maanantai 26. joulukuuta 2011

Watching you stand alone all of my doubt suddenly goes away somehow

Hei!

Toivottavasti kaikilla oli mukava joulu. Miulla ainakin oli! Aatto ja joulupäivä noudattivat aika perinteistä kaavaa: aamusauna, riisipuuroa, haudoilla käynti, joulupukin odottelua, joulupäivän lounas mummolassa ja rentoilua. Sain hurjan kivoja lahjoja, ja tykkään jokaisesta ihan kybällä! Oli myös ihanaa, että Joensuuhun satoi kunnon lumipeite jouluksi. Etelä-Suomessa vissiin tuli vettä, mutta täällä meillä idässä hiutaleet leijaili hiljalleen maahan koko aaton ja eilisen ajan :)

Pukinkontista tuli mm. uusi puhelin, koska edellinen irtisanoi itsensä! Malli on Nokia asha 300, jos jotakuta kiinnostaa.
Huomenna koittaa suuri päivä. Jokainen joka tätä blogia on seurannut, tietää että mulla on nyt takanani 7/8 sytostaattia, ja huomenna saan ne viimeiset!! Mie ehkä vähän hymyilen ilosta.
Aamulla meen siis varmaan jo seittemän jälkeen sairaalalle, koska näiden juhlapyhien takia miulta otetaan verikokeet
poikkeuksellisesti vasta huomenna. Tiedossa on siis pitkä päivä, mutta se kestetään! Pitää vaan muistaa juoda tänään se 3 litraa vettä, ettei tule niin paha olo.

Muistan kysyneeni ihan hoitojen alkupuolella lääkäriltäni, että onko kukaan hänen potilaistaan selvinnyt sytostaattihoitoja kertaakaan oksentamatta. Lääkäri pudisti päätään ja totesi, että ei ole. Saa siis nähä, oonko ensimmäinen joka ei oo yrjöilly ollenkaan! Hassuu.

Nyt me lähdetään Jossun kanssa lenkille sulattelemaan jouluruokia. Tuun huomenna varmaan tekemään jonkun hehkutuspostauksen siitä, että vikat sytot on ohi :) Heippa!

♥: Elli

6 kommenttia:

 1. Ootte astetta urpompia tossa kuvassa :)

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti on ollu tsempit kohallaan tänään.

  t. Kiara-täti

  VastaaPoista
 3. AR,
  pakko olla urpo ku jossu on lähellä....

  Kiara,
  oli tsempit kohallaan joo ja nyt on loistava fiilis! :))

  VastaaPoista
 4. Sun blogia on oikeesti niin kiva lukea ku oot niin positiivinen :) kiva että sulla on noi sytot nyt ohi :)

  VastaaPoista
 5. tinpe,
  kiitos! Pelottaa että missähän vaiheessa lukijoita alkaa ärsyttää tää positiivisuus, että meneeköhän se yli teijän mielestä :D Mut pääasia että nyt on sytkyt ohi! Teen tässä just postausta aiheesta "JEEEE" (;

  VastaaPoista
 6. Ootko saanu Tarjalta ton nallen?
  Ihan samannäkönen kun hänen vanha nalle... :o Saatetaan sit tuntea sama ihminen jos joo.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)