lauantai 7. tammikuuta 2012

Get crazy, get wild, let's party get loud

PALJON ONNEA JANIKA & JASSU!
Eilen kokoonnuttiin tutulla porukalla juhlistamaan kahen ystäväni Janikan ja Jasminin 18-vuotissynttäreitä! Oli oikein kiva ilta, kiitos kaikille asianosaisille :--) Pakko muuten hehkuttaa vähän tuota lahjaa, mikä me annettiin tytöille. Janika ja Jassu nimittäin pääsevät hyppäämään benji-hypyn ensi kesänä Mikkelissä! Tytöt meni ihan hysteeriseksi, kun tajusivat että koko lysti on niitten puolesta jo maksettu, eli niitten on vähän niinku pakko hypätä se! (; Huisii.

Hassuu muuten tajuta, että me kaikki vuonna 1994 syntyneet täytetään tänä vuonna 18. Siis mie myös, ja siihenkin on enää puoli vuotta aikaa! Omg, pitäskö meijän oikeesti alkaa kohta käyttäytyä kuten aikuiset? Miten aikuiset ees käyttäytyy? Onko sillon ihan sopivaa huutonauraa idioottityhmille jutuille ja saada karmeita hepuleita ihan jo pelkän tilannekomiikan takia? Mulla on pieni kutina, että tämä 'aikuistuminen' saattaa tuottaa lieviä vaikeuksia tälle meidän porukalle... :)

♥: Elli

10 kommenttia:

 1. pystytkö juomaan alkoholia jos sulla on ne hoidot?:)

  VastaaPoista
 2. Nii-in... Minä joka täytin 18 tässä 9 kuukautta sitten voin sanoa että yrittäppäs vain aikuistua. :D Itsekkin yritin ja mikäpäs oli tulos... kaikki idioottityhmät jutut naurattaa kahta kauheammin. Way to go, pysytään siis lapsenmielisinä vaikka yhteiskunta mitä odottaa, eipähän tule tylsää!

  Jaksamisia! :)

  VastaaPoista
 3. En määkää koe itteeni aikuseksi vaikka kohta 20 täynnä :o Jännä miten sitä pienenä ajatteli että viimestään sitte ku on ylioppilas niin on aikunen :D Hei hulluna tsemppii ja voimii sulle, oot ihana <3

  VastaaPoista
 4. No voisin sanoa tuohon aikuistumisjuttuun sen verran, että itsehän täytän parin kuukauden kuluttua 19, enkä vielä tunne itseäni aikuiseksi. Mielestäni on ihan ok nauraa hysteerisesti lapsellisillekin jutuille, sillä ei aikuisuus tarkoita kuitenkaan huumorintajun menettämistä. Mielestäni liian aikuiset ja vakavat ihmiset ovat sitä paitsi tylsiä. Joten nyt reilusti olemaan omaitsensä, aikuisuus on vastuuta itsestä ja muista, ei oman minänsä muuttamista:) Ja tuolla Skarpissa, missä olette synttäreitä viettäneet on oikeasti todella kivaa viettää merkkipäiviä ystävien kanssa. Itelläkin monia muistoja tuolta:) ps. blogisi on saanut minut todella monesti hyvälle tuulelle ja pitämään peukkuja sulle. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 5. Mä täytän kahden kuukauden päästä 20 enkä mä oo vieläkään aikuinen, ainakaan kokonaan ;) äiti mä oon ja tuun aina olemaan mut aikuistuminen tulee pikkuhiljaa :)

  VastaaPoista
 6. Aikuistuminen on kypsymistä ja elämänkokemuksia: Itsensä hyväksymistä, vastuun ottamista itsestään ja muista, asioista huolta pitämistä, oman arjen pyörittämistä, ihmissuhteiden ymmärrystä... joillekin se tuo kykyä ottaa toiset paremmin huomioon tai kuunnella toista, jollekin jotain muuta.

  Yks asia mikä ehkä yllätti on, että moni "aikuinen" ei ole kovinkaan hyvin aikuistunut. Ihan normaaleja kuolevaisia typeryksiä ne muutkin ihmiset on ja nyt alkaa vihdoin ne ikäerotkin hiljalleen tasottumaan.

  Ja kyllä, saan edelleen hepuleita kesken luentojen, kerron mauttomia läppiä ja hölmöilen muutenkin. Ja ikää oli kohta 23. Se sisäinen lapsi jyllää edelleen tämän pienen aikuisen rinnalla. ^^

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille!♥ nyt miulla on jo vähän enemmän hajua siitä mitä se aikuisuus loppujen lopuksi on :---) Saa räkättää kavereitten kanssa, mutta pitää ottaa myös enemmän vastuuta! Jeejee.

  Ja ekalle anonyymille vastaus: olin ihan vesilinjalla tuolla :)

  VastaaPoista
 8. Jep voin kertoa että se 18 vuoden ikä aiheuttaa vaan kahtakauheempia lapsellisuuskohtauksia ja naurun pyrskähdyksiä :D ite täytin 18 viimevuoden huhtikuussa ja oon kyllä ihan yhtä lapsi kun ennenkin, toki monet asiat aukasee oviaan enemmän nyt :)

  VastaaPoista
 9. Heippa!
  Löysin eilen tän blogin ja oon nyt kahen päivän aikana lukenu tän alusta loppuun :DD Hirveen ihana ja niin positiivinen blogi, ja sulla on aivan mahtava asenne, että tuli tosi hyvä mieli lukea tätä! =) Onnea sulle elämään ja voimia! :-)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi,
  haha voi eeii :--D Noo onhan tässä kuitenkin koko loppuelämä aikaa aikuistua...

  Eekku,
  paljon kiitoksia ihanasta kommentista! Hihi :))

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)