lauantai 12. marraskuuta 2011

Haloo Helsinki

Moikka!

Nyt ollaan siis Helsingin reissusta ja PET-TT-kuvauksista selvitty ja palattu takaisin tänne koti-Joensuuhun. Lähdettiin siis iskän kanssa ajamaan torstaiaamuna kohti Etelä-Suomea ja saavuttiin perille iltapäivällä. Mentiin suoraan Espoon Ikeaan, jossa meitä odottelikin jo yhet perhetutut. Käytiin Ikean lisäksi myös Kodin Ykkösessä, ja etittiin tähän miun uuteen huoneeseen vähän sitä sun tätä. Kaikki tarvittava löydettiin, iso kiitos vaan Jaanalle shoppailuseurasta! Oli kiva nähdä.Shoppailukierroksen jälkeen illalla lähdettiin sitten katsomaan Suomi-Venäjä jääkiekkopeliä Hartwall-areenalle. Mie tälläsenä maalaistyttösenä en oo ikinä käyny koko Hartwall-areenalla, ja miulle oli iso järkytys mikä määrä ihmisiä sitä yhtä matsia oli tullut katsomaan :D 11 tuhatta on aika paljon. Todettiin iskän kanssa myös, että oltas luultavasti päästy helpommin perille julkisilla kulkuvälineillä, kuin omalla autolla. Parkkipaikan ettimiseen meni hetkinen, koska muutama muukin oli nähtävästi päättänyt tulla paikalle omilla kyydeillä, eikä parkkihalliin enää mahtunut.

Oli kuitenkin siistiä kokea toi fiilis tuolla matsissa paikan päällä. Ens kerralla otan korvatulpat mukaan, se melu oli aika järkyttävää :--D En oo ikinä ollu mikään jääkiekkofani, enkä oikeestaan ymmärrä siitä mitään. En esim. tiiä mikä on paitsio, haha. Mut näinpähän Mikael Granlundin ja se on iha semijees kai? :D Oli kivaa.

Perjantaina aamusella lähettiin sitten sinne Docrates-sairaalalle. Docrates on siis yksityinen syöpäsairaala Ruoholahdessa, ja voi vitsi että se oli hieno sisältä! Ei tuntunu yhtään siltä, et oisin ollu sairaalassa. Kaikki tilat oli uusia ja tyylikkäästi sisustettuja. Se vaikutti enemmänkin jollekin toimistorakennukselle, kuin sairaalalle!

Itse kuvaus oli kaksiosainen. Miut pyydettiin sisään ja käskettiin sängylle lepäämään. Miulle laitettiin heti kanyyli käsivarteen, sitten sain levätä puoli tuntia, ja sen jälkeen hoitaja tuli laittamaan miun suoniin sen radioaktiivisen aineen. Sen jälkeen mun piti vielä nukkua tunti, jonka jälkeen pääsin sinne laitteeseen. Kuvaus kesti noin puoli tuntia, ja sen aikana miun vartalo kuvattiin olkapäistä reisiin ja vielä erikseen kaulan alueelta (sieltä missä ne patit on). Eli kahdet kuvat otettiin. Koko homma oli täysin kivuton, eikä tullut sen jälkeenkään minkäänlaisia tuntemuksia. Ainoo, mikä vähän hirvitti, oli se että tutkimuksen jälkeen säteilin vielä 2-4 tuntia ulospäin! Ohjeissa kiellettiin olemasta raskaana olevien naisten lähellä heti tutkimusten jälkeen. No, onneks iskä ei oo raskaana eikä nainen. :--D Äiti tosin kutsui minuu koko illan "radioaktiiviseksi jätteeksi". Kuinka imartelevaa.

Ennen kotiinlähtöä käytiin vielä syömässä (en ollu syöny 14 tuntiin) ja Forumissa kiertelemässä. Iskä tais kyllä enimmäkseen istua kahviossa ja ootella minuu... Löysin yhet korvikset, iiihanan lämpösen hupparin ja paidan.

Saan kuvausten tulokset tiistaina, kun meen sairaalalle sytostaatteihin. Ei kyllä yhtään kiinnostas taas istuu päivää turhanpanttina letkuissa kiinni, mut ei auta ku vaa mennä ja istuu! Mua jänskättää ne kuvatulokset aika paljon. En tiiä mitä teen, jos sieltä löytyy jotain yllättävää ja negatiivista. Se ois iha hiton kova paikka.

Tänään oon vaan siivonnu ja kokoillu noita Ikean kamoja koko päivän! Jeeee, tää huoneremppa on siis valmis. Äsken käytiin ihanan Veran kanssa lenkillä höpöttämässä ja nyt on hirmu hyvä olo. Ulkona on tosi kirpakka sää, mun poskia kuumottaa vieläkin! Meinasin muuten, että voisin kirjotella nyt heti perään erillisen huonepostauksen. Ku kerranki jaksoin valokuvata... Joten, see you soon!

Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)