perjantai 13. tammikuuta 2012

Perjantai kolmastoista

Ciao,

viimeks kun oli perjantai ja 13. päivä niin miun pyörä pöllittiin ja tapahtu muutaki kaikkee yhtä kivaa. Innolla siis oottelin tätä päivää, että mitähän tällä kertaa! Miun yllätykseks oliki kuitenkin ihan kivaisa perjantai.

Mulla oli tänään se peruukki päässä koulussa ekaa kertaa, ja oikeestaan se oli ihan mukavaa! Oli sellanen suht itsevarma fiilis (jos marsun naama- efektiä ei lasketa mukaan) ja osa ei ees hoksannu, että miulla oli yön aikana kummasti kasvanu ja paksuuntunu pehko (;

Koulun jälkeen kipitin sit kampaajalle leikkauttamaan nää omat hiukset lyhyemmiksi, ja nyt miulla on sellanen polkkatukkatyyppinen frisyyri. Rupeen nyt kuitenki käyttää tota peruukkii arkisin, koska oottelen että nuo omat haituvat kasvaa pituutta ja vahventuu. Nyt ne näyttää lähinnä sellaselta villalta. Tavoite ois saada kesään mennessä heivattuu tuo peruukki pois ja kulkea sillon jo omalla tukalla :--) Mut tykkään kyllä tosta peruukista kovasti, että ei minuu silleen haittaa käyttää sitä!

Suunniteltiin kampaajani (joka on muuten ihana, tiedoks vaan jos luet tätä!) kanssa vanhojentanssikampausta ja heiteltiin huonoja itsekeksittyjä puujalkavitsejä. Päädyttiin tekemään mulle sellanen sivunutturahässäkkä, mihin pujotellaan mukaan joko pieniä valkosia kukkia tai helmiä. :) Siitä tulee yllättävän kiva, vaikken mikään nutturoiden ystävä yleensä oo ollukaan!

Kuvia ei tuu, koska naama on edelleen levinny. Laske, turvotus, laske.

Nyt teen historiaa ja meen perjantai-iltana yheksältä nukkumaan. Heihei univeloille :--)

♥: Elli

PS. Wanhojen tansseihin on enää 35 päivää ja vaihdoin tänään paria erinäisten syiden takia. Pienen paniikin ja suostuttelun jälkeen en voi ku vaan kiittää erästä abipoikaa, joka suostuu auttamaan neitoo hädässä! Oon niin helpottunut nyt. (:

4 kommenttia:

 1. hyvä että ei sen pahempia sattunu perjantai kolmantenatoista:)!

  VastaaPoista
 2. Ihan pakko antaa tänne kommentti!! Oon siis samassa koulussa siun kanssa ja aina välillä ku kävelet käytävällä vastaan nii tekis kyllä mieli tulla edes olkapäälle taputtamaan! Vielä ei oo vaan uskallus riittäny :D Oot ihan uskomattoman vahva ja kaikesta huolimatta positiivinen ja en voi ymmärtää miten voit silti antaa ympärilles niin paljon hyvää vaikka elämä ei ookkaan kohdellu kuin kukkaa kämmenellä! Ole itestäs mielettömän ylpee ja jatka samalla radalla ja voi että, kaikkee hyvää! Oot varmasti pieni esikuva tosi monelle ja ainaki mie katon sinuu aina ylöspäin. Tommosia ihmisiä tarvittas tähän maailmaan vielä ainaki pari lisää! :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi,
  voooi herranjesta kui ihana kommentti! :) Kiitoskiitos kovin paljon! Höpsö, tottakai saa tulla juttelemaan ihan koulussakin, tutustun mielelläni uusiin ihmisiin <: Oikeesti menin nyt kyllä ihan sanattomaks tästä siun kommentista, en osaa muutaku tuijottaa kaikkia noita upeita sanoja ja hokee päässäni että "sanooks joku oikeesti noin mulle? siis mitä ihmettä, MIULLE?!?" :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)