sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Mansikkateetä, derivaattoja ja äiti-tytär-juttuja

Moi!

Ollaan maman kanssa oltu tässä nyt viikonloppu keskenämme, kun muut lähti Ilomantsiin. Ja onpa ollu hiljasta! Paitsi eilen ei illalla ollu kyllä hiljasta, kun eräs nimeltä mainitsematon Annastiina Myller kävi kylässä... Naurettiin niin että vatsaan sattu. Äitiki ihmetteli, että vedetäänkö me henkeä ollenkaan nauramisen välissä! Ansku on huippu, kiva ku kävit <3

Oon yrittäny tänään laskea matikkaa, huonoin tuloksin... En vaan tajua noista derivaatoista mitään? Oon kyllä oikeesti niin turha toivo ton matikan osalta etten muuta voi sanoo ku että MATIKKA ON AJANHUKKAA. =)=)=)=)9 edes maailman parhaan mansikkateen (suosittelen!) juominen tehtäviä "ratkoessa" ei auttanut, nyyh.

Tehtiin maman kanssa myös hyvää wokki-riisi-ruokaa, jossa oli mm. bambua! En oo ikinä aiemmin syöny bambua, ja se oli oikeesti ihan namia. Sitten lakkailtiin kynsiä ja juteltiin, aika lailla pelkästään tästä taudista... Jotenki en ollu ees aiemmin tajunnu, että miten rankasti myös mun vanhemmat tän syövän ottaa.

Huomenna mulla on magneettikuvaukset 11:20 alkaen sairaalalla. Sen tiiän ainakin, että joudun juomaan jotain litkuja, ja vasta niitten juomisen jälkeen, noin tunnin päästä, otetaan ne kuvat. Toivottavasti ne mömmöt ei maistu pahalta :( Helpottavaa kuitenkin saada tietää, kuinka paljon tää pahis on levinny mun vartalossa! Nyt pidetään kaikki sitten peukkuja, että mahdollisimman vähän.

Huomenna myös kokoustetaan iltapäivällä mun vanhempien, luokanvalvojan ja opon kanssa koululla. Mietitään, miten mun opintojen käy ja moneenko vuoteen teen lukion. Ite oon miettiny, että 3,5 vuoteen lukion suorittaminen ois ihan jees! Toisaalta epäröin että onkohan tää nyt vähän liian aikasta miettii tällasia, koska ei voi vielä tietää miten mun kroppa reagoi hoitoihin. Jotain muutosta voinnista varmasti tulee olemaan, mutta voi olla että pystyn käymään ihan normaalisti koulua. Aika näyttää!

Tiistaina meen myös aamusta tapaamaan sitä lääkäriä (onko pakko jos ei halua.....), ja kuulen varmaan niitten magneettikuvien tulokset ja saan lisäinformaatiota tulevista hoidoista.

Ajattelen edelleen positiivisesti, ja oon alkanu nähdä myös asian valoisia puolia. Niistä kirjoitan varmaan vielä joku päivä erillisen postauksen, koska päässäni muhii jo oikein hieno idea siitä postauksesta! Hyvää kirjoittamisinspiraatiota odotellessa siis;)

Nyt lähden pesulle ja pisulle ja sitten unten maille! Huomenna on myös saksan sanakoe ja voisin kerrata vielä kappaleen sanat ennen höyhensaaria. Hyvää yötä!

Elina

2 kommenttia:

  1. nimeltämainitsematon syöppö .....

    VastaaPoista
  2. yks myllerin annastiina kävi kylässä ja jääkaappi ammottaa tyhjyyttään....

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)