torstai 3. marraskuuta 2011

Misses Mulperi is here...

Moikka!

Miun ja Anskun tyttöjenillan kunniaksi päätettiin väsätä kaveripostaus meistä. Koittakaa lukijat kestää, että täällä blogissa on muitakin kuin syöpään liittyviä juttuja :)

Ihan ekana kuva tuosta karvaisesta kamustani:


Tapasin Anskun ensimmäisen kerran, kun lukio alkoi syksyllä 2010. Aluksi ei ees hengailtu samoissa piireissä, koska Ansku oli luma-luokalla ja pidin sitä ehkä vähän outona :D Mulla tais olla vähän ennakkoluuloja luma-luokkalaisia kohtaan... Yhteisten kavereiden kautta tutustuttiin kuitenkin paremmin, ja hoksasin että tää tyttö on spesiaali-tapaus!

Tiiättekö sen tunteen, kun jonkun kanssa vaan natsaa kemiat yhteen? Anskun kanssa kävi just niin. Mun ei tarvii sanoo ku puolikas sana, joskus ei sitäkään, ja Ansku tajuaa yleensä heti mitä tarkotan. Usein myös pelkästä katseesta Ansku tietää tismalleen, mitä mun päässä liikkuu just sillä hetkellä. Pelottavaa.


Anskun seurassa voin olla 110% oma itteni. Mun ei tartte miettiä, mitä kehtaan sanoa ääneen ja mitä en. Voin kertoo tolle tytylle kaiken ilman pelkoa siitä, että se jotenkin tuomitsis miut. Aina kun mokaan jotakin kympillä, niin kerron asiasta yleensä ensimmäisenä Anskulle ja kuuntelen ekat 10 min paskaista naurua, ja sen jälkeen tilanne rauhoittuu ja voin saada henkistä tukea. Kas tällainen ystävyyssuhde meillä =)=)

Meillä on Anskun kanssa samanlainen huumorintaju. Ollaan kummatkin tosi sarkastisia, ja viljellään ns. mustaa huumoria ihan urakalla. Joku ulkopuolinen voi kuunnella meidän juttuja hämmentyneenä, kun ei tajua että me vaan heitetään läppää. Voin esimerkiksi sanoa Anskulle: "Kiva paita, leventää sua" ja se vaan nauraa sille, koska tietää etten tarkota sitä oikeesti. Jonkun ei-sarkastisen persoonan mielestä toi ois karmee loukkaus!

Meillä on toisillemme myös ainakin noin tuhat ja satakaks lempinimeä. Niitä vaan tulee joka päivä lisää, ja jotkut jää pysyvästi käyttöön, esimerkkinä just tuo otsikon "Misses Mulperi"! Ansku kutsuu mua ihan yleisesti Pylleröksi, ja olen tästä oikein otettu =) En. Myös sana "URPO" on monesti kuultu lausahdus meidän puheessa.

Kuten yllä olevista kuvista voinette huomata, yleensä Anskulla ja mulla on hauskaa yhdessä. Ihan sama missä me ollaan, keiden kanssa ollaan ja mitä meidän pitäis tehdä, niin sävytetään kaikkea räiskyvällä huumorintajullamme ja aina-niin-hulvattomilla-jutuillamme. Ollaan huomattu, että esim. MATIKANTUNNEILLA meidän ei kannattas istua vierekkäin, koska opiskelusta ei oikein tahdo tulla mitään... Ainakaan opettajan mielestä ;)

Anskussa ja meidän ystävyydessä on kuitenkin rauhallisempi puolikin. Muistan, kun sillon elokuussa sain tietää tästä syövästä, ja Ansku tuli illalla meille. Istuttiin pihalla, tuijotettiin nuotiota ja oltiin vaan hiljaa. Välillä vaihdettiin muutama lause siitä, miten elämä on hassua ja monimutkaista, eikä ikinä tiiä mitä se tuo seuraavaks eteen. Sit oltiin taas ihan hissukseen, mutta hiljaisuus ei ollu sellasta piinaavaa ja ahdistavaa, vaan kummallakin oli hyvä olla just siinä ja just sen parhaan kaverin kanssa.

Olet tärkeä<3

Olipas hempeetä... Mut nyt nää räpätädit lähtee kattomaan niitä Täydellisiä Naisia, ciao!

SYRÄMMELLÄ elppa ja vieraileva tähti annastiina 'fuckin' myller


5 kommenttia:

 1. Karvainen kamusi ei ny niin karvainen ole, mutta aika lailla. Kiva postaus. Kestin kuin kestin. Olkaa onnellisia toisistanne.

  p.s. mikä on luma-luokka? Luonnontieteitä ja matikkaa? Emmätiä, vanhus ei tiedä ;) ja vanha jatkaa vielä sen verran, että musta on aika ihanaa, kuin välittömästi te nykynuoret suhtaudutte kameraan ja kuvattavana olemiseen. Toista se oli meillä silloin filmikamera-aikaan... Huh.

  VastaaPoista
 2. olisi kiva jos kertoisit muistakin kavereistasi.:)ja sitten myös siitä kuinka he suhtautuivat kun kuulivat syövästäsi.

  VastaaPoista
 3. Kiara,

  "luma" tarkoittaa tosiaan luonnontieteellis- ja matemaattispainotteista linjaa :) Meidän lukiosta löytyy tää luma-luokka ja sitten normilinja, millä mie siis oon.

  Ja haha, onhan se suhtautuminen kuvattavana olemiseen varmaan muuttunut rennommaksi nyt digikameroiden aikaan, kun ei tarvii teetättää mitään epäonnistuineita otoksia vaan ne voi deletoida helposti ja ottaa tilalle uusi! :D

  Anonyymi,

  juu voin kertoa muistakin kavereistani, pitää vaan kysellä kuka haluaa naamansa tänne ja kuka ei :D Noista suhtautumistavoista voin kirjotella kyllä ihan yleiselläkin tasolla :)

  VastaaPoista
 4. Haaste heitetty! Käy lukemassa ohjeet viimesimmästä postauksestani ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)