torstai 24. marraskuuta 2011

La ragazze italiana é meravigliosa

Heipsu!

Tänään ollaan Francescan kanssa koulun jälkeen hengailtu meillä (pikkuveljen seurana), tehty ruokaa, opeteltu suomen kielen tärkeimpiä sanoja Cosmopolitanista, juteltu englanti-italia-suomi-sekotusta ja muuten vaan pohdittu syntyjä syviä. Äsken multa meinas päästä itku, kun tajusin että Frande lähtee tammikuun alussa pois. Siihen on enää reilu kuukausi! En joko päästä sitä lähtemään tai sit pakkaan itteni matkalaukkuun mukaan.Ei miulle siis mittään normaalia arkea kummempaa, elämä rullaa raiteillaan. Yhtaikaa kauhulla ja innolla ootan tiistaita ja sytkyjen jatkumista, ja ens viikolla on myös koeviikko o-ou. Joudun taas siirtää pari koetta, mutta onneks opet on joustavaisia ja antaavat miulle luvan tehä noita kokeita koeviikon ulkopuolellakin. Miulla on siis tiedossa saksan, enkun, historian, bilsan ja italian kokeet. Wish me luck...

Miulla on ollu tässä jo hetken aikaa hirvee hinku pelaamaan taas tennistä, ja oon tuntenu itteni ihan löysäksi spagetiksi, kun en oo käyny lyömässä/valmentamassa ollenkaan. Aiemmin oon aina käyny pari kertaa viikossa itse reenaamassa, ja paristi valmentamassa pieniä. Nyt päätin ryhdistäytyä tän lusmuilun suhteen ja meen viikonloppuna pelaamaan! Ja ens viikolla ehkä jo sitten ihan treenivuoroille, jos vointi sen sallii. Jipii, oon ihan innoissani! Vaihdoin jo uudet gripitkin valmiiksi ;)

Alla olevasta kuvasta näätte myös vähän osviittaa tästä meikäläisen hiuskriisistä. Tuossa oikeanpuolimmaisessa pictöörissä näkyy hyvin se, kuinka hiton vähän tätä karvaa enää on päässä. Ärrrrrrrrrrrrrrrsyttää kun ponnari on tollanen luihu, ja korvien takana on hurmaavat kaljut läntit. Huolimatta tästä karvanlähtöajasta en vaan vieläkään sisäistä täysin sitä että oon kipee. Ehkä sen tajuis paremmin jos oisin kalju, who knows. Mutta ilouutinen tässäkin on se, että päänahka on alkanu kasvattaa jo uutta hiusta tilalle! Tuossa ohimoilla kasvaa sellasta untuvatukkaa, sellasta mitä vauvoilla on :---) Ehkä vielä joskus saan takas sellasen pehkon mikä miulla oli aiemminkin. Mut mitä mieltä ootte, näyttääkö ihan kamalle ja pitäskö miun vaan suosiolla ottaa se peruukki käyttöön? Vai onko noi vielä sellaiset siedettävät? Mulla itelläni alkaa pinna pikkuhiljaa täyttymään, kun joka paikassa (vaatteet, tyynyt, lattiat etc.) on hiuksia.

Nyt otan hissankirjan kauniiseen käteeni ja lähen pänttäämään ensimmäisen maailmansodan tapahtumia päähäni (ihan oikeesti, kuka näitä vuosilukuja muistaa?!?! ei kukaan). Haudihau!

Elina

12 kommenttia:

 1. Ei nuo siun hiukset oo pahat, ei miulla tulis mieleenkään että käyt läpi hiustenlähtöaikaa :-D

  Oot ihana ♥

  VastaaPoista
 2. jos itestä tuntuu pahalta, niin suosittelen kyllä hiusten poisleikkuuta, se peruukkikin on meinaa tosi kaunis!:)

  VastaaPoista
 3. älä ihmeessä leikkaa varsinkaa jos uusia hiuksia on tulossa! nuo on tosi hyvät ja en huomais mitää hiusten lähtöö nuista :D nätti on!!((8

  VastaaPoista
 4. mun mielestä noi sun hiukset ei näytä ollenkaan pahalle mut jos ittees ärsyttää nii leikkaa vaikka suosiolla lyhkäseks ja otat peruukin käyttöön jos siltä tuntuu :)

  sun blogis on tosi värikäs ja piristäväki vaikka välillä puhutkin niistä vakavemmista asioista, kaiken kaikkiaan tosi mielenkiintonen ((:

  tsemppiä koeviikkoon!

  VastaaPoista
 5. Tiedätkö mitä?
  Mulla on ihan älyttömän ohut tukka luonnostaan ja siitä saa aina joskus kuulla kaikenlaista ilkeetä kommenttia. Mun ponnari on siis ihan samanlainen'luiru' kuin sinun on nyt!
  Että ei minun silmään pahalta näytä, mutta ymmärrän toki jos sulla on ollut ihanan paksu leijonanharja aiemmin... kaunis oot, vaikka oisit ihan kalju!

  VastaaPoista
 6. älä rupea leikkaamaan! monella on tuollaiset hiukset luonnostaankin (tai jopa ohuemmatkin) Olevain onnellinen että hiuksia on ja uusiakin kasvaa! Wanhatkin ovat ymmärtääkseni tulossa ja jos jätät hiuket ja annat kasvaa niin saat vanhojen päivänä ajatella jotain muuta kuin sillon jo toivottavasti mennyttä syöpää ja hiukset saa laitettua kauniisti. Vaikeaahan se on jos on tottunut paksuihin hiuksiin, mutta kyllä se siitä!

  VastaaPoista
 7. pakko kysyä että kuinka montaa kieltä sää oikein opiskelet? :D

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille mielipiteistä :)

  Ja Hönö, opiskelen englannin ja ruotsin lisäksi italiaa ja saksaa + oon lukenu espanjaa mut en enää. (= tykkään kielistä!

  VastaaPoista
 9. Ei näytä mun mielestä pahalta :-)!

  VastaaPoista
 10. Kuules Elina,

  Minusta sinä oot ihan nätti noinkin. Kumpi ajatus tuntuu vieraammalta; sinä ohuissa (minun mielestäni et OIKEASTI näytä pahalta) hiuksissa vai sinä peruukissa?
  Mutta magein juttu tässä on se että sun sytkyt ovat loppupuolella ja uuttakin tukkaa jo pukkaa. Ja sitäpaitsi, ihan kohta on JOULU! Se on ihkua vaikka tämä mama paiskiikin joulunpyhät töitä..

  Kuuntelen Michael Bublen uutta joululevyä, sukat pyörii vanhankin tädin jaloissa kun on niin I-H-A-N-A. Vinkvink.

  Terkuin Hirviömama

  VastaaPoista
 11. Hirviömama,

  miun mielestä noi kummatki ajatukset tuntuu ihan vieraalta! Voiei :D Kyllä mie varmaan pidän nää haituvaiseni vielä jonkun aikaa (tosin käyn lyhennyttämässä), mutta ärsyttää vaan kun en voi hiuksia oikein auki pitää ollenkaan, koska näkyy silleen inhottavasti läpi ja koko ajan on rinnukset täynnä hiuksia.

  Ja niinpä, on iha mielettömän siisti juttu, että nää hoidot on jo (toivon mukaan) näin loppupuolella! Nyt vaan sit toivotaan ettei tuu mitään uusia kivoja yllätyksiä, kuten influenssaa tai muita tulehduksia.

  Hyvää joulunodotusta siulle!:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)