sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Lazy Sunday

Hejs,

mikä on tää etova olo? Koko päivän on ollu sellanen painontunne yläkropassa. Ei silleen okseta, mutta kuvottaa. Yhyy. Ruoka ei maistu ollenkaan, ajatuski syömisestä tekee pahaa. Koko ajan vaan tekee mieli kylmää maitoa, hassua. Aamupäivällä sain syötyy vähäsen, koska hoin vaan itelleni että jos syön ni olo paranee, mutta hädin tuskin sain sen pienen annoksen alas. Salaatti sun muut rehut kyllä uppos ihan hyvin! Jännä tunne myös, että suun limakalvot on ihan kuivat ja niitä kirvelee, kun yrittää syödä.

Eilen käytiin Jossun kanssa vähä Lykynlammella reippailemassa. Oli ihan täydellinen sää, just sellanen raikas ja aurinkoinen! Käveltiin sen lammen ympäri ja höpöteltiin vaan. Jossun koira Nala on kans yks sulosuus, tuitui<3 Se vaa iha innoissaan kirmaili siellä.. Illemmasta sain aikaseks tehtyy äikän argumentaatioanalyysin loppuun ja ruotsin esseen. Kerranki sain mennä hyvällä omalla tunnolla nukkumaan ku tiesin että oon tehny jotain hyödyllistä!

Tänään oon vaan ollu. Nukuin pitkään ja sen jälkeen otin taas itteeni niskasta kiinni ja lähin lenkille. Tykkään syksystä, koska kaikkialla on nii nättii ja ruskeeta. Mun sielu lepää tuolla ulkona, ku tuntuu ettei mikään oo huonosti ja elämä hymmyilee :D

Maman kanssa aamulla pohdittiin pientä pintaremonttia mun huoneeseen. Toi yks seinä maalataan, maisematapetti vaihetaan erilaiseks ja kaikkee semmosta pientä fiksausta:) Tavoitteena ois sellanen merenranta-huone, you know?! Sellanen valkonen, missä on vähän turkoosia ja sit sellanen http://www.sisustustaulu.com/valokuvatapetti/4-osaa/Aritol.jpg maisematapetti tän nykyisen (http://verkkokauppa.seinaruusu.fi/WebRoot/Kaupat/Shops/Seinaruusu/4DDD/1622/E54E/4004/C688/0A28/1009/39E4/00265sivulle.jpg) tilalle :) Me likes!

Nyt yritän mennä syömään ees pikkusen kaurapuuroo, jos tää olo vaikka tästä sen myötä kohentus! Heihei :>

Elina

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :)