torstai 22. syyskuuta 2011

Hullu maailma!

Heips,

oliha koulupäivä. Vikalla tunnilla, n. kello puol 2, mulla oli saksaa. Sillon tuli kuulutus, että oppilaat eivät saa poistua luokista tai koulurakennuksesta. Iski pieni paniikki, mitä ihmettä on meneillään! Onko meidän koulussa joku hullu, mitä oikeen tapahtuu..!? Yritettiin siinä sitten vähän aikaa jatkaa saksantuntia, kun tuli seuraava kuulutus. Siinä kerrottiin, että meidän koululta on (taas) löytynyt mysteeripahvilaatikko, minkä alkuperää kukaan ei tiedä ja että poliisi kuulemma tutkii asiaa. Liikkumiskielto pysy edelleen voimassa, paitsi hätätapauksessa sai käyttää opettajien sivuovea poistumiseen. Tää pahvilaatikko oli siis jätetty tohon yläasteen aulan ovien eteen ulos. Siinä vaiheessa oli vähän naureskelua viitaten viime vuonna ison poliisioperaation järjestäneeseen tyhjään pahvilaatikkoon, kyseinen hälytys kun oli siis sillon aiheeton ja laatikko oli tyhjä.

Joskus 20 yli 2 tuli jälleen kuulutus, että pahvilaatikon päällä on teksti "hyvästi norssi". Siinä vaiheessa viimestään alko kaikilla kasvaa pelko siitä, että tällä kertaa jotain oikeesti räjähtää. Meille annettiin kuitenki lupa poistua toisista ovista. Lähettiin sitten siihen pihalle, missä oli tietty poliiseja ja nähtiinpä Anskun kaa se ite laatikkoki :o Se oli ihan normaali pahvilaatikko, mutta sen reunat ja kulmat oli teipattu oranssilla teipillä.

Tulin sitte kipin kapin kotia ja seurailin tilannetta nettilehdistä. Onneks sieltä ei sitten lopulta löytyny muuta ku pattereita ja kaukosäädin sisältä, eli ei mitään räjähteitä. Laitto kuitenki miettimään, kuinka sairaita ihmisiä täällä oikeesti on. Kellä on todella noin huono huumorintaju, että pystyy tekemään tollasta? Toi ei oo ees huonona läppänä ollenkaan hauskaa. Osa meni nimittäin ihan paniikkiin, alko itkee ja pelätä että jos tänään ei vielä posahtanu, niin kolmas kerta toden sanoo.

Kieltämättä minuuki pelottaa vähän mennä huomenna kouluun. Tajusin taas tänään, että kui pienestä elämä on loppujen lopuks kii. Millon vaan voi tapahtua mitä vaan, eikä sitä pysty ennakoimaan oikeen mitenkään. Meillä oli tällä kertaa onneks vähän parempi tuuri, ettei mitään vakavaa käyny! Toivon koko sydämestäni että näiden pahvilaatikkojen lähettelijä saadaan kiinni ja vastuuseen teoistaan.

Mietin myös, onko tää pahvilaatikkojen lähettely merkki ahistuksesta. Onko se avunhuuto, että masentunut ihminen haluaa apua? Vai onko se vaan idiootti pikkupojan tekemä "pila", jolla kuitenkin oli aika mittavat seuraukset? Eniten jää häiritsemään, jos ton laatikon tuojaa ei saada selville. Valvontakameroitten mukaan se luultavasti on noin 14-15-vuotias poika.

Törmäsin myös tähän http://www.iltalehti.fi/nettitv/?32008932 videoon ja mulla alko valuu kyyneleet. Kui jotkut voi tehdä jotain noin pahaa toiselle, ihan viattomalle? Ja nauraa vielä päälle. Tällä hetkellä mun pää on täynnä epäuskoa ihmisiä kohtaan, ihan totta. Tekis mieli vaan huutaa koko maailmalle, että jumalauta ottakaa itteänne niskasta kii ja lopettakaa tällanen pelleily.

Oon edelleen vähän shokissa tosta pahvilaatikkojutusta, semmonen pieni tärinä päällä koko ajan. Onneks tiedossa on seuraavaks Coffee House-tuokio matikankirjan ja kaverin kanssa, jospa vaikka joku oppi tarttuski päähän... Toiveajattelua ehkä, mutta ei voi ainakaan syyttää etten ois yrittäny opiskella =)=)

Palaillaan taas!

Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :)