perjantai 23. syyskuuta 2011

Koti-ilta

Moi!

Ihan ekana mun pitää kiittää Filippaa tästä ihanasta ylläristä, minkä sain itseasiassa jo viime viikolla, mutta en oo saanu aikaseks laitettuu näitä kuvia tänne... Eli tää typy toi mulle pienen piristyslahjan, kun kuuli miun taudin varmistumisesta: ite leivottuja keksejä sydänpurkissa! Awwwww, kiitos kamu!

Koulussa oli sellanen touhupäivä, että ku tulin kotiin niin olin ihan sippi. Meillä oli aamupäivällä kriisikokoontumisia sen eilisen hässäkän takia ja iltapäivemmästä sitten kokoustettiin tutoreiden kesken, keksittiin kuumeisesti kivaa tekemistä ykkösille Ykkösten Yöhön ja suunniteltiin nahkakonvaa. Ja kyllähän niitä ideoita synty, ens viikolla kokoustetaan taas ja hiotaan suunnitelmia loppuun! Kivoja tapahtumia tiedossa siis:)

Mun piti lähtee viettää leffailtaa Janikan, Filipan ja meijän vaihtareitten kanssa, mutta sitten iski laiskuus ja päätin jättää välistä. Sori kaverit! Käytiin jossain vaiheessa iskän kanssa heittää kirjastoon muutamat kirjat ja suunnattiin sitten kohti Prismaa. Kattelin eri maisematapetteja, mutta en vielä ostanu mitään. Löydettiin kuitenki mulle ne täydelliset ulkoilupöksyt, mitä oonki tässä jo vähän aikaa kaipailluki! Kuvaa ei nyt oo, mutta ne on ruskeet ja Icepeakin. Kiitti papa<3

Kotiin tullessa tajusin, että mun huone on ihan kaaos ja joku kummallinen siivousinto vallotti mut! Koska mulla on tän talon pienin huone, ehkä joku kuus-seittemän neliöö, niin tää menee tosi nopeesti ja helposti sotkuseks. Pikkasen ku on kamaa lattialla, ni joudut pomppii sänkyjä pitkin ku et mahu kävelee! Tää on kuitenki tosi nopee ja helppo siivota, ja lopputulos imuroimisen ja luuttuamisen jälkeen oli niinkin ihana että oli pakko ottaa muutama kuva!


Nyt tässä loppuillan varmaan tietokoneilen ja teen saksan nettitehtäviä valmistautuakseni kohta alkavaan koeviikkoon, voi ei. Miulla ois eka koe ens torstaina, eli samana päivänä ku mulla on tokat sytostaatit, eli joudun luultavasti siirtää sitä koska koko päivä menee taas saikulla. Siirrän varmaan myös perjantain kokeen, koska ei voi tietää mikä happi mulla on. Joko selviin yhtä hyvin ku ekoista hoidoista eli ilman pahoinvointia, tai sitten minuu heikottaa. Parempi siis varautua ja siirtää myös se perjantain koe.

Voisin myös lueskella noita saksankielisiä hömppälehtiä (kyllä, lehden kannessa todellakin on Selena Gomez...) ja tuota Barbara Büchnerin Vatertage-kirjaa. Noitten lehtien sisällöistä ymmärrän suurinpiirtein kaiken, mutta tuo kirja onki jo sitte vähän haastavampaa saksaa! Tykkään prepata itteeni tälleen mieluummin ku saksankirjoista pänttäämällä.

Hirmu hyvää viikonloppua kaikille, nauttikaahan (toivottavasti) hyvistä syyskeleistä ja ulkoilkaa! :)

Elppa

8 kommenttia:

 1. Filippa on kyllä maailman kultaisin ihminen!

  ja ps. MITEN VOIT OSATA LUKEA SAKSANKIELISIÄ LEHTIÄ? Mein Gott, wie gut du bist

  VastaaPoista
 2. Ilona,
  noniin, Filippa on! <3 Ja en tiiä, jotenki vaan ymmärrän tota kieltä :D On tää nyt kuitenki jo neljäs vuos ku opiskelen saksaa, iha hyvä että jotain edistystä on havaittavissa.........

  VastaaPoista
 3. elina,
  totta turiset, mutta olisitko ajatellu sillon kasilla/ysillä että osaisit joskus vielä noin hyvin saksaa? :D Myö oltiin aina ihan kujilla siellä tunneilla.

  VastaaPoista
 4. No en kyllä todella ois uskonu :D Tunnit meni aikalailla kaikkeen muuhun paitsi ite opiskeluun... Terveisin Jürgen! =D=D

  VastaaPoista
 5. ihana huone!
  http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Moi Elina!

  Mie en tunne sinuu kovin hyvin, mut riittävän hyvin et tiiän et oot niin vahva ja elämänilonen ihminen, ettei yks Kuisma voi sinuu nujertaa! :) Ihan oikeesti! En tiiä ketään muuta, kuka ois noin ilonen ja en ees osaa sanoo mitä kaikkee, ja jaksat touhuta kaikissa jutuissa niin elinamaisesti :) Tää blogikin on just niin hyvä, kun kirjotat kaikesta suoraan ja ihan kakistelematta. You go girl!

  Paljon voimia siulle ja toivottavasti kaikki menee hyvin jatkossa!

  VastaaPoista
 7. Ano,

  voi apua miten sulonen kommentti! Muuta en osaa nyt oikeen sanoa ku että tällänen mie vaan oon, ei multa energia lopu vaikka joku syöpä iskiki. :) Mut hei kiitos hirmusesti, you made me smile<:!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :)