syövälle kuuluu ihan hyvää. Ollaan tänään mm. opiskeltu koulussa taloustietoa, keskusteltu henkeviä terkkatiedon tunnilla uuden tuttavuuden kanssa, harjoiteltu vanhojentansseja ja käyty lenkkeilemässä. Äsken nautimme kaksi juustovoileipää ja tämän blogitekstin kirjoittamisen jälkeen puserramme yhteen hiileen ja avaamme vielä viimeisen kerran Bios 2 -kirjan ennen huomista koetta.

Miulla on siis yllättävän hyvä olo huolimatta eilisistä sytostaateista. Painuin eilen suoraan nukkumaan, kun tulin sairaalalta ja yö menikin sitten, ylläri ylläri, valvoessa. Ei näin, Elina. Ei miulla oikeastaan muuta kummempaa kerrottavaa ollut, ajattelin vaan tulla ilmoittelemaan että kaikki on okei :)

Huomenna ajattelin tehdä teille sellaisen vuosi 2011 -postauksen kuvineen ja kaikkineen! Tekisin sen jo tänään, mutta siihen uppoaa aikaa ja miun on pakko mennä kertailemaan sitä solubiologiaa. Kiitos muuten kaikista ihanista kommenteista, mitä tuonne ed. postaukseenkin oli satanut! Hihi, you made me smile.

♥: Elli

PS. Minuu vähä houkuttas tuo peruukki....... Vois alkaa käyttää sitä iha huvikseen ja jättää nää omat rumat hiukset sinne kuitenkin alle!

11 kommenttia:

 1. oi ihana kuulla,että siulla menee hyvin! (:
  Mukavaa joulun odotusta siulle!
  tsemiä!
  On tosi kiva lukee siun blogia ja siun elämänilo auttaa minuukin jaksamaan kouluahertamisessa,vaikkei miulla mitenkää ookkaan vaikeeta.
  Tosi kiva,kun teet semmosen '2011' postauksen! on toosi kiva lukea ja katella,mitä kaikkee siun vuoteen on mahtunu (=

  VastaaPoista
 2. kiitos taas pirteestä tekstista:):) tosi nätti muuten tuo peruukkikin!!! Ja tosi kiva idea toi 2011 postaus, ittenkin just väsäsin sellasen, mutta meinaan mennä aina iha sekasin kun muistojakin on niiin paljon kokonaisen vuoden ajalta!! ehkä sä pärjäät paremmin ;D Mut mukavaa joulunodotusta ja toivottavasti olo jatkuu hyvänä!!=)=)

  VastaaPoista
 3. oo mietippä Elina, siulla on vaan yks tiputus jäljellä???? Aika on menny niin nopeesti :) Ja kokeilehan laittaa tuo peruukki joku päivä, se on nimittäin todella jumalainen ♥

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis ja luonnollinen toi perukki ei muuta kun käyttöönn vaan.Innolla odotetaan vuosi 2011 juttua.kiitos.

  VastaaPoista
 5. Elli!

  Aikas magee tuo peruukki!! Meidänkin urheilijaneitonen=lukion ekeluokkalainen tuskailee koesuman takia; kun kilpailee välillä ulkomaita myöten niin kokeita on sitten kotimaahan palatessa siitäkin edestä.
  Mutta aatteles, enää vikat sytkyt jäljellä! Voisi todeta että "sä oot ihan eläin!" Tsemppiä kokeeseen!

  Toivottaa Hirviömama

  VastaaPoista
 6. tosi kiva tuo peruukki ! :-) tulin vaan sanoon että toisinaan kun mulla on tosi paha mieli, ja tuntuu et missään ei oo mitään järkee ja et ei mistään tuu mitään, niin tuun lukeen sun blogia, koska oikeesti toi sun positiivisuus ja ilo tarttuu ja tulee semmonen olo, et kyllä tästä selviää ja kaikki tulee olee hyvin! ootan innolla 2011-postausta!

  VastaaPoista
 7. Voooi, ISO kiitos kaikille kivoista kommenteista! <3 Miusta on aina yhtä ihana lukea teijän kommentteja, tulee aina niin hyvälle mielelle. On myös huippua kuulla, että ihmiset saa miun blogista voimaa: se motivoi jatkamaan kirjoittamista ja tsemppaa minuu itteenikin olemaan jatkossakin positiivisin mielin.

  Vuosi 2011 -postaus on nyt luettavissa, käykäähän tsekkaamassa!(;

  VastaaPoista
 8. Heippa! Täytyy sanoa, että suuri hatun nosto täältä sinne, ihailen sun asennettasi. Olisipa meitä tuollaisia enemmänkin :)En sinua tunne, ajauduin tänne muun nettisivun kautta.

  Itse olen parikymppinen, harrastuksena tällähetkellä lääkärissä ravaaminen ja stressaaminen. Minulla jotain häikkää mm. juuri imusolmukkeitten kanssa ja pelolla odottelen mitä lopulta löytyy.

  Olen saanu aika paljon voimia jo vaan lukemalla sun blogia, koska se muistuttaa että vaikka diagnoosi tulisikin vaikeammastakin sairaudesta, niin pitää vaan jatkaa omaa normaalia elämää eikä vajota masennukseen.

  Anteeksi romaani, mutta hurjasti tsemppiä sinne!

  VastaaPoista
 9. Anonyymi,
  ei kannata pelästyä, vaikka lääkärissä ravaaminen ja epätietoisuus sitä saattaakin aiheuttaa. Voit lohduttautua sillä, että on prosentuaalisesti tosi epätodennäköistä, että sieltä löytyy mitään vakavaa! Mutta valitettavasti totta on myös se, että kaikki on aina mahdollista - sen oon mie ainakin tässä syksyn aikana sisäistänyt. Toivon koko sydämestäni, ettei siulta löydy sieltä mitään isoja ongelmia! :S

  Kiitos kommentistasi, kehut piristivät päivääni!:) Tsemppiä siulle myös, ja mikäli tulee tilanne että saatkin huonoja uutisia tms. niin laita vaikka säpoa elppa-@hotmail.com, jos haluat :)

  VastaaPoista
 10. toi peruukki on ihan ylihieno ja se ei edes näytä että ei olisi aito!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)