lauantai 10. joulukuuta 2011

Won't go quietly

Moi!

Nyt on vuoden 2011 Norssin Gaalasta selvitty ja pitää kyl todeta, että olipa hienosti järjestetty jälleen kerran! Kiitos vaan oppilaskunnan hallitukselle :) Ilta sisälsi mm. ruokaa, bändejä, tanssiesityksiä, diplomien jakoa, yleistä hengailua vanhojen ja uusien tuttavien kanssa sekä tanssilattian. Alkuilta meni miulla vähä jäätäessä, ei ollu juhlafiilistä ollenkaan. Loppuillasta ihanan DJ:n biisien myötä avattu tanssilattia kuitenkin sai miut jo paremmalle tuulelle, ja nyt miulla onki jalat ihan kipeenä!

(c) Roosa Piiparinen

(c) ilonaanniina

Mulla oli pieniä ongelmia saada nämä päässäni olevat 5 karvaa, joita myös hiuksiksi kutsutaan, laitettua nätisti. Kiharsin nuo kolme kertaa ja silti ne suoristu kerta toisensa jälkeen. Huomaa, että on käyty sytostaatteja nappailemassa, kun hiuksista on kadonnut kaikki se joustavuus ja kiilto.


Tänään mentiin Jossun kanssa hallille kattoo kisoja pariksi tunniksi ja sit Jossu heitti miut kotiin siivoilemaan ja vähän kattomaan koulujuttuja. Typyllä itellään on peli illemmasta, jonne meen kannustamaan ja sen jälkeen Jossulle vielä yöksi. Aina kun katon kilpatennistä, niin mulle tulee pieni haikeuden tunne, että miksen ite pelaa kilpaa. En vaan kuitenkaan ehkä oo tarpeeksi kisahenkinen, ja jotenki tuntuis tosi nössöltä alottaa vasta 17-vuotiaana kilpaura. Taidan suosiolla tyytyä tähän katsomossaistujan rooliin ja käyn läiskimässä palloa kuntoilun kannalta.


Nyt imuroimaan, vi ses!

Elli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)